Bekrefter skilsmisse

Harald Eia flyttet ut - men bare noen meter.

TEAMET: Harald Eia er en av Norges mest kjente komikere. Her er han sammen med Bård Tufte Johansen, Atle Antonsen og Kristoffer Schau. Foto: NRK
TEAMET: Harald Eia er en av Norges mest kjente komikere. Her er han sammen med Bård Tufte Johansen, Atle Antonsen og Kristoffer Schau. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Komikerstjernen Harald Eia (40) og skuespillerkona Anne Ryg (38) bekrefter i Se og Hør at de to skal skilles.

Nå har den populære NRK-profilen flyttet ut fra parets felles bolig i Ullevål Hageby og bosatt seg i egen leilighet bare noen få meter fra familiehuset.

- Det stemmer at det er slutt mellom oss, sier Harald.

De har to barn sammen, og bekrefter at de fortsatt er venner. De ble sammen i 1994, og giftet seg fire år senere. Men nå er det altså slutt.

- - Ja, det er riktig at vi skal skilles, bekrefter Anne Ryg i Se og Hør.

Harald Eia er aktuell med humorshowet "Team Eckbo" sammen med sine nære kollegaer og venner Espen Eckbo og Bård Tufte Johansen. Showet har premiere 28. september. Eia er en av Norges mest populære komikere med NRK-suksesser som "Lille Lørdag", "Åpen Post" og "Team Antonsen".

TIL FORSIDEN: Beckham innrømmer at han skal bli pappa!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer