Sophie Elise Isachsen:

Bekrefter ryktene

- Det er jo ikke moralsk riktig, men det var det beste som kunne skjedd meg.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og snakket om «Farmen kjendis»-tiden. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer
Publisert

Da Sophie Elise Isachsen (28) gjestet Jan Thomas (56) i anledning Se og Hørs nye videosatsing «Motepolitiet Live», skulle de to diskutere influenserens mange stilvalg i hennes årelange mediekarriere.

Isachsen har for mange blitt et moteikon, og på Instagram-profilen sin deler hun støtt og stadig bilder av antrekk og stiler hun ønsker å fronte.

«Motepolitiet Live» er intet unntak, og i episoden får seerne bevitne flere oppstilte bilder med gjennomtenkte antrekk, der influenseren er stylet til fingerspissene.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og fortalte historien bak dette bildet. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Selv om Isachsen ofte benytter seg av både sminkør og frisør for å oppnå den ultimate «rød løper-looken», er det likevel bildene fra «Farmen kjendis» som fanger kjendisstylistens oppmerksomhet.

- Jeg synes du er smellvakker når du er ustylet, sier Jan Thomas til Isachsen.

SMINKELØS: Sophie Elise Isachsen på Farmen Kjendis 2022. Foto: TV 2
SMINKELØS: Sophie Elise Isachsen på Farmen Kjendis 2022. Foto: TV 2 Vis mer

Influenseren sier seg enig med kjendisstylisten, og påpeker at hun slett ikke er så opptatt av sminke og styling som det mange kanskje tror.

Hun legger også til at det var en side av seg selv hun føler hun fikk vist under sin deltakelse i seerfavoritten «Farmen kjendis».

Utroskapsanklagene haglet

I «Motepolitiet Live» forteller hun åpenhjertig til Jan Thomas at hun egentlig ikke brydde seg om at håret ble fett eller at hun ikke hadde sminke tilgjengelig.

Det var derimot ikke Isachsens sminkeløse ansikt som fikk mest spalteplass da hun deltok i den populære realityserien.

Det tok nemlig ikke lang tid før romanseryktene rundt Isachsen og meddeltaker Isak Dreyer (29) begynte å svirre, etter at flere så den svært vennskapelige tonen de hadde med hverandre inne på gården.

SLÅR SEG: Sofie Karlstad får et hardt møte med bryggekanten da hun konkurrerer i hinderløype under finaleuka av «Farmen kjendis». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

Isachsen var på daværende tidspunkt allerede var i et etablert forhold, og flere undret seg over om dette forholdet kom til å overleve «Farmen»-romantikken som utspilte seg foran kamera.

Utroskapsryktene fikk også bein å gå på etter at Isachsen kom hjem fra innspillingen av «Farmen kjendis», og kunngjorde at hun sto midt i et samlivsbrudd. Hun og hennes mangeårige kjæreste flyttet fra hverandre, huset ble solgt og bloggdronningen kjøpte seg en luksusleilighet på Frogner i Oslo.

Har ikke vært enkelt

Det var i juli 2021 at bruddet mellom Isachsen og kjæresten Kasper ble kjent. Isachsen har siden vært åpen om at det ikke har vært enkelt.

- Og så til det at jeg er singel. Det er viktig å huske på at denne historien handler ikke om bare meg, den handler om flere personer, og jeg vil aldri snakke for noen andre og derfor blir det så vanskelig å snakke om. Men det jeg kan si, er at ekskjæresten min er nok den første personen noensinne som har sett meg og elsket meg for den jeg er, sa hun i en video på YouTube kort tid senere.

Én av årets Farmen kjendis-deltakere røper: - Ja, vi er kjærester. Reporter: Klaus Fjellro. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

I «Motepolitiet Live» bekrefter hun det mange av ryktene baserte seg på; at hun hadde utviklet følelser for Dreyer, selv om hun allerede var i etablert forhold med sin mangeårige kjæreste.

Hun forteller blant annet at hun entret gården med en kjæreste, og forlot den med en annen.

- Jeg er alltid litt forsiktig med hva jeg deler av den historien, for det handler ikke bare om meg. Men jeg var i et turbulent forhold der vi begge visste at vi ikke hadde noen fremtid sammen. Så kommer man inn (på «Farmen kjendis», journ.anm.) og blir skikkelig forelsket i en annen og tenker at det vi ikke fikk til sammen har jeg nå funnet med en annen person, innrømmer Isachsen til Jan Thomas.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live og delte detaljer fra blogg-perioden. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

- Ikke moralsk riktig å være utro

Videre legger hun til at det slett ikke var en lett avgjørelse, og påpeker at det kom til å få konsekvenser uavhengig av hvilket valg hun til slutt endte med å ta.

- Det er ikke moralsk riktig å være utro, og jeg er forferdelig lei meg over at jeg såret noen andre, men det var det beste som kunne skje både meg og eksen min, mener Isachsen.

Se og Hør har vært i kontakt med Sophie Elise Isachsens ekskjæreste, som er gjort kjent med innholdet i saken.

Selv om de var i et svært offentlig forhold i mange år, navngir ikke Isachsen ekskjæresten i «Motepolitiet Live».

LES OGSÅ: Dette nekter de å svare på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer