Lea Michele:

Bekrefter ryktene

Stjernen forklarer sin tidligere oppførsel.

TAR BLADET FRA MUNNEN: Lea Michele uttaler seg om de ulike ryktene som har florert i lang tid. Foto: Richard Shotwell/AP/NTB
TAR BLADET FRA MUNNEN: Lea Michele uttaler seg om de ulike ryktene som har florert i lang tid. Foto: Richard Shotwell/AP/NTB Vis mer
Publisert

Stjerner som har levd i rampelyset i årevis, er trolig for lengst vant til å høre ulike rykter om seg selv.

Det har lenge svirret ulike rykter om skuespiller og musikalstjernen Lea Michele (36), blant annet at hun skal ha oppført seg dårlig mot sine skuespillerkollegaer under innspillingen av serien «Glee».

Nå tar 36-åringen et oppgjør med flere av spekulasjonene rundt henne til The New York Times.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- Ikke alltid det viktigste

Stjerna kan fortelle at hun har forandret innstilling om hvordan man oppfører seg på jobb.

Flere medier har omtalt saken, deriblant US Weekly.

- Jeg skjønner virkelig viktigheten med å være en leder. Det betyr at man ikke bare gjøre en god jobb når kameraene er på, men også når de er av. Og det var ikke alltid det viktigste for meg, forklarer hun.

36-åringen beskriver også seg selv som en perfeksjonist.

- Det er ikke rom for feiltrinn, forklarer hun, og legger til at presset på å være perfekt kunne resultere i dårlig oppførsel.

KRITIKK: Hollywood-stjernen Jason Mamoa måtte beklage seg etter han besøkte Det sixtinske kapell. Video: @prideofgypsies / Instagram Vis mer

Ryktene oppsto blant annet i lys av en uttalelse fra «Glee»-kollega Sammie Ware (30), som hevdet at Michele, som spilte hovedrollen Rachel Berry, «gjorde livet hennes til et rent helvete».

Wares kritikk mot Michele vekket stor oppsikt, og flere av de tidligere skuespillerne i TV-serien kastet seg på ved å dele sine opplevelser med Michele.

«Uansett om det var min privilegerte posisjon og perspektiv som gjorde at jeg ble oppfattet som ufølsom eller upassende til tider, eller om det bare var at jeg var umoden og at jeg var unødvendig vanskelig, så beklager jeg for oppførselen min og for smerte som jeg har påført», skrev Michele på Instagram den gang.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

- Det er trist

På sosiale medier har det også lenge blitt spekulert på om Michele er analfabet. På Internett har det lenge blitt spredt teorier om at hun verken kunne skrive eller lese da hun spilte hovedrollen i «Glee».

En av teoriene var at skuespilleren ikke gikk på skole, fordi hun var for opptatt med å spille i musikalen «Les Misérables».

- Jeg dro til «Glee» hver eneste dag. Jeg kunne replikkene mine hver eneste dag. Og så er det et rykte på nettet om at jeg ikke kan lese eller skrive? Det er trist. Virkelig, innrømmer stjernen overfor The New York Times.

IKKE FLAU: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

LES OGSÅ: Hva skjedde med «Idolene»?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer