<strong>SØT MUSIKK:</strong> De tidligere «Paradise Hotel»-profilene Isabelle Eriksen og Erik Sæter avslører overfor Dagbladet at de har blitt kjærester. Foto: Privat
SØT MUSIKK: De tidligere «Paradise Hotel»-profilene Isabelle Eriksen og Erik Sæter avslører overfor Dagbladet at de har blitt kjærester. Foto: Privat Vis mer

Erik Sæter og Isabelle Eriksen:

Bekrefter romanseryktene

De tidligere «Paradise Hotel»-deltakerne har funnet kjærligheten.

Publisert
Sist oppdatert

Det har oppstått søt musikk mellom de tidligere «Paradise Hotel»-deltakerne Erik Sæter (22) og Isabelle Eriksen (22). Overfor Se og Hør kan nemlig duoen avsløre at de har blitt kjærester.

Sæter og Eriksen utdyper også forholdet ytterligere i en video på sistnevntes Youtube-kanal.

De siste månedene har flere spekulert på om det er noe mer enn bare vennskap mellom de to realityprofilene, og særlig på det anonyme nettsamfunnet Jodel er det flere som har hevdet at de er et par.

Til Se og Hør forteller Sæter at de har datet siden februar, men at de ønsket å være helt sikre før de avslørte nyheten om at de hadde blitt kjærester.

- Vi var ute og avkreftet at vi var sammen på Universal-festen, men det var fordi at når ting er som de er, så er det greit å ikke hoppe inn i det for tidlig.

Det var i midten av juni at Erik Sæter nektet for at han og Isabelle Eriksen var et par overfor blant andre Nettavisen.

PAR: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum bekrefter nyheten om at de har blitt et par. Vis mer

Krevende med offentlig forhold

På spørsmål om hvorfor de har ventet så lenge med å bekrefte forholdet, forklarer 22-åringen at det er krevende å være i et offentlig forhold.

- Vi har vært nødt til å tone ting ned når vi har vært ute blant folk. Det kan være veldig belastende når folk mener ting om forholdet ditt. Med en gang jeg blir koblet til en jente skal noe mene noe, og helst anonymt, sier Sæter, og legger til:

- Men nå er det unaturlig å skulle skjule det. Hun var nettopp en uke hos meg i Nord-Norge og hilste på foreldrene mine.

SNYTT: Erik Sæter forteller om en episode der han ble invitert opp på et hotellrom av Anniken Jørgensen. «Annijor» oppfattet derimot situasjonen litt annerledes. Vis mer

Sæter legger ikke skjul på at han har vært i forhold tidligere som brått har tatt slutt, og at han og Eriksen derfor ikke ville låse seg til hverandre før de var helt sikre.

- Jeg er jo veldig glad i å ha kjæreste, så det gjelder å være obs på at man ikke haster inn i det fordi det er gøy å ha kjæreste. Isabelle har ikke hatt kjæreste på mange år, så for henne var det veldig uvant. Vi måtte lære hverandre å kjenne.

<strong>KYSS:</strong> Erik Sæter og Isabelle Eriksen velger å offentliggjøre forholdet nå fordi det blir mer og mer vanskelig å holde det hemmelig. Foto: Privat
KYSS: Erik Sæter og Isabelle Eriksen velger å offentliggjøre forholdet nå fordi det blir mer og mer vanskelig å holde det hemmelig. Foto: Privat Vis mer

22-åringen forteller videre at han fant det vanskelig å komme inn på Eriksen i starten, men nå som han endelig har klart det - beundrer han henne.

Roser kjæresten

Det er en svært forelsket Sæter som snakker med Se og Hør, og han har kun lovord å si om sin utkårede.

- Hun er så vanvittig sterk og veldig flink i alt hun gjør. Hun er usedvanlig mye smartere enn jeg hadde trodd. Selvfølgelig er hun også helt nydelig, men hun har en nydelig sjel også. Hun har et stort hjerte, selv om hun ikke er veldig glad i å vise det. Hun er en vanvittig flott jente.

Som tidligere nevnt tok Sæter nylig med seg Eriksen hjem til foreldrene i Nord-Norge. Overfor Se og Hør røper han imildertid at han lenge prøvde å holde forholdet skjult for storebroren, kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (36).

<strong>SØSKENKJÆRLIGHET:</strong> Erik Sæter prøvde så godt det lot seg gjøre å holde fordholdet skjult for storebroren, Erlend Elias. Foto: Andreas Fadum
SØSKENKJÆRLIGHET: Erik Sæter prøvde så godt det lot seg gjøre å holde fordholdet skjult for storebroren, Erlend Elias. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg har prøvd å holde det skjult for ham så lenge det gikk, men han er som en detektiv. Vi har et veldig nært forhold så det var veldig naturlig at han visste det før alle andre. Jeg tror Erlend er bare glad for at vi har funnet hverandre. Det som gjør meg glad, gjør Erlend glad, sier Sæter.

I sommer har duoen vært på fjelltur og sovet i telt, samt deltatt på flere festivaler sammen. I går var de også på tusenfryd.

- Jeg tror den viktigste egenskapen i et forhold er at man har det bra sammen, sier Sæter.

View this post on Instagram

Squad💥

A post shared by Isabelle Eriksen (@isabelleeriksen_) on

Dårlig førsteinntrykk

Til Se og Hør forteller Isabelle Eriksen at hun og Sæter møttes for første gang på en premierefest, og at hun kanskje ikke fikk det beste førsteinntrykket av ham.

- Det første han gjorde var jo faktisk å dytte meg svakt mot presseveggen. Etter dette tok det en god stund før vi snakket sammen og møttes igjen. Etter hvert fant jeg jo ut at han egentlig er veldig snill, forteller toppbloggeren.

Eriksen har ikke vært i et forhold på flere år, og forteller at hun synes det er veldig skummelt å være i sitt første offentlige forhold.

- Jeg har gruet meg veldig til å dele denne videoen på Youtube-kanalen min. Det er en grunn til at vi har holdt det hemmelig ganske lenge, og det er fordi jeg synes det er veldig skummelt. Når man er i et offentlig forhold så er det jo veldig mange som skal blande seg og kanskje prøve å ødelegge, forteller 22-åringen.

Likevel forteller Eriksen at hun gleder seg til å dele nyheten med følgerne sine, fordi det har vært vanskelig å holde det skjult når hun deler mye av livet sitt fra før.

<strong>SKUMMELT:</strong> Isabelle Eriksen synes det er skummelt å offentliggjøre forholdet med Erik Sæter. Her er de avbildet sammen under festivalen Palmesus i Kristiansand tidligere i sommer. Foto: Privat
SKUMMELT: Isabelle Eriksen synes det er skummelt å offentliggjøre forholdet med Erik Sæter. Her er de avbildet sammen under festivalen Palmesus i Kristiansand tidligere i sommer. Foto: Privat Vis mer

Også 22-åringen kommer med kjærlige ord om Sæter.

- Det jeg liker best ved Erik er at han er veldig snill, nesten litt for snill noen ganger. Også er han veldig forståelsesfull og støttende.

- Det blir spennende å se hva fremtiden bringer, jeg gleder meg, avslutter hun.

LES OGSÅ: «Paradise Hotel»-profilen åpner seg om den vonde sykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer