Erik Sæter og Isabelle Eriksen:

Bekrefter romanseryktene

De tidligere «Paradise Hotel»-deltakerne har funnet kjærligheten.

SØT MUSIKK: De tidligere «Paradise Hotel»-profilene Isabelle Eriksen og Erik Sæter avslører overfor Dagbladet at de har blitt kjærester. Foto: Privat
SØT MUSIKK: De tidligere «Paradise Hotel»-profilene Isabelle Eriksen og Erik Sæter avslører overfor Dagbladet at de har blitt kjærester. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har oppstått søt musikk mellom de tidligere «Paradise Hotel»-deltakerne Erik Sæter (22) og Isabelle Eriksen (22). Overfor Se og Hør kan nemlig duoen avsløre at de har blitt kjærester.

Sæter og Eriksen utdyper også forholdet ytterligere i en video på sistnevntes Youtube-kanal.

De siste månedene har flere spekulert på om det er noe mer enn bare vennskap mellom de to realityprofilene, og særlig på det anonyme nettsamfunnet Jodel er det flere som har hevdet at de er et par.

Til Se og Hør forteller Sæter at de har datet siden februar, men at de ønsket å være helt sikre før de avslørte nyheten om at de hadde blitt kjærester.

- Vi var ute og avkreftet at vi var sammen på Universal-festen, men det var fordi at når ting er som de er, så er det greit å ikke hoppe inn i det for tidlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer