Shawn Mendes og Camila Cabello:

Bekrefter romanseryktene med hett kyss

Shawn Mendes og Camila Cabello klinte til foran paparazziene.

KLINTE TIL: Stjerneduoen Shawn Mendes og Camila Cabello ble i helgen observert mens de kysset hverandre på en café i San Fransisco. Her er de avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Stjerneduoen Shawn Mendes og Camila Cabello ble i helgen observert mens de kysset hverandre på en café i San Fransisco. Her er de avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I flere uker har det blitt heftig spekulert i om de to artistene Shawn Mendes (20) og Camila Cabello (22) er mer enn bare venner. Etter at stjerneduoen nylig slapp låten «Señorita», har de til stadighet blitt observert tett omslynget.

Til tross for at Shawn, ifølge Aftonbladet, tidligere denne uken skal ha avkreftet romanseryktene mellom dem, sier en video av stjernene noe helt annet.

Klinte til

I helgen ble nemlig de to sangfuglene observert på Dottie`s True Blue Cafe i San Francisco mens de kysset hverandre.

Det er tydelig at flere har fulgt nøye med på det angivelige kjæresteparet siden romanseryktene blusset opp. Under kafébesøket ble Shawn og Camila filmet av et øyenvitne mens de klinte med hverandre. Videoen ble delt på Twitter-brukeren ved navn Pop Crave sin profil, som for øvrig har over 300 000 følgere.

En kilde som var vitne til stjernenes hete omfavnelser forteller til US Weekly at Shawn og Camila definitivt så ut som et kjærestepar.

- De så ut som at de var veldig tiltrukket av hverandre. Shawn og Camila delte pannekaker, og etter at de hadde spist begynte de å kysse hverandre. Han hadde armen rundt henne under store deler av måltidet og de pratet og lo med hverandre, forteller kilden og fortsetter:

- De så forelsket ut. De var på kafeen halv elleve på morgenen, og det var ikke mange som la merke til at de var der, forteller kilden.

GOD STEMNING: Camila Cabello og Shawn har den siste tiden blitt observert opptil flere ganger tett omslynget. Her er de avbildet i starten av juli i West Hollywood. Foto. NTB Scanpix
GOD STEMNING: Camila Cabello og Shawn har den siste tiden blitt observert opptil flere ganger tett omslynget. Her er de avbildet i starten av juli i West Hollywood. Foto. NTB Scanpix Vis mer

En annen kilde forteller til Etonline at stjerneduoen ble observert sammen på den velkjente Golden Gate Bridge tidligere på dagen.

- De klemte hverandre og han lente hodet sitt mot hennes, forteller kilden til nettstedet.

Verken Shawn Mendes eller Camila Cabello har uttalt seg om ovennevnte video.

Saken fortsetter nedenfor.

Stoler på ham

I et nylig intervju med Clash Magazine delte Camila Cabello åpenhjertig om relasjonen til den ettertraktede sangeren. Intervjuet ble gjort i anledning musikksamarbeidet mellom dem, men temaet skiftet raskt i retning mot forholdet de har til hverandre.

- Jeg har aldri hatt mange venner. Jeg har alltid bare hatt noen få mennesker i livet mitt som jeg stoler på. Jeg føler det er så sjeldent at man møter noen i bransjen som er av god kvalitet, og jeg føler Shawn er den personen for meg.

DEN GANG DA: Her er de to turtelduene avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Her er de to turtelduene avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre fortalte 22-åringen at hun stoler på Shawn, og at hun setter pris på at han er «normal» og «jordnær».

- Jeg tror faktisk at jeg har kjent ham lengre enn noen andre i musikkindustrien. Vi har vært i livene til hverandre i fire eller fem år og det har vært fantastisk å vokse sammen. Det er faktisk en vakker ting å vite at dette mennesket alltid vil være i livet mitt, vi kommer alltid til å være glad i hverandre, fortsatte hun.

Avslørte romantiske følelser

Shawn Mendes og Camila Cabello ble koblet til hverandre bare få uker etter at førstnevnte avslørte romantiske følelser for skuespiller Emma Watson (29).

I slutten av juni skal «Treat You Better»-sangeren ha innrømmet at han elsker Watson under en Q & A-runde med fansen sin i Wisconsin. Videre skal Shawn ha fortalt at han møtte Hollywood-skuespilleren ansikt til ansikt for noen år siden, men at møtet ikke gikk helt etter planen.

- Jeg bare elsker Emma Watson fortsatt, og jeg ville fortalt henne det. Da vi møttes, ble jeg svært pinlig berørt, fortalte artisten til fansen i Wisconsin.

Stjernen har også tidligere fortalt om møtet med Wattson under en utgave av «Carpool Karaoke» med James Corden. Der avslørte 20-åringen at møtet med Wattson var en av de første gangene han har blitt «starstruck».

LES OGSÅ: Sjokkerer med avsløring om kjærlighetslivet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer