Bekrefter romanse med Calvin Harris

Rita Ora og Calvin Harris er musikkbransjens nye it-par.

FORELSKA: Denne uken la Rita Ora ut et bilde av seg selv og Calvin Harris, med teksten «Jeg savner deg» under, på bildedelingstjenesten Instagram. Foto: All Over Press
FORELSKA: Denne uken la Rita Ora ut et bilde av seg selv og Calvin Harris, med teksten «Jeg savner deg» under, på bildedelingstjenesten Instagram. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hip hop-babe Rita Ora (22) og stjerne-DJ Calvin Harris (29) har den siste tiden blitt fotografert tett omslynget på vei til og fra ulike eventer i London.

Men den unge artisten har ikke kommentert den grydende romansen - før nå.

Fredag ettermiddag la hun ut et bilde av seg selv og Harris på Instagram, med den beskrivende teksten «jeg savner deg» under - som levner liten tvil om at hun og DJ'en er et par.

Denne helgen er nemlig Calvin Harris booket til festivalen Free Press Summer Fest 2013 i Texas i USA, og er dermed langt borte fra sin nye flamme.

Rita Ora har tidligere vært sammen med Rob Kardashian (26), som det tidligere i år ble slutt med ettersom hun angivelig skulle ha vært utro med hele 20 menn. Hun ble også bedt på date av Leonardo DiCaprio (38) under Cannes-festivalen i Frankrike i forrige uke, men valgte heller å kose seg med sin nye kjæreste i London.


LES OGSÅ: Her hopper Paradise-guttene til sengs
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer