Blac Chyna med ny kjæreste

Bekrefter romanse med 18-åring

Blac Chyna har funnet seg nok en rapper.

LIVET SMILER: Blac Chyna kan avsløre at hun er forelsket igjen, etter bruddet med Rob Kardashian. Denne gangen har hun falt for en rapper, som er elleve år yngre enn henne. Foto: Splash, NTB scanpix
LIVET SMILER: Blac Chyna kan avsløre at hun er forelsket igjen, etter bruddet med Rob Kardashian. Denne gangen har hun falt for en rapper, som er elleve år yngre enn henne. Foto: Splash, NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det har gått nesten et år, men skandalen rundt Blac Chyna (29) og Rob Kardashian (30) sitter fortsatt friskt i minnet til fansen. Han delte nakenbilder av henne i sosiale medier, og anklaget henne blant annet for å ha misbrukt rusmidler og for å ha vært utro.

Den tidligere stripperen har siden gått til sak mot Rob og resten av familien, en sak som ennå ikke er behandlet i rettssystemet. Hun har også fått innvilget et midlertidig besøksforbud.

Tobarnsmoren har ikke gått under jorda som følge av skandalen. Hun har smidd mens jernet har vært varmt, og skaper til stadighet overskrifter fortsatt. Nå er det stjernens romantiske liv som får amerikanerne til å måpe.

NYFORELSKA: Blac Chyna avslører overfor TMZ at hun har funnet kjærligheten på nytt. Denne gangen er det nok en rapper som har kapret hjertet hennes. Foto: Splash; NTB scanpix
NYFORELSKA: Blac Chyna avslører overfor TMZ at hun har funnet kjærligheten på nytt. Denne gangen er det nok en rapper som har kapret hjertet hennes. Foto: Splash; NTB scanpix Vis mer

Ny rapper

Den 29 år gamle modellen har nemlig funnet seg en ny rapper. Hun har tidligere vært sammen med blant andre Tyga (28), en verdenskjent artist, som hun har sønnen King med. De gikk hver til sitt i 2014 - da han begynte å date Kylie Jenner.

Rapperen hun nå har funnet tonen med er 18 år gamle YBN Almighty Jay, eller Jay Bradley, som han egentlig heter. Han er over ti år yngre enn henne. Det lykkelige paret ble fotografert av TMZ, da de gikk ut av en bygning i Studio City, California.

“Bitch, I Wish You Would Stfu” 🤦🏽‍♂️

Et innlegg delt av 👑 YBN Almighty Jay (@ybnalmightyjay)

Der kunne Chyna avsløre at de er mer enn bare venner.

- Ja, vi dater liksom, sa hun til fotografene, før hun hoppet inn i en Ferrari.

Dette var deres andre date denne uken. De har blant annet blitt observert på bowling sammen, og det skal ha vært svært romantisk. De er blitt observert mens de holdt hender og småkysset på hverandre.

What? Cappin Ass Nigga🤧

Et innlegg delt av 👑 YBN Almighty Jay (@ybnalmightyjay)

Rapperen er aktuell med sangen «Takin Off», som er sett nesten en million ganger på YouTube bare på få dager. På Instagram har rapperen i overkant av 200 000 følgere, hvor han viser frem bilder fra sitt ekstravagante rapper-liv.

Ifølge XXL er Chynas nye flørt fra Houston, Texas, og vokser i popularitet om dagen. En av låtene hans er blant annet sett over ti millioner ganger på YouTube.

Om det er musikken eller mannen Chyna har falt for, er usikkert. Det hersker derimot ingen tvil om at paret er forelsket.

UTFORDRING: Rett før et nytt Kardashian-barn blir født bestemmer familien seg for å filme MannequinChallenge, et viralt påfunn der man fryser bevegelser og blir stive som dukker. Video: Instagram via Blac Chyna. Vis mer

Påsto vold

For Chynas del, er det ikke bare kjærligheten som skaper overskrifter. Søksmålet mot Rob og den resterende Kardashian/Jenner-familien pågår fortsatt. Hun mener blant annet at de har forsøkt å sverte varemerket hennes.

Det stopper imidlertid ikke der. Hun hevder også at Rob slo henne ned da hun forsøkte å ringe Tyga. Barnevakten skal ha blitt så skremt at hun tok med seg femåringen til et av soverommene, der hun låste døra.

Blac skal også ha gjemt seg på soverommet, i et av skapene - livredd for sin daværende forlovede.

Det er ikke kjent hva Chyna ønsker fra dette søksmålet. Det er ikke oppgitt noe beløp i papirene. Tidligere har kilder av Kardashian-familien uttalt at mamma Kris Jenner og resten av Kardashian-familien samler seg bak Rob i den svært offentlige skittentøyvasken, og mye kan tyde på at dette stemmer.

Med hjelp fra sin søster Kylie Jenner (20) sørget Rob i september for at nok et søksmål ble tilføyet i saken.

Denne gangen ble Blac Chyna anklaget for blant annet overgrep, mishandling og vandalisme. Ifølge People kommer det frem i rettsdokumentene at Chyna angivelig skal ha slått Rob i ansiktet og forsøkt å kvele han med en iphone-lader 14. desember 2016.

Han påstår også at hun i forkant av episoden lekte med våpenet hans mens hun hadde en Facetime-samtale med Robs venner, før hun senere samme kveld endte med å jage ham og slå ham gjentatte ganger i hodet og ansiktet.

I saksdokumentene skal «Keeping up with the Kardashian»-stjernen også påstå at han pådro seg skader i nakken som et resultat av Chynas angrep.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

I tillegg hevder Rob at ekskjæresten forårsaket store skader i hjemmet deres ved å slå ned dører, sparke inn vegger, knuse et TV og en iPhone- i tillegg til å knuse deres pepperkakehus som sto til utstilling i julehøytiden.

I sommer gikk det rykter om at Blac og Rob var i ferd med å finne tilbake til hverandre. Dette ble avkreftet av kilder nær Rob til People, som hevdet han kun holdt en lav profil grunnet en kommende rettssak.

- Rob avskyr fortsatt eksen sin. Han mener hun er ond, men han holder en lav profil for datterens skyld, skal kilden ha fortalt.

LES OGSÅ: Barnevernet er bekymret for datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer