Blac Chyna med ny kjæreste

Bekrefter romanse med 18-åring

Blac Chyna har funnet seg nok en rapper.

LIVET SMILER: Blac Chyna kan avsløre at hun er forelsket igjen, etter bruddet med Rob Kardashian. Denne gangen har hun falt for en rapper, som er elleve år yngre enn henne. Foto: Splash, NTB scanpix
LIVET SMILER: Blac Chyna kan avsløre at hun er forelsket igjen, etter bruddet med Rob Kardashian. Denne gangen har hun falt for en rapper, som er elleve år yngre enn henne. Foto: Splash, NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det har gått nesten et år, men skandalen rundt Blac Chyna (29) og Rob Kardashian (30) sitter fortsatt friskt i minnet til fansen. Han delte nakenbilder av henne i sosiale medier, og anklaget henne blant annet for å ha misbrukt rusmidler og for å ha vært utro.

Den tidligere stripperen har siden gått til sak mot Rob og resten av familien, en sak som ennå ikke er behandlet i rettssystemet. Hun har også fått innvilget et midlertidig besøksforbud.

Tobarnsmoren har ikke gått under jorda som følge av skandalen. Hun har smidd mens jernet har vært varmt, og skaper til stadighet overskrifter fortsatt. Nå er det stjernens romantiske liv som får amerikanerne til å måpe.

Ny rapper

Den 29 år gamle modellen har nemlig funnet seg en ny rapper. Hun har tidligere vært sammen med blant andre Tyga (28), en verdenskjent artist, som hun har sønnen King med. De gikk hver til sitt i 2014 - da han begynte å date Kylie Jenner.

Rapperen hun nå har funnet tonen med er 18 år gamle YBN Almighty Jay, eller Jay Bradley, som han egentlig heter. Han er over ti år yngre enn henne. Det lykkelige paret ble fotografert av TMZ, da de gikk ut av en bygning i Studio City, California.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer