Pernilla Wahlgren:

Bekrefter romanse: - Føles veldig bra

Den svenske popartisten tar bladet fra munnen og avslører at hun har møtt en ny mann.

FUNNET KJÆRLIGHETEN: Den svenske popartisten og realityprofilen Pernilla Wahlgren letter på sløret om datinglivet og sin nye flamme. Her avbildet med datteren og influenser Bianca Ingrosso. Foto: Fabian Wester/ Discovery +
FUNNET KJÆRLIGHETEN: Den svenske popartisten og realityprofilen Pernilla Wahlgren letter på sløret om datinglivet og sin nye flamme. Her avbildet med datteren og influenser Bianca Ingrosso. Foto: Fabian Wester/ Discovery + Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at Wahlgren/Ingrosso-familien byr på seg selv i realityserien «Wahlgrens verden». Her får seerne et innblikk i en hverdag fylt av opp- og nedturer.

Influenser Bianca Ingrosso (26) er ikke fremmed for å dele om kjærlighetslivet sitt - og har lenge hatt et av-og-på-forhold med Philip Cohen (26).

Ingrossos mor, Pernilla Wahlgren (53), har på sin side delt lite av sitt datingliv i familiens populære TV-program. Artisten har flere ganger innrømmet at hun trives godt som singel.

PÅ FLØRTERN: Svenske Pernilla Wahlgren bekrefter at hun har truffet en ny mann. Her med dattera Bianca Ingrosso i 2020. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / IBL / NTB
PÅ FLØRTERN: Svenske Pernilla Wahlgren bekrefter at hun har truffet en ny mann. Her med dattera Bianca Ingrosso i 2020. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / IBL / NTB Vis mer

Likevel har 53-åringen noen i kikkerten for tiden. Det bekreftet datteren nylig i podkasten «Ursäkta».

- Hun dater nå. Jeg er så glad på hennes vegne. Han er så utrolig pen, men jeg tør egentlig ikke si mer, avslørte influenseren i forbifarten, da hun selv annonserte at hun var sammen med Cohen igjen.

26-åringen virket å være positiv til Wahlgrens nye mann, til tross for at hun ikke hadde møtt ham.

- Jeg vil at han skal få være hennes først. De er ikke sammen, men de dater.

STORMER UT FRA INNSPILLINGEN: Benjamin Ingrosso har fått sin egen serie «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden», der snakker han om den gangen familien var med på «Sinnasnekkeren» og han stakk fra innspillingen, og hvordan det førte til «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

- Føles veldig bra

Nå, noen uker senere, bekrefter hovedpersonen selv den gryende romansen overfor makkeren Sofia Wistam (54), i deres felles podkast, «Wahlgren & Wistam», ifølge Hänt.

- Akkurat nå føles alt veldig bra og ukomplisert, forteller den nyforelskede stjernen.

Wahlgren legger ikke skjul på at det er uvant å date igjen.

- Det går opp og ned. Jeg er så utrolig vant til å være for meg selv, og utrolig uerfaren med å date. Noen ganger kjenner jeg på et behov for å være for meg selv, innrømmer hun.

FULL FYR: Det går galt når Benjamin Ingrosso skal lære søsterens kjæreste, Philippe Cohen, å lage mat i «Wahlgrens verden». Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Sangeren har imidlertid ikke planer om å introdusere sin nye flamme for familien helt enda.

- Jeg omgås barna mine, familien og vennene mine utrolig mye. I og med at vi ikke er et par, har de ikke truffet hverandre enda. Nei, vi er ikke der enda, fastslår hun.

Turbulent forhold

I 1985 møtte Pernilla Wahlgren Emilio Ingrosso (55) under Melodifestivalen, og de ble raskt et av Sveriges hotteste par.

Kjærlighetshistorien mellom de to var på «alles» lepper, og nådde på mange måter toppen da de giftet seg i 1993, fire år etter at deres første sønn, Oliver (31), kom til verden.

Fem år seinere fikk de dattera Bianca (26), og i 1997 kom Benjamin (23) til verden.

Men etter 17 år som par, ni år som ektepar, brast lykken og det var spikeren i kista for stjerneparet. Det gikk lenge rykter om både det ene og det andre, og det skulle vise seg å bli en både offentlig og skitten prosess.

I 2006 toppet det hele seg, da duoen havnet i retten og Ingrosso ble dømt for å ha hetset eksen, ifølge Aftonbladet. Ingrosso ble dømt til å betale 7000 kroner og ble også dømt for mishandling mot Wahlgren.

I åra etter skilsmissen har Wahlgren vært i et forhold med Joachim Lennholm. Paret fant kjærligheten i 2002, og fikk sønnen Theo (14) sammen. Seks år senere tok forholdet slutt, og Wahlgren har tilsynelatende vært singel siden den gang.

KJEMPEKRANGEL: I en episode av «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

- Har ikke tid til å ligge

Den sprudlende svensken er ikke kjent for å holde særlig godt på hemmeligheter, og som regel tar hun selv initiativ til å by på seg selv.

Da hun i fjor møtte Aftonbladet i forbindelse med sin egen forestilling «Pernilla Wahlgren har hybris», snakket hun svært åpent og ærlig om sitt eget sexliv.

- Takket være «Wahlgrens verden» tror jeg at publikummet mitt forstår min humor, og det blir litt under beltestedet. For eksempel kommer sexlivet mitt og besøker meg på scenen. Slike ting kunne jeg ikke gjøre før «Wahlgrens verden», sa hun, og la til:

- Men der prater Bianca om at jeg skal treffe noen, og hun overdriver om at jeg ikke har ligget med noen på ti år, fortalte Wahlgren.

SEXLEKETØY: I den nyeste episoden av «Wahlgrens verden» får Benjamin en gave av søsteren Bianca som er litt utenom det vanlige. Vis mer

Avisa lot ikke utsagnet stå uimotsagt, og fulgte ganske enkelt opp med spørsmålet om det faktisk er tilfelle.

- Nei, men jeg har ikke tid til å ligge. Hvem i helvete vil ligge med et kamerateam rundt seg, sa hun lattermildt, ifølge Aftonbladet, den gang.

LES OGSÅ: - Det ødela familien vår

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer