Olaf Thommessen:

Bekrefter nytt forhold

Olaf Thommessen har funnet lykken på ny - ett år etter bruddet.

NY KJÆRESTE: Olaf Thommessen har funnet lykken på ny. Foto: Torstein Bøe / NTB
NY KJÆRESTE: Olaf Thommessen har funnet lykken på ny. Foto: Torstein Bøe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finansmannen og eks-politikeren Olaf Thommessen (54) har fått ny kjæreste, bekrefter han overfor Nettavisen. Den utkårede er Silje Christine Augustson, som er grunnlegger av livsstilsmerket Esperance Lifestyle. Hun har også lang, internasjonal erfaring som finanskvinne.

- Jeg kan bekrefte forholdet med Silje, men ønsker ikke si noe mer utover det. Jeg har ingen ytterligere kommentarer, sier 54-åringen til avisen.

Nettavisen skriver også at paret oppførte hverandre som kjærester på Facebook på søndag.

Thommessen har tidligere vært sammen med eks-supermodellen Vendela Kirsebom (53), som han har de to døtrene Julia og Hannah med.

Kjærestenyheten kommer om lag ett år etter at Thommessen bekreftet overfor Se og Hør at forholdet til Malin Sjoner hadde tatt slutt, uten at han ville kommentere bruddet nærmere.

DEN GANG DA: Thommessen var tidligere gift med Vendela Kirsebom. Her er eksparet i sammen i 2004. Foto: Lise Åserud / NTB
DEN GANG DA: Thommessen var tidligere gift med Vendela Kirsebom. Her er eksparet i sammen i 2004. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

Brudd

Eks-politikeren bekreftet forholdet til Sjoner i april 2019, da de dukket opp sammen på premieren til TV-serien «Wisting». Thommessen kunne den gang fortelle at de to hadde vært sammen i en god stund:

- Lenge nok til at vi kommer hit sammen, i hvert fall, sa han da.

Men lykken skulle altså ikke bli langvarig for Thommessen og Sjoner, som er gründer.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Olaf Thommessen har vært nestleder i Venstre, generalsekretær i Plan Norge og medlem av Oslo bystyre. I tillegg er han altså kjent for ekteskapet han hadde med Kirsebom. De giftet seg i 1996, men bestemte seg for å skille lag elleve år etter, i 2007.

Siden den gang har Thommessen vært privat angående kjærlighetslivet. I 2010 hadde han funnet lykken på ny, men det skulle ikke vare.

Thommessen har hatt en innholdsrik og mangefasettert karriere, men det har ikke alltid vært like enkelt å være ham. Blant annet har oppgjøret mot ham som sjef i Bedriftsforbundet vært grundig omtalt i norske aviser.

I dag jobber han som administrerende direktør i interesseorganisasjonen SMB Norge.

Fikk hjerneslag

Derimot er det nok en historie fra 2005 folk flest husker best. Da han var 39 år gammel fikk han hjerneblødning etter en joggetur. Han klarte å komme seg til en parkeringsplass, og ble hjulpet til sykehuset av en som fant ham.

Han lå i koma i flere måneder, og var sykmeldt i drøyt et år. Den tiden ble vanskelig, og satte sitt preg på ekteskapet med Kirsebom.

- Det er ikke 17. mai hver dag når den ene i et ektepar er sterkt pleietrengende, har han tidligere uttalt til VG.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer

Sakte, men sikkert, kom han seg tilbake til toppform. Han bestemte seg for å bygge opp et nytt firma, og jobbet både dag og natt for å få ting til å gå rundt. I de timene han ikke jobbet, fokuserte han på barna.

- De åra var en drøy cocktail av opplevelser. Det var månedsvis hvor jeg ikke turte å sove. Jeg var overbevist om at jeg ville dø. Jeg var helt utslitt, men hver gang jeg la meg, bråvåknet jeg idet jeg skulle til å sovne, sa han til samme avis, og fortsatte:

- Det skjedde så mye de åra der at jeg tror jeg på et tidspunkt glemte at jeg hadde søvnproblemer. Det var fælt da Vendela og jeg ble skilt. Det kjentes som et nederlag.

LES OGSÅ: Nå er de blitt foreldre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer