Kanye West:

Bekrefter nytt forhold etter bruddet

Rapperen har gått videre etter skilsmissen.

NY ROMANSE: Kanye West og Kim Kardashian gikk hver til sitt for ett år siden. Nå har begge gått videre. Foto: John Angelillo / UPI / Shutterstock / NTB
NY ROMANSE: Kanye West og Kim Kardashian gikk hver til sitt for ett år siden. Nå har begge gått videre. Foto: John Angelillo / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er et knapt år siden nyheten om at rapperen Kanye West (44) og realitystjerna Kim Kardashian (41) skulle skilles kom.

Siden den gang har Kardashian kastet seg inn på datingmarkedet igjen, og har i dag en angivelig romanse med komiker Pete Davidson (27). For øyeblikket ferierer de på Bahamas sammen.

Nå ser det imidlertid ut til at eksmannen, Kanye West - som flere ganger har vært åpen om at han vil ha kona tilbake - har kommet seg videre etter bruddet.

Nå bekreftes det nemlig at han har en romanse med skuespiller Julia Fox (31), blant annet kjent fra Adam Sandler-filmen «Uncut Gems».

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Møttes på nyttårsaften

I en ny artikkel publisert av Interview deler nemlig Fox og rapperen flere bilder av forholdet, samt en beskrivelse av romansen.

Der kommer det blant annet frem at paret møttes i Miami på nyttårsaften, og at det var en «umiddelbar forbindelse» mellom de to.

NY FLAMME: Skuespiller Julia Fox er Kanye Wests nye flamme. Det bekrefter hun selv. Foto: Gregory Pace / Shutterstock / NTB
NY FLAMME: Skuespiller Julia Fox er Kanye Wests nye flamme. Det bekrefter hun selv. Foto: Gregory Pace / Shutterstock / NTB Vis mer

«Energien hans var så morsom å være rundt. Han fikk meg og vennene mine til å le, danse og smile hele natten», skriver Fox videre.

På parets andre date dro de for å se et Broadway-stykke, etterfulgt av en middag på restauranten Carbone.

«Veldig organisk»

Rapperen skal ikke ha vært fornøyd med å holde daten lavmælt, og bestemte seg heller for å fikse en hel fotoseanse.

«Hele restauranten elsket det, og heiet på oss mens det foregikk», skriver skuespilleren videre.

Seinere overrasket rapperen den nye flammen med en hel hotellsuite full av klær. Dette er også godt dokumentert på bildene delt av Interview. 31-åringen beskriver også at hun har store håp for fremtiden med rapperen.

«Alt mellom oss har vært veldig organisk. Jeg vet ikke hvor ting er på vei, men hvis dette er noen indikasjon for fremtiden kommer jeg til å elske det».

43-åringen har ikke kommentert forholdet selv foreløpig, men har naturligvis godkjent saken i Interview.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

LES OGSÅ: - Aldri hatet noen så mye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer