«Kompani Lauritzen»

Bekrefter ny sesong

Lørdag ble det klart at Øyvind «Vinni» Sauvik ble tidenes første «Kompani Lauritzen»-vinner. Nå kan seerne glede seg over at det blir en runde nummer to.

SEIER: Her kåres vinneren av «Kompani Lauritzen». Video: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Kompani Lauritzen» har gjort stor suksess denne våren, og finaleepisoden lørdag ble sett av nesten én million seere. Det har lenge ligget i kortene at det kommer en ny sesong, men først nå er det tatt en endelig avgjørelse. Det bekrefter TV 2 til VG.

- «Kompani Lauritzen» er en av de største TV-suksessene i nyere tid, og derfor er det veldig hyggelig å kunne bekrefte at vi nå har bestilt en ny sesong som skal spilles inn til høsten. Vi vurderer å spille inn i Åndalsnes på nytt, forteller programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 til avisen.

Hun takker videre programledere Dag Otto Lauritzen (63) og Kristian Ødegård (46), og kaller programmet et «eventyr» for kanalen.

EXIT: Det ble en dramatisk slutt for en av deltakerne i «Kompani Lauritzen». Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

Til Se og Hør forteller Haldorsen at de allerede er i gang med å se etter nye kjendiser som skal få slite i den kommende sesongen.

- «Kompani Lauritzen har vært et eventyr for TV 2, så vi ser virkelig fram til en ny sesong, skriver hun i en epost.

Usikker programlederrolle

Om det blir Lauritzen som skal lede programmet også i runde nummer to er imidlertid usikkert. Han har nemlig i en årrekke kommentert «Tour de France» for TV 2, og konkurransen kan komme til å krasje med innspillingen av programmet.

Lauritzen sier til Se og Hør at han foreløpig ikke vet hvordan situasjonen blir.

- Vi får bare vente og se. Coronasituasjonen gjør at hele verden er i en usikker posisjon, så det kan man ikke si noe om på nåværende tidspunkt, forteller han.

PROGRAMLEDERE: Kristian Ødegård og Dag Otto Lauritzen har ledet den første sesongen. Om noen andre må ta over Lauritzens rolle er foreløpig uklart. Foto: TV 2
PROGRAMLEDERE: Kristian Ødegård og Dag Otto Lauritzen har ledet den første sesongen. Om noen andre må ta over Lauritzens rolle er foreløpig uklart. Foto: TV 2 Vis mer

Han håper imidlertid at han håper at han kan gjøre begge deler.

- Det er selvfølgelig det beste, men det er andre enn meg som bestemmer det. Det kan jo være at situasjonen gjør at det ikke er så enkelt å reise verden rundt, så vi vet ikke, sier han.

Strålende fornøyd

63-åringen legger imidlertid ikke skjul på at han synes det er svært gledelig at programmet får leve videre.

- Jeg synes det er moro. Det har vært en suksess, det er det ikke tvil om. Vi er veldig fornøyde, og det har vært beinhard jobbing. Seermessig har det overgått vår villeste fantasi, sier han fornøyd.

Tidligere har han fortalt til Se og Hør at de har lært flere ting under den første sesongen, og at det er svært sannsynlig at sesong to får noen endringer. Hva dette i så fall blir var han svært hemmelighetsfull rundt.

LES OGSÅ: Skiller seg etter fem år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer