«Alle elsker David»:

Bekrefter ny sesong etter bruddet

- Vi får se hva som dukker opp inni der, sier David Eriksen.

TREDJE SESONG: Seere får følge David Eriksen og gjengen i en ny sesong av «Alle elsker David». Forrige uke ble bruddet mellom Eriksen og Hedvig Glestad (t.v.) kjent. Foto:Bjørn Wad/ TV 2/ NTB
TREDJE SESONG: Seere får følge David Eriksen og gjengen i en ny sesong av «Alle elsker David». Forrige uke ble bruddet mellom Eriksen og Hedvig Glestad (t.v.) kjent. Foto:Bjørn Wad/ TV 2/ NTB Vis mer
Publisert

Gjennom to sesonger har seere fått følge hverdagen til kjendismanager David Eriksen (54) og hans familie.

Familien har delt livets oppturer og nedturer med kameraene, og serien ble raskt populær hos TV 2. Nå har de en gladnyhet til fansen.

TV 2 kan nemlig bekrefte at det blir en ny sesong.

- «Alle elsker David» er en veldig populær serie for TV 2, og vi kan bekrefte at det blir en ny sesong. Vi er alltid tett på med historier som engasjerer, men hva som blir innholdet i den tredje sesongen, er det for tidlig å si noe om, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

FOR DRØY En kommentar i «Alle elsker David» måtte klippes bort fordi den var for drøy. Video: TV 2/ Anna Celine Hanisch Vis mer

Brudd

Seere fikk blant annet komme tett inn på forholdet til Eriksen og hans 24 år yngre kjæreste Hedvig Glestad (30).

Kort tid etter at Se og Hør skrev om bruddrykter for paret, ble det offentliggjort at de hadde gått hver til sitt. Både Eriksen og Glestad delte nyheten på sine Instagram-profiler.

«Heldigvis går vi fra hverandre som gode venner, og David vil alltid ha en liten del av hjertet mitt, sammen med den nydelige familien hans som jeg er blitt så glad i», skrev Glestad under bildet sitt.

Eriksen vil fortsatt fungere som manager for Glestad, og TV 2 vil ikke uttale seg om hvorvidt den nye sesongen vil vise bruddet mellom paret.

GRUET SEG: Det gikk hardt for seg da Hedvig Glestad skulle feire 30-års dag, heldigvis var TV-kameraene fra «Alle elsker David» med. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

David Eriksen har to barn med ekskona Brita Agnethe Johansen, Lucas Zedine (19) og Andrea Zeline (25). Disse har vært å se i serien hittil, og Eriksen kan bekrefte overfor Se og Hør at de også - i tillegg til Glestad - blir med i den tredje sesongen.

- Sesong 3 blir spennende. Vi fortsetter med det komplette kaoset som vi aldri får i system, ler Eriksen.

- De har filmet i en lengre periode, så det blir jo en organisk kontinuitet fra sesong 2 til sesong 3. Og så får vi se hva som dukker opp inni der, legger han kryptisk til.

PIKANT: David Eriksen og Hedvig poserte i en hotellseng i Ibiza. Det ble det kunst av - men ikke alle får se. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg elsker henne fortsatt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer