Frank Løke:

Bekrefter ny kjæreste

- Det går veldig bra.

NY: Under Discoverys lansering avslørte Frank Løke at han har ny kjæreste. Video: Luna Lea / Rød Løper. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag var det duket for Discoverys høstlansering, hvor blant annet tidligere håndballspiller Frank Løke (42) var til stede. Han er nemlig å se i neste års sesong av «71 grader nord - team».

Overfor Se og Hør avslører han også at det står fint til på hjemmebane. På spørsmål om hvordan singellivet går, svarer han:

- Det går veldig bra. Tilbake til hverdagen, og som sagt, så ville jeg jo egentlig ikke ha noen, for jeg hadde lyst til å realisere drømmene mine. Men så fant jeg ei som jeg ikke klarte å la gå, så jeg måtte holde på henne.

MIMRER: I «Bjuda på» inviterer Rød Løper-gjengen seg hjem til ulike kjendiser for å teste grensene deres. I første episode er det Frank Løke som får kjørt seg. Vis mer

- Har dere blitt kjærester?

- Ja, vi har jo holdt på en stund, så vi er jo kjærester nå da, avslører Løke, og legger til at hans nye utkårede heter Helen.

NY KJÆRESTE: Frank Løke bekrefter at han og Helen har blitt et par. Foto: Privat
NY KJÆRESTE: Frank Løke bekrefter at han og Helen har blitt et par. Foto: Privat Vis mer

Svarte kryptisk

I slutten av mai røpet Løke overfor Se og Hør at han hadde funnet tonen med Helen. De to møttes under en konkurranse de begge deltok på.

På tidspunktet gjorde Løke seg klar for å klatre opp til toppen av fjellet K2, og han var kryptisk rundt om doen var mer enn bare gode venner.

- Det er en person som jeg har hatt mye kontakt med, som har støttet meg masse under forberedelsene til K2 og vi har kjempegod kjemi, forklarte Løke til Se og Hør den gang, og la til:

- Vi får se når jeg kommer tilbake fra K2. Vi har kjempegod kjemi nå, så når jeg kommer tilbake og har stått på toppen av verdens tøffeste fjell - da kan det fort skje noe mer.

NYE DELTAKERE: Disse kjendisene deltar i «71 grader nord - Team» 2023. Video: Luna Lea. Reporter: Thale Kristensen. Vis mer

LES OGSÅ: - Det ble bare oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer