Madison Prewett:

Bekrefter ny kjæreste

- De siste fem månedene har vært et vilt eventyr.

FANT KJÆRLIGHETEN: TV-personligheten Madison Prewett røper at hun har fått seg kjæreste. Foto: Skjermdump, Instagram
FANT KJÆRLIGHETEN: TV-personligheten Madison Prewett røper at hun har fått seg kjæreste. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert

Realityprogrammet «The Bachelor», bedre kjent som «Ungkaren» her til lands, har i flere år servert romantikk og intriger på tv-skjermen.

I sesong 24 ble seerne kjent med amerikanske Madison Prewett (26) da hun prøvde å vinne kjærligheten til Peter Weber (30).

Hun fant ikke kjærligheten den gang, men nå kan realityprofilen dele en gledelig nyhet på Instagram. I innlegget kommer det frem at hun har funnet kjærligheten med Grant Michael Troutt.

«Grant Michael Troutt, så full av lidenskap og mening og glede, jeg er stolt over å få gjøre livet med noen som elsker jesus og mennesker som deg. De siste fem månedene har vært et vilt eventyr. Fullt av oppturer og nedturer, men det er ingen andre i verden jeg heller ville opplevd livet med», er noe av det Prewett skriver.

Videre beskriver 26-åringen forholdet som helt spesielt og påpeker at kjæresten også er hennes bestevenn.

Til E! News forteller Prewett at hun ønsker at folk skal se hvor stolt hun er og hvor glad den nye kjæresten gjør henne.

Videre røper hun at de møttes for første gang på en «blind date» som var satt opp av en felles venn av det ferske paret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.