Madison Prewett:

Bekrefter ny kjæreste

- De siste fem månedene har vært et vilt eventyr.

FANT KJÆRLIGHETEN: TV-personligheten Madison Prewett røper at hun har fått seg kjæreste. Foto: Skjermdump, Instagram
FANT KJÆRLIGHETEN: TV-personligheten Madison Prewett røper at hun har fått seg kjæreste. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert

Realityprogrammet «The Bachelor», bedre kjent som «Ungkaren» her til lands, har i flere år servert romantikk og intriger på tv-skjermen.

I sesong 24 ble seerne kjent med amerikanske Madison Prewett (26) da hun prøvde å vinne kjærligheten til Peter Weber (30).

Hun fant ikke kjærligheten den gang, men nå kan realityprofilen dele en gledelig nyhet på Instagram. I innlegget kommer det frem at hun har funnet kjærligheten med Grant Michael Troutt.

«Grant Michael Troutt, så full av lidenskap og mening og glede, jeg er stolt over å få gjøre livet med noen som elsker jesus og mennesker som deg. De siste fem månedene har vært et vilt eventyr. Fullt av oppturer og nedturer, men det er ingen andre i verden jeg heller ville opplevd livet med», er noe av det Prewett skriver.

UT AV RAMPELYSET: Martin Heier var å se i den 12. sesongen av «Paradise Hotel», men trakk seg ut av rampelyset like etter. Dette gjør han i dag. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Videre beskriver 26-åringen forholdet som helt spesielt og påpeker at kjæresten også er hennes bestevenn.

Til E! News forteller Prewett at hun ønsker at folk skal se hvor stolt hun er og hvor glad den nye kjæresten gjør henne.

Videre røper hun at de møttes for første gang på en «blind date» som var satt opp av en felles venn av det ferske paret.

KJÆRESTER: Maria Mena gjestet «Senkveld», og der snakket hun om kjæresten. Video: TV 2 Vis mer

Seerne ble først kjent med Prewett da hun var med i «Ungkaren», og kom seg hele veien til finalen. Realityserien er kjent for overdådige dater, romantiske frierier og dramatiske brudd. Serien begynte å rulle over skjermene i 2009, og er nå inne i sin 26. sesong.

Etter å ha deltatt i TV-seriens 24. sesong har Prewett delt troen sin og livets oppturer og nedturer på sosiale medier.

LES OGSÅ: Fyrer tilbake mot eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer