Isabelle Ringnes:

Bekrefter ny kjæreste

Lykken smiler for Isabelle Ringnes.

NY KJÆRESTE: Omlag ett år etter at hun ble singel, har Isabelle Ringnes nå fått seg ny kjæreste.Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
NY KJÆRESTE: Omlag ett år etter at hun ble singel, har Isabelle Ringnes nå fått seg ny kjæreste.Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av november i fjor kunne Isabelle Ringnes (33) og forloveden Bjørn Erik Ihlen avsløre at de hadde valgt å gå hver til sitt.

Bruddet ble kjent bare få måneder etter at duoen hadde besluttet å selge luksusvillaen på Ormøya utenfor Oslo sentrum - et knapt år etter at de først overtok boligen.

KJÆRLIGHET: Jakob Ingebrigtsen gjester Lindmo sammen med kjæresten Elisabeth. Der snakker de blant annet om hvordan de ble sammen. Video: NRK / Rødt Kort. Vis mer

Ny kjæreste

Nå kan imidlertid Ringnes avsløre overfor Se og Hør at hun har funnet lykken på ny.

- Jeg kan bekrefte at jeg har fått kjæreste, sier hun.

Datteren til eiendomsmilliardær Christian Ringnes (67) har i flere år vært en offentlig person. Hun ønsker imidlertid ikke å avsløre hvem sin utkårede er.

KJÆRLIGHET: Sigrid Solbakk Raabe er gjest hos «Lindmo», der forteller hun hvor hun møtte kjæresten . Video: NRK Vis mer

Åpen om bruddet

Tidligere i år åpnet 33-åringen seg om bruddet hun gikk gjennom i fjor.

- Bruddet var selvfølgelig trist, men riktig for oss begge. Vi er veldig glad i hverandre og er gode venner fremdeles, sa hun til Dagbladet, og fortsatte:

- Jeg har nok gått litt tilbake i singellivets tendenser og setter mer pris på alenetid og nye bekjentskaper. Jeg håper jo at livet som singel ikke vil vare evig, så jeg vil nyte det mens jeg har det. Livet smiler, solen skinner, jobben går så det suser og jeg har mange fine folk rundt meg.

Og at livet som singel ikke skulle vare evig, bekrefter hun altså mandag.

ÅPNER OPP: Karsten Warholm åpner om kjæresten på «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

LES OGSÅ: - Savner ofte en kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer