Anniken Jørgensen:

Bekrefter ny kjæreste

Influenseren har lenge hintet om en ny mann i livet sitt.

NY KJÆRESTE: Anniken Jørgensen har funnet kjærligheten på ny. Foto: Terje Pedersen / NTB
NY KJÆRESTE: Anniken Jørgensen har funnet kjærligheten på ny. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Anniken Jørgensen (25) er for tiden høyaktuell på TV 2 og «Skal vi danse», men det stopper henne ikke fra å ha et liv også på utsiden av kameralinsen.

Jørgensen har en stund hintet om at hun har en ny mann i livet sitt, noe hun nå bekrefter overfor Se og Hør.

DANSEKLAR: Anniken Jørgensen er med i årets sesong av «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

Ny kjæreste

Samtidig som hun hver lørdag svinger seg på parketten på H3 arena på Fornebu sammen med proffdanser Santino Mirenna (27), er det altså en annen mann som venter på henne hjemme.

Søndag delte hun et par hemmelighetsfulle bilder på Instagram, hvor man ser influenseren holde rundt en mann som sitter med ryggen til i sengen.

Under bildet skrev hun kort: «Him», oversatt til «han».

På spørsmål fra Se og Hør på om dette er en kjæreste, svarer hun følgende på melding:

«Det er det!», etterfulgt av et brennende hjerte.

FLAUSE: Anniken Jørgensen sendte en direktemelding til Karpes Chirag Patel. Her forteller hun om hvordan det gikk. Video: Thea Hope. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Brudd etter innspilling

Kjærlighetslivet til Jørgensen har blitt mye omtalt de siste årene. I august i fjor ble det kjent at hun hadde blitt singel, et halvt år etter at hun fant tilbake til ekskjæresten Anders Gran.

Bruddet skjedde kort tid etter at Jørgensen kom ut av innspillingen av forrige sesong av «Farmen Kjendis», som ble sendt på tv i vinter. Både under og etter sesongen ble vist på tv, ble Jørgensen koblet til meddeltaker Öde Nerdrum.

De to avkreftet romanseryktene en rekke ganger, og er bare gode venner.

Da hun pratet med Se og Hør etter bruddet, var hun imidlertid ikke optimist hva gjaldt å finne kjærligheten igjen med det første.

AVSLØRER: Öde Nerdrum og Anniken Jørgensen gjestet «Senkveld», og der sa Öde at faren hans hadde veldig lyst til å treffe Anniken. Vis mer

- Det er helt umulig å møte noen nå i hvert fall. Det hadde ikke vært noe bedre om det hadde gått an heller, for jeg kommer til å bli en gammel «kjerring» med ti undulater som er helt alene, sa hun den gang.

Nå kan det imidlertid se ut til at vinden har snudd. Jørgensen er derimot noe hemmelighetsfull hva gjelder den nye kjærestens identitet.

Holdt på å ryke

Som sagt er Jørgensen for tiden aktuell i «Skal vi danse». Hun har danset i tre programmer, men da første deltaker i helgen skulle ryke ut, sto det mellom henne og Elin Ørjasæter (59).

Sistnevnte trakk det korteste strået og måtte takke for seg, mens Jørgensen får nok en uke på parketten.

Første deltaker skulle i utgangspunktet ha røket i program nummer to, men fordi Iselin Guttormsen (34) måtte trekke seg med bruddskade, var det ingen som røk ut før i program tre - altså sist lørdag.

Dette sier kjæresten til Santino, Evelina Moholt, om at han danser tett med andre lørdag etter lørdag i «Skal vi danse». Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Jeg har brukket ankelen som et resultat av overbelastning, et klassisk tretthetsbrudd. Medisinske fagfolk er enige om at jeg ikke kan fortsette å danse. Alternativet hadde vært én dans til, men da ende opp med varige mén, fortalte Guttormsen til Se og Hør om bakgrunnen for exiten.

LES OGSÅ: Singel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer