Mario Riera:

Bekrefter ny kjæreste

Lykken smiler for realityprofilen.

FORELSKET: Realityprofil Mario Riera er svært forelsket om dagen. Foto: Matti Bernitz / TVNorge
FORELSKET: Realityprofil Mario Riera er svært forelsket om dagen. Foto: Matti Bernitz / TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityprofil Mario Riera (23) har fått ny kjæreste. Det bekrefter han overfor Se og Hør onsdag ettermiddag.

- Vi kan bekrefte at vi har blitt et superpar, og jeg er veldig lykkelig med henne, skriver Riera i en SMS.

VG omtalte saken først.

Bekreftelsen kommer etter at 23-åringen selv avslørte under en spørsmålsrunde på Instagram tirsdag at han ikke lenger var singel.

INGEN KONTAKT: Mario Riera og Victoria Hammer fant tonen inne på «Ex on the Beach Afterski»-hytta, men nå har de kuttet all kontakt. Nå forteller de hvorfor. Video: Vis mer

Riera, som har deltatt i realityprogrammer som «Paradise Hotel», «Ex on the Beach» og «71 grader nord», forteller mer om sin nye kjærlighet til VG:

- Det føles veldig bra, det er så hyggelig. Jeg har aldri vært så forelsket som jeg er i henne, sier han til avisen, og fortsetter:

- På grunn av covid har vi fått mye tid med hverandre og lært hverandre å kjenne. Vi har det så gøy sammen. Hun er en veldig bra person og vi deler de samme verdiene.

Riera ønsker imidlertid ikke å avsløre hvem den nye kjæresten er.

NERVEPIRRENDE: Det har vært en lang og spennende sesong av «71 grader nord», som endte med en nervepirrende finale mellom Steffen og Mario. Vis mer

Kuttet kontakten

Riera fant tonen med Victoria Hammer under årets sesong av «Ex on the Beach Afterski», men senere ble det kjent at de to realitydeltakerne hadde kuttet all kontakt med hverandre.

Nå er det ingen tvil om at Riera har gått videre etter flørten inne på realityhytta.

Riera ble først kjent da han deltok i «Paradise Hotel» i 2019. Under innspillingen fant han raskt tonen med meddeltaker Sofie Karlstad. Forholdet skulle imidlertid ikke vare, og i november samme år var bruddet et faktum.

KRANGLER: I den nye sesongen av «Ex and the City» ser man at Mario Riera og Helene Hima blir uvenner etter «71 grader nord»-premierefest. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

- Vi har valgt å gå hver våre veier. Er veldig glad i henne og vi kommer fortsatt til å være venner, men noen ganger funker det ikke, uttalte Mario Riera til Se og Hør den gang.

Karlstad bekreftet bruddet slik på sin Instagram-konto:

«Hei, alle dere der ute. Dette blir ikke noen lang forklaring, men jeg og Mario har valgt å skille lag. Vi er fortsatt gode venner, så det er ikke noe drama. Håper alle respekterer det».

Senere oppsto det full isfront mellom Karlstad og Riera, og de begge langet ut mot hverandre i sosiale medier.

LES OGSÅ: - Jeg har anoreksi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer