Dennis Vareide:

Bekrefter ny kjæreste

Dennis Vareide avslører den hyggelige nyheten.

NY KJÆRESTE: Dennis Vareide er hemmelighetsfull om sin nye kjæreste. Foto: Morten Eik / Se og Hør
NY KJÆRESTE: Dennis Vareide er hemmelighetsfull om sin nye kjæreste. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 var det over og ut mellom YouTube-profil Dennis Vareide og Katrine Olset Rikoll. Duoen gikk først fra hverandre året før, men fant tilbake til hverandre like før førstnevnte skulle delta i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste».

Forholdet skulle imidlertid ikke vare, men nå kan Vareide bekrefte at han har funnet lykken på ny.

- Det er veldig hyggelig og det går bra om dagen, sier han til «God Kveld Norge».

Videre opplyser Vareide at han ikke ønsker å røpe hvem sin utkårede er, men at hun heter Gro.

Til Se og Hør forteller Vareide at han «har det helt tipp topp om dagen, med ei helt fantastisk jente».

UNGARSKVINNEN: Linni Meister skal samle friere i Kragerø i august i håp om å finne seg en ny kjæreste. Video: Rød Løper Vis mer

Skulle date på tv

Som nevnt var Vareide en av deltakerne i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste» for to år siden, men søket etter kjærligheten viste seg å bli kortvarig ettersom han fant tilbake til ekskjæresten Katrine Olset Rikoll like før opptakene av tv-programmet.

- Det skjedde under en uke før første innspillingsdag, og jeg innså brått at jeg måtte finne ut av ting. Det var ekstremt i siste laget, erkjente Vareide overfor Se og Hør da.

I begynnelsen holdt YouTube-profilen kjæresten hemmelig for produksjonen, men etter hvert bestemte seg han seg for å legge kortene på bordet.

- Produksjonen ble ikke glade, men jeg kunne ikke akkurat late som, heller. Samtidig hadde jeg bundet meg til en kontrakt, og hadde ikke lyst til trekke meg. Dermed fant vi en løsning som passet for alle, forklarte han.

EMOSJONELT: Det blir mye følelser når Dennis Vareide går på date med Katrine Olset Rikoll, som egentlig er ekskjæresten hans, i «Kjendis søker kjæreste». Vis mer

I stedet for å treffe potensielle, nye kjærestekandidater, ble Rikoll inkludert i opptakene.

Men forholdet viste seg denne gangen å bli kortvarig, og etter noen måneder gikk paret hver til sitt. Det bekreftet Vareide selv overfor Se og Hør. Utover det ønsket imidlertid ikke den tidligere «Farmen kjendis»-deltakeren å kommentere bruddet.

Vareide er best kjent fra Youtube-kanalen «Prebz og Dennis», som han hadde sammen med kameraten og tidligere kollega Preben Fjell. I januar i 2018 bestemte guttene imidlertid seg for å legge YouTube-karrieren på hylla.

Sammen hadde de to gjort det stort ved å lage underholdning av å spille spill mens andre ser på.

LES OGSÅ: - Det er ikke noe problem for oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer