Vanessa Hudgens:

Bekrefter ny kjæreste

Kjærligheten blomstrer for «High School Musical»-stjernen.

FANT KJÆRLIGHETEN PÅ NY: Skuespiller Vanessa Hudgens har mye å smile for om dagen. Foto: Skjermdump fra Instagram
FANT KJÆRLIGHETEN PÅ NY: Skuespiller Vanessa Hudgens har mye å smile for om dagen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Kjærlighetslivet til skuespiller Vanessa Hudgens (32) har fanget interessen til tabloidpressen det siste året. Den verdensomspennende pandemien samt et høyprofilert brudd har nemlig ikke stoppet Hudgens fra å begi seg ut på datingfronten.

I november i fjor så det ut til at skuespilleren hadde fått øynene opp for den amerikanske baseballspilleren Cole Tucker (24). Den gang ble de to observert på en romantisk date sammen på restauranten Pace i California.

- De delte vin og mat, og hadde et to timers langt måltid. Vanessa var fnisete, hun så på Cole og kunne ikke la være å smile, fortalte en kilde til E! News den gang.

TURTELDUER: Vanessa Hudgens og Cole Tucker nøt et bedre måltid sammen i november i fjor. Foto: Backgrid USA/ NTB
TURTELDUER: Vanessa Hudgens og Cole Tucker nøt et bedre måltid sammen i november i fjor. Foto: Backgrid USA/ NTB Vis mer

Klinte til

Siden den gang har det vært relativt stille fra de to turtelduene, men på selveste valentinsdagen valgte Hudgens å bekrefte forholdet. Det gjorde hun i form av et innlegg på Instagram hvor hun delte et romantisk bilde av de to som ga hverandre et kjærlig kyss.

«Det er deg, det er meg, det er oss», skrev hun og tagget baseballspilleren.

Også Tucker bestemte seg for å dele et koselig bilde på Instagram av seg selv og Hudgens hvor de holder rundt hverandre.

«Happy V Day», skrev han, etterfulgt av en emoji i rødt hjerte.

Som nevnt har romanseryktene rundt Hudgens og Tucker svirret i flere måneder etter den romantiske daten i november.

Samme måned avslørte Hudgens overfor Entertainment Tonight hva hun ser etter i en potensiell partner.

- Jeg føler at på slutten av dagen handler det bare om å ha lignende grunnleggende prinsipper og ønsker om de samme tingene. Jeg er ikke så veldig kresen egentlig, innrømmet hun, og la til:

- Jeg vet hva jeg vil, og jeg tenker at hvis noen kommer inn i livet mitt og gir meg alle de tingene, er det bare fint. Det har ikke noe å si om de er i rampelyset eller ikke. Jeg foretrekker at de ikke er det, men vi får se, innrømmet hun den gang.

FORELSKA: Amalie og Mathias møttes på «Paradise Hotel» i februar 2020. Nå forteller de om sitt første år som kjærester, og vi får alle en stor overraskelse på tampen av intervjuet! Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Sjokkbrudd

Romanseryktene mellom Vanessa Hudgens og Cole Tucker oppsto bare ti måneder etter at skuespilleren og hennes mangeårige kjæreste, skuespiller Austin Butler (29), gikk hver til sitt.

Bruddet kom som et sjokk på mange, og selv om paret enda har til gode å uttale seg direkte om bakgrunnen for bruddet, hevdet kilder at avstanden var årsaken.

- De har filmet på hvert sitt kontinent og det hele dreier seg om avstanden. Det er ikke dårlig stemning, og de har mye respekt for hverandre, fortalte en kilde til E! News.

Hudgens hadde nemlig oppholdt seg i Europa på innspilling av «The Princess Switch 2», mens Butler var fullt opptatt med å filme i Australia.

BRUDD: Forholdet mellom Vanessa Hudgens og Austin Butler tok slutt i januar i fjor. Her er de to avbildet i 2012. Foto: Broadimage /REX / NTB
BRUDD: Forholdet mellom Vanessa Hudgens og Austin Butler tok slutt i januar i fjor. Her er de to avbildet i 2012. Foto: Broadimage /REX / NTB Vis mer

Hudgens og Butler møttes for første gang under innspillingen av «High School Musical» i 2006, men begynte ikke å date før i 2011. Før bruddet ble kjent var det flere som spekulerte på om de hadde gått hver til sitt.

Dette på bakgrunn av at det så ut til at de feiret julen i 2019 hver for seg. Hudgens var også på en ferie i Sveits uten Butler, noe som satte ytterligere fart på spekulasjonene.

VINNERE: For ett år siden vant Nora og Johannes «Love Island». Nå forteller de at det første året som kjærester har vært krevende. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Høyprofilert forhold

Før Austin Butler var Hudgens i et forhold med skuespiller Zac Efron (33). Som de fleste trolig har fått med seg ble Hudgens for alvor verdenskjent da hun spilte rollen som Gabriella Montez i «High School Musical».

I filmen spilte hun mot blant andre Efron, som hadde rollen som Troy Bolton. Duoen spilte kjærester i filmen, men det tok ikke lang tid før kjærligheten også blomstret utenfor sett.

Stjernene var nemlig i et høyprofilert forhold i om lag fem år, fra de var henholdsvis 16 og 17 år gamle. Paret endte derimot den romantiske relasjonen i 2010.

TOK SLUTT: Skuespillerduoen fant tonen også utenfor filmsettet, men i 2010 valgte de å gå hver til sitt. Her avbildet i 2008. Foto: Matt Baron /BEI /REX / NTB
TOK SLUTT: Skuespillerduoen fant tonen også utenfor filmsettet, men i 2010 valgte de å gå hver til sitt. Her avbildet i 2008. Foto: Matt Baron /BEI /REX / NTB Vis mer

I podkasten «Awards Chatter», gjengitt av blant andre E! News, har Hudgens tidligere fortalt at hun ikke ville vært forholdet foruten.

- Jeg kunne ikke vært mer takknemlig for å ha det forholdet på den tiden.

LES OGSÅ: - Brudd for «Riverdale»-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer