Aylar Lie:

Bekrefter ny kjæreste

Lykken smiler for Aylar Lie.

NY KJÆRESTE: Aylar Lie har fått seg kjæreste. Det bekrefter hun til Nettavisen. Foto: Tor Lindseth
NY KJÆRESTE: Aylar Lie har fått seg kjæreste. Det bekrefter hun til Nettavisen. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

Lykken smiler for den tidligere glamourmodellen og pokerspilleren Aylar Lie (36), som nå bekrefter at hun har fått seg ny kjæreste. Det avslører hun i et intervju med Nettavisen.

- Jeg har «bodd» i Las Vegas siden 2016 så nå gleder jeg meg ekstra mye til å være i Norge denne jula med min nye kjæreste, røper hun.

Mer enn det røper hun ikke, og det er dermed fremdeles ukjent hvem den hemmelige mannen er, og hvordan og når de møttes.

HJELPER DYR: Aylar Lie og Aja Nafstad reiser rundt i verden for å hjelpe gatedyr. I Libanon havnet de i en farlig situasjon da de reddet to hunder fra mishandling på åpen gate. Video: God kveld Norge / TV 2 Vis mer

«Forblir i Vegas»

I august 2015 kunne Se og Hør avsløre at den tidligere «Farmen Kjendis»-deltageren hadde forlovet seg med sin daværende kjæreste, finansmannen Kris Robberstad.

Men etter drøye fire år sammen tok forholdet slutt, altså høsten 2016.

- Livet går videre for både meg og han, og vi har begge begynt å date andre mennesker. Det er det jeg kan si, fortalte Aylar til «God kveld Norge» den gang.

Et drøyt år etter, i 2017, delte TV-personligheten et bilde av seg selv på Instagram hvor hun kysset en ny kjæreste på kinnet. Den gang hadde hun blitt sammen med den profesjonelle pokerspilleren Albert Daher fra Libanon.

«Det sies at «Det som skjer i Vegas, forblir i Vegas». Ikke nå lenger... La meg fortelle dere en hemmelighet herfra. Jeg har faktisk datet denne prinsen i ett år nå», skrev hun til bildet.

Før Robbestad, fra 2007 til 2011, var 33-åringen sammen med legen Ozam Øzerk.

OSLO TINGRETT: Da Aylar Lie og Petter Northug møttes i Oslo Tingrett i forbindelse med Lies søksmål mot Pilar Forlag skjedde dette. Foto: Nina Hansen Video: Per Ervland. Reporter: Trym Mogen Vis mer

Stor suksess

Aylar har gjort stor suksess på TV de seinere åra.

I 2016 var hun deltaker i TVNorge-serien «71 Grader Nord», og hun har også fått bryne seg i TV-seriene «Masterchef» og «4-stjerners middag».

Skjønnheten kom også på andreplass i «Skal vi Danse» i 2010.

Som nevnt, har hun imidlertid de siste fira åra bodd i Las Vegas, der hun spiller poker.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer