Zara Larsson:

Bekrefter ny kjæreste

Den svenske artisten røper forhold midt under kritikkstorm.

BEKREFTER FORHOLD: Zara Larsson forteller at hun har funnet kjærligheten igjen. Foto: NTB scanpix
BEKREFTER FORHOLD: Zara Larsson forteller at hun har funnet kjærligheten igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble det klart at det ikke lenger var noe samarbeid mellom den svenske superstjernen Zara Larsson (22) og den omstridte, kinesiske kommunikasjonsleverandøren Huawei etter kritikk fra flere hold.

Hun oppga selv å ha brutt samarbeidet, selv om Huawei mener det var en kontrakt som var utgått for flere måneder siden.

FLØRTING: De svenske superstjernene Benjamin Ingrosso og Zara Larsson har forvirret fansen den siste tiden med vill flørting i sosiale medier. Nå svarer han på ryktene overfor Rød Løper. Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Nå kommer hun imidlertid med en hyggelig nyhet oppe i kritikkstormen - Larsson bekrefter nemlig overfor VG at hun har funnet kjærligheten igjen.

- Det er ganske nytt og jeg er kjempeforelsket, sier hun til avisa.

Hemmelig kjæreste

Kjærlighetslivet til den unge artisten har vært gjenstand for flere overskrifter, spesielt da det ble slutt med den britiske modellen Brian Whittaker i fjor høst.

På grunn av dette sier hun til VG at hun ønsker å være privat rundt det nye forholdet.

- Vi har kjent hverandre lenge. Jeg har alltid vært ganske offentlig om mine forhold, men nå føler jeg ikke at jeg trenger å bevise kjærligheten for hele verden. Vi er veldig glade, sier hun.

Hvem den utkårede er holder hun derfor tett til brystet, men hun røper at det ikke er noen i musikkbransjen.

HER ER TEGNENE: Den svenske artisten Zara Larsson og den britiske modellen Brian Whittaker har vært et par i to år. Nå virker det imidlertid ut som at forholdet kan ha tatt slutt. Video: Kine Falch. Programledere: Kine Falch og Jonas Scheie Hammer Vis mer

Gifteplaner og barn

I april gjestet Larsson «Skavlan», hvor hun fortalte at hun var singel. Da avslørte hun samtidig hvilke krav hun hadde til en framtidig date.

- Hvis jeg skal treffe noen så er det nesten slik at jeg vil date noen som jeg vil gifte meg med, selv om jeg er veldig ung, sa hun den gangen.

Hun utdypet at hun ikke ville prioritere å date noen hun ikke så noen framtid med.

- Da sier vi gifte oss og få barn. Hvorfor skal jeg date noen, selv om jeg er 22, som jeg ikke vil gjøre det med? Det er slik jeg tenker. Jeg er selektiv med mennesker, og når jeg så møter noen, går det veldig raskt, og da blir jeg forelsket i løpet av et sekund, sa hun videre.

Da det i september ble offentlig at Larsson og Whittaker hadde gått fra hverandre, fortalte 22-åringen at hun ikke hadde vært singel siden hun var 14 år gammel.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

Kjendisflørt

Forholdet med modellen var svært offentlig, og de delte mye av hverandre i sosiale medier. Flørten mellom Larsson og Whittaker startet ganske tilfeldig i 2015.

Den gang la den talentfulle svensken ut et innlegg på Twitter, som inneholdt to bilder av en mystisk, ung mann.

«Hvem er du, hvor bor du, hvor gammel er du, hvorfor er du så fin, hvordan liker du eggene dine tilberedt om morgenen?», lød meldingen fra Larsson.

STJERNELOOK: Se og Hørs skjønnhetsekspert Cecilie Krogh viser deg hvordan du kan se ut som Zara Larsson. Video: Cecilie Krogh Vis mer

Halvannet år senere avslørte 20-åringen overraskende nok at hun hadde møtt og forelsket seg i den «mystiske mannen» hun tidligere hadde etterlyst.

Bare noen måneder etter bruddet med modelleksen, blusset det opp romanserykter mellom Larsson og hennes svenske artistkollega Benjamin Ingrosso (22).

Larsson har imidlertid avvist overfor VG at hun har funnet seg en i bransjen, så den som hadde håpet på en faktisk romanse mellom de svenske popstjernene, må nok se seg skuffet.

LES OGSÅ: Ny oppdatering om prinsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer