Liv Grete Skjelbreid:

Bekrefter ny kjæreste

- Det er ikke så lenge siden vi kunne kalle oss et par.

HURRA: Tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid avslører i dag at hun har funnet kjærligheten - nesten sju år etter skilsmissen fra Raphaël Poirée. Foto: NTB scanpix
HURRA: Tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid avslører i dag at hun har funnet kjærligheten - nesten sju år etter skilsmissen fra Raphaël Poirée. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

For snart sju år siden kunne det tidligere skiskytterparet Raphaël Poirée (45) og Liv Grete Skjelbreid (45) fortelle at de skulle separeres.

Det gjorde de i en pressemelding gjengitt av blant annet Dagbladet:

«Vi er blitt enig om å ta ut separasjon, men er fremdeles gode venner og nære naboer. Begge to stiller seg bak dette, og vi er enig om å stå sammen som familie», het det i pressemeldingen den gang.

Siden den gang Skjelbreid vært singel, men nå smiler lykken for den tidligere skiskytteren. I et intervju med VG kan hun nemlig avsløre at hun har funnet lykken med Giacomo Tiraboschi (45), som jobber som skismører for det italienske landslaget.

- Veldig bra

Allerede i mars i fjor kunne Se og Hør avsløre at Skjelbreid og Tiraboschi hadde funnet kjærligheten, men ingen av dem ville kommentere saken overfor bladet. De ble derimot fotografert sammen hånd i hånd, og bildene talte for seg selv.

De var venner i en god stund før de romantiske følelsene oppsto. De hilste faktisk på hverandre for første gang da hun var juniorutøver. Det skulle ta flere år før de møtte hverandre igjen, men da italieneren skulle til Norge i forbindelse med en samling, tikket det inn en melding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer