Liv Grete Skjelbreid:

Bekrefter ny kjæreste

- Det er ikke så lenge siden vi kunne kalle oss et par.

HURRA: Tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid avslører i dag at hun har funnet kjærligheten - nesten sju år etter skilsmissen fra Raphaël Poirée. Foto: NTB scanpix
HURRA: Tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid avslører i dag at hun har funnet kjærligheten - nesten sju år etter skilsmissen fra Raphaël Poirée. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

For snart sju år siden kunne det tidligere skiskytterparet Raphaël Poirée (45) og Liv Grete Skjelbreid (45) fortelle at de skulle separeres.

Det gjorde de i en pressemelding gjengitt av blant annet Dagbladet:

«Vi er blitt enig om å ta ut separasjon, men er fremdeles gode venner og nære naboer. Begge to stiller seg bak dette, og vi er enig om å stå sammen som familie», het det i pressemeldingen den gang.

Siden den gang Skjelbreid vært singel, men nå smiler lykken for den tidligere skiskytteren. I et intervju med VG kan hun nemlig avsløre at hun har funnet lykken med Giacomo Tiraboschi (45), som jobber som skismører for det italienske landslaget.

- Veldig bra

Allerede i mars i fjor kunne Se og Hør avsløre at Skjelbreid og Tiraboschi hadde funnet kjærligheten, men ingen av dem ville kommentere saken overfor bladet. De ble derimot fotografert sammen hånd i hånd, og bildene talte for seg selv.

I FJOR: Allerede i mars i fjor publiserte Se og Hør bilder av paret. Faksimile: Se og Hør
I FJOR: Allerede i mars i fjor publiserte Se og Hør bilder av paret. Faksimile: Se og Hør Vis mer

De var venner i en god stund før de romantiske følelsene oppsto. De hilste faktisk på hverandre for første gang da hun var juniorutøver. Det skulle ta flere år før de møtte hverandre igjen, men da italieneren skulle til Norge i forbindelse med en samling, tikket det inn en melding.

Han lurte på om hun kunne skaffe ham laks. Hun gadd derimot ikke overlevere den selv den gang da, men da samme melding kom igjen året etterpå, møtte hun opp.

Vis mer

- Etter det fikk vi mer og mer kontakt, og det var hyggelig. Men det er ikke så lenge siden vi kunne kalle oss et par, sier hun.

For tida er begge på plass i Anterselva, hvor hun skal kommentere skiskyting for NRK. Overfor VG forteller hun at det er hyggelig å ha ham på plass.

- Det er ikke sikkert jeg ser så mye til Giacomo under dette mesterskapet. Han har sin jobb, og jeg har min. Det blir travle dager for oss begge, derfor møttes vi en helg før VM for å ha litt tid sammen, forteller hun, for avisas journalist spør hun om er forelsket.

- Det gidder jeg ikke svare på, da vet jeg hva overskriften blir. Men ja, jeg har det veldig bra nå, sier hun og ler.

Fokus på døtrene

I juni 2017 åpnet Skjelbreid seg om hvordan hun opplevde ekteskapsbruddet. Det gjorde hun i TV 2-programmet «Mer enn gull».

I programmet fortalte den tidligere skiskytteren at hun og Poirée valgte å holde fokus på sine tre døtre - Emma (17), Anna (13) og Lena (11) -gjennom det krevende bruddet, og at deres felles fortid som skiskyttere i verdenstoppen var til hjelp.

SUPERPAR: Liv Grete og Raphaël har begge imponerende karrierer bak seg. I mange år var det et av Norges mest profilerte idrettspar. Her avbildet i 2004. Foto: NTB scanpix
SUPERPAR: Liv Grete og Raphaël har begge imponerende karrierer bak seg. I mange år var det et av Norges mest profilerte idrettspar. Her avbildet i 2004. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er jo aldri hyggelig når sånt skjer, men jeg tror at vår fordel oppi en slik situasjon - til tross for at det opplevdes tøft for både ham og meg - er at vi har vært idrettsutøvere. Vi brukte ikke veldig lang tid på å sette oss et mål. Når du ser på de tre, så vet du hvor målet står, uttalte hun.

Eksparet var et av Norges mest profilerte idrettspar i en årrekke, kanskje spesielt etter at Raphaël ble alvorlig skadet i en ATV-ulykke i romjula 2009.

I «Mer enn gull» la Liv Grete til at det var vanskelig å gå gjennom bruddet samtidig som interessen fra offentligheten var så stor:

- For meg var det kjempetøft. Ryktene gikk jo i hytt og vær. Man kunne jo ikke bevege seg en plass uten at det var «din feil at man ble skilt». Men det var litt det samme som et skiløp; gjør så godt du kan der og da, la hun til i programmet.

LES OGSÅ: Derfor vil hun ikke ha flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer