Fridtjov Såheim:

Bekrefter ny kjæreste

Skuespilleren har funnet kjærligheten på ny.

NY KJÆRESTE: Fridtjov Såheim har fått seg ny kjæreste, og mener ikke det var vanskelig å kaste seg ut i noe nytt etter skilsmissen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NY KJÆRESTE: Fridtjov Såheim har fått seg ny kjæreste, og mener ikke det var vanskelig å kaste seg ut i noe nytt etter skilsmissen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Fridtjov Såheim (51) har funnet kjærligheten på ny, over tre år etter skilsmissen fra skuespiller og komiker Henriette Steenstrup (45).

- Hun heter Malin, og vi har det veldig fint, altså. Vi har hengt sammen i omtrent et halvt år nå, forteller Såheim til VG.

51-åringen legger ikke skjul på at han håper på et framtidig samboerskap, da han trives aller best i hverdagskaos og familieliv.

Det skal heller ikke ha vært vanskelig å gå videre etter skilsmissen.

– Du skal ikke tviholde på et forhold for barna eller økonomien sin skyld. Er samlivet over, så er det over. Så får du heller tenke positivt og prøve å se alle de mulighetene som ligger der ute og venter på deg. Jeg omfavner livet og alt det har å by på. Jeg restartet etter bruddet, sier han til avisen.

Se og Hør har ikke lyktes i å få kontakt med Såheim.

Prioriterer barna

Det var i 2016 Såheim og Steenstrup kunne meddele at de skulle skilles etter ti års ekteskap. Det har imidlertid ikke vært dårlig stemning mellom eksparet.

- Vi er supergode til å være foreldre og ha bedriften familie, det er jo også verdt noe, uttalte Steenstrup til Dagbladet i 2017.

RIV I HJERTET: I kveldens Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Den moderne villaen på Nordberg i Oslo solgte de etter bruddet, og kjøpte hver sine nye boliger - i samme nabolag. Dette skal ha vært av hensyn til sine to felles barn.

Etter skilsmissen inngikk de en avtale om å ha barna 50 prosent hver, og det er liten tvil om at de betyr mye i Såheims liv. Seenstrup har tidligere skrytt av tobarnspappaen.

- Han er verdens beste pappa! Flink og raus, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

Giftet seg

Selv har Steenstrup også gått videre etter skilsmissen, og i fjor sommer giftet hun seg på ny, med Rune Assmann, etter to år som kjærester.

Seremonien fant sted i Hvasser kirke på Tjøme i midten av august, og kjente ansikter som Else Kåss Furuseth (39), Ane Dahl Torp (44) og Morten Ramm (41) var blant de mange som hadde tatt turen for å feire brudeparet.

GIFT: Henriette Steenstrup giftet seg med sin Rune Assmann i fjor sommer. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
GIFT: Henriette Steenstrup giftet seg med sin Rune Assmann i fjor sommer. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Da Steenstrup gjestet «P3morgen» i september, kunne hun avsløre overfor Ronny Brede Aase (33) at hun trives godt i livet som nygift.

- Det føles litt stort da, på en eller annen måte. Nå er det oss, nå er det «du och jag, Alfred». Mot resten av verden, sa hun, med referanse til vennskapet mellom Emil og gårdsgutten Alfred i «Emil fra Lønneberget».

EKTEPAR: Lørdag ga Henriette Steenstrup og Rune Assman sine ja i en romantisk seremoni på Tjøme med parets venner og familie til stede. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Videre kunne hun fortelle at selve bryllupsfesten varte i hele tre dager, og avslørte at gjestene trivdes svært godt.

- Jeg måtte kaste ut alle rundt klokken tre, for da var det ingen som hadde tatt noen buss. Det er jo litt grusomt da, å bare hive dem inn i en buss. Og så tror jeg folk hadde nachspiel kjempelenge. Det kan hende at Morten Ramm var den siste som la seg, fortalte hun lattermildt.

FORLOVER OG FADDER: Else Kåss Furuseth var Henriette Steenstrups forlover. Vis mer

LES OGSÅ: Kobles til kollega etter brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer