Brooklyn Beckham:

Bekrefter ny kjæreste

Stjernesønnen med kjærlighetserklæring til sin nye flamme.

NY FLAMME: Brooklyn Beckham delte kjærlighetserklæring til ny flamme på sosiale medier denne uken. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Brooklyn Beckham delte kjærlighetserklæring til ny flamme på sosiale medier denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at kjendissønnen Brooklyn Beckham (20) er ettertraktet, ettersom han støtt og stadig er omringet av vakre kvinner.

I høst ble det kjent at stjernesønnen var blitt singel etter å ha datet den britiske modellen Hana Cross (22) i rundt åtte måneder. Sorgen virket derimot ikke å sitte dypt, da 20-åringen har blitt koblet til en rekke kvinner siden august - blant andre tidligere flamme Lexy Panterra (30) og modellen Phoebe Torrance (25).

Båten ser imidlertid ut til å ha seilt videre nok en gang, også fra Torrance. I et innlegg på Instagram bekrefter nemlig Victoria (45) og David Beckhams (44) eldste sønn at han igjen har fått seg ny kjæreste.

Omfavnet

Den siste uken har nemlig 20-åringen og skuespiller Nicola Peltz (25) delt flere bilder sammen på sine respektive Instagram-kontoer.

Det hele startet med at Beckham delte tre bilder med fansen sin, blant annet et hvor han holdt rundt sin nye flamme. Til bildene skrev kjendissønnen et enkelt, rødt hjerte.

Bildene fikk riktignok følgerne til å spekulere i om dette var Beckhams nye kjæreste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer