Brooklyn Beckham:

Bekrefter ny kjæreste

Stjernesønnen med kjærlighetserklæring til sin nye flamme.

NY FLAMME: Brooklyn Beckham delte kjærlighetserklæring til ny flamme på sosiale medier denne uken. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Brooklyn Beckham delte kjærlighetserklæring til ny flamme på sosiale medier denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at kjendissønnen Brooklyn Beckham (20) er ettertraktet, ettersom han støtt og stadig er omringet av vakre kvinner.

I høst ble det kjent at stjernesønnen var blitt singel etter å ha datet den britiske modellen Hana Cross (22) i rundt åtte måneder. Sorgen virket derimot ikke å sitte dypt, da 20-åringen har blitt koblet til en rekke kvinner siden august - blant andre tidligere flamme Lexy Panterra (30) og modellen Phoebe Torrance (25).

MODELL-KJÆRESTE: Brooklyn Beckhams ekskjæreste, Hana Cross. Video: Rød Løper Vis mer

Båten ser imidlertid ut til å ha seilt videre nok en gang, også fra Torrance. I et innlegg på Instagram bekrefter nemlig Victoria (45) og David Beckhams (44) eldste sønn at han igjen har fått seg ny kjæreste.

Omfavnet

Den siste uken har nemlig 20-åringen og skuespiller Nicola Peltz (25) delt flere bilder sammen på sine respektive Instagram-kontoer.

Det hele startet med at Beckham delte tre bilder med fansen sin, blant annet et hvor han holdt rundt sin nye flamme. Til bildene skrev kjendissønnen et enkelt, rødt hjerte.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Bildene fikk riktignok følgerne til å spekulere i om dette var Beckhams nye kjæreste.

- Dater dere? var det en som spurte i kommentarfeltet.

Dagen etter delte også Peltz et bilde - som vekket nysgjerrigheten ytterligere. På bildet ser man nemlig en toppløs Brooklyn Beckham sammen 25-åringen - som også har kastet skjorten for anledningen.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Til bildet skrev Peltz et svart hjerte, mens Beckham responderte med to røde hjerter i kommentarfeltet.

Men til tross for at de to har delt flere bilder av hverandre i en uke, kom ikke det som kan tolkes som en bekreftelse på at romantikken blomstrer før torsdag kveld.

I anledning Peltz 25-årsdag, delte Beckham da en kjærlig hilsen via bildedelingstjenesten. På bildet ser man han omfavner skuespilleren - som bare er iført et håndkle.

View this post on Instagram

Happy birthday babe xx 🎂😘 you have such an amazing heart xx

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

- Gratulerer med dagen, babe. Du har et fantastisk hjerte, skriver han til bildet.

Paret ble også fotografert sammen i Los Angeles tirsdag kveld, hvor de ifølge E! News nøt en romantisk middag på Craig's i West Hollywood. Det kan dermed se ut til at Beckham ikke lenger er singel.

DATE: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz på middagsdate i Los Angeles tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix
DATE: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz på middagsdate i Los Angeles tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beckhams nye flamme er født og oppvokst i New York, og er datter av den amerikanske forretningsmannen og milliardæren Nelson Peltz, og modell Claudia Heffner Peltz.

25-åringen selv har blant annet medvirket i filmen «Transformers: Age of Extinction», sammen med stjerner som Mark Wahlberg (48) og Titus Welliver (57).

Utroskapsrykter

Som nevnt har Brooklyn Beckham vært involvert med en rekke kvinner siden august, men han har også lagt bak seg et lengre forhold.

Fra 2014 var han i et av-og-på forhold med skuespiller Chloë Moretz (22), men i kjølvannet av utroskapsrykter våren 2018 valgte stjerneparet å gå hver til sitt.

DATET: Brooklyn Beckham var av-og-på med skuespiller Chloé Moretz i nesten fire år. Foto: NTB Scanpix
DATET: Brooklyn Beckham var av-og-på med skuespiller Chloé Moretz i nesten fire år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Knapt et halvår før det endelige bruddet ble kjent, snakket Moretz ut om hvordan oppmerksomheten utenfra tærte på forholdet.

- Vi har vært av og på med hverandre i et par år nå, og vi har akkurat gjort det offisielt. Vi løp alltid fra paparazzier og løp fra folk som snakket om oss og tok bilder. Til slutt tenkte vi: «Vet du hva? Dette ødelegger forholdet vårt», sa hun til US Weekly da.

KLINTE TIL: Stjerneparet ga hverandre et romantisk kyss på åpen gate i New York kort tid før bruddet. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Stjerneparet ga hverandre et romantisk kyss på åpen gate i New York kort tid før bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret var godt kjent for offentligheten, og ble støtt og stadig fotografert i hete omfavnelser. Kun en måned før Beckham ble observert da han kysset Lexi Wood, modellen han ble anklaget å gå bak ryggen til Moretz med, klinte paret til på åpen gate i New York.

Ifølge Daily Mail hadde Moretz og Beckham for øvrig allerede ha gjort det slutt på tidspunktet han ble fersket med Wood, og han skal derfor aldri ha vært utro mot 22-åringen.

LES OGSÅ: Fridde på overtid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer