Erik Follestad:

Bekrefter ny kjæreste

- Helt rå dame.

NY KJÆRESTE: Erik Follestad bekrefter overfor Se og Hør at han har fått ny kjæreste. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
NY KJÆRESTE: Erik Follestad bekrefter overfor Se og Hør at han har fått ny kjæreste. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor høst imponerte ishockeyspilleren Erik Follestad (29) stort med sine danseferdigheter i «Skal vi danse».

Siden den gang har den populære 29-åringen funnet lykken på ny, med Annie Winquist (25).

Overfor Se og Hør forteller Follestad at han og kjæresten akkurat har blitt sammen, og at de ble kjent like etter jul, gjennom felles venner.

- Helt rå dame, sier han om sin utkårede til Se og Hør.

Både Erik og hans nye flamme har delt bilde av hverandre i sosiale medier.

🙌🏻

A post shared by Erik Follestad (@erikfollestad) on

Tidligere forhold

I podkasten til Ida Fladen (32), «Ida med hjertet i hånden», denne uken forteller Follestad om sine tidligere forhold, og at han føler at han ikke har hatt ordentlig kjærlighetssorg.

Likevel legger han ikke skjul på at det har vært tøft å gå gjennom brudd i fortiden.

Erik Follestad røper også at han og kjæresten egentlig ikke hadde noen plan om å bli sammen.

29-åringen forteller nemlig at Annie i utgangspunktet bare ville treffe ham én gang fordi hun syntes det var spennende.

- Hun hadde ingen planer om å date meg, men så var det litt hyggelig likevel, sier han i podkasten, og legger til at de møttes et par ganger og at forholdet utviklet seg.

HETT: Erik sammen med sin dansepartner Lillian i fjorårets utgave av «Skal vi danse». Av dommerne fikk duoen stadig høre at de danset hett sammen. Foto: TV 2
HETT: Erik sammen med sin dansepartner Lillian i fjorårets utgave av «Skal vi danse». Av dommerne fikk duoen stadig høre at de danset hett sammen. Foto: TV 2 Vis mer

Likevel har det ifølge Follestad ikke alltid vært like lett med et rykte som en «typisk hockeyspiller». Ifølge han selv er det nemlig ulike oppfatninger om hockeyspillere.

- Jeg hadde ikke noen plan om at det skulle bli et forhold jeg heller, men det var hyggelig og gikk veldig bra, sier han i podkasten, og utdyper:

- Hun hadde hørt en del ting om meg, men jeg la en del kort på bordet tidlig og da slipper man å gå inn i et forhold med hemmeligheter eller rykter man ikke har snakket om. Da vi gjorde det, så snudde det på en måte, og da følte jeg at «her kan det faktisk bli noe», fortsetter han.

Hard trening
29-årige Erik imponerte som nevnt da han deltok i «Skal vi danse» i fjor, sammen med dansepartner Lillian Aasebø.

Til tross for at han kommer fra en idrett hvor mye hardt fysisk arbeid og trening ligger bak, la han ikke skjul på at deltakelsen i det populære danseprogrammet var slitsom.

- Man blir sliten både psykisk og fysisk, men jeg har ikke endret meg så mye kroppslig, sa han til Se og Hør den gang.

HURRA: Helene Olafsen og dansepartner Jørgen Nilsen forteller om gleden etter å ha vunnet «Skal vi danse»-finalen på TV 2. Video: Sølve Hindhamar Vis mer

LES OGSÅ: Har kjøpt leilighet med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer