Peg Parnevik:

Bekrefter ny kjæreste etter bruddet

- Jeg er forelsket.

NY KJÆRESTE: Peg Parnevik avslører at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: Skjermdump fra Instagram
NY KJÆRESTE: Peg Parnevik avslører at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Sommeren 2021 kom den gledelige nyheten om at artist og TV-profil Peg Parnevik (28) hadde funnet lykken på ny, etter bruddet med sin halvnorske kjæreste Filip Lamprecht (26).

Hennes nye utkårede var musikkprodusenten Jesper Niklasson, men tidligere i år bekreftet hun at det hadde blitt slutt i sin egen podkast «Pillowtalk med Peg og Penny», som hun har med søsteren Penny Parnevik (26).

I flere måneder har romanserykter svirret rundt stjernene Kylie Jenner og Timothée Chalamet. Nå sirkulerer en video av dem som setter ekstra fyr på ryktene. Video: TMZ / TikTok / Rød Løper Vis mer

Siden bruddet har det skjedd mye, og nå avslører Parnevik at hun allerede har fått seg ny kjæreste.

- Jeg er forelsket, røper 28-åringen overfor Aftonbladet.

Videre kommer det frem at hun møtte sin nye kjæreste gjennom en datingapp, og at de først nylig bestemte seg for å gjøre forholdet offisielt.

- Det er gode nyheter, vi har vært sammen en stund men nå er det offisielt, sier hun og forteller at hun egentlig hadde tenkt å være singel en stund og først ikke var interessert i å komme inn i et forhold.

På spørsmål om når hun skjønte at han var den rette, svarer hun følgende:

- Typ nå, i disse ukene. Før har jeg vært så bestemt og besatt at det er sånn: «Jeg vil ha deg». Dette er første gang jeg føler at jo mer vi møtes, jo mer respekt har jeg for ham og jo mer forelsket blir jeg.

FJELLFLØRT: «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er tilbake på skjermen, og Kevin Lauren og Caroline Nitter må svare for noen uttalelser som ble meldt før avreise. Video: Rød Løper Vis mer

Etter å ha vært i relativt offentlige forhold de seneste årene, har hun denne gangen bestemt seg for å holde forholdet mer privat. Hun legger til at hun fortsatt vil være åpen om ting, men at hun nå er mer forsiktig.

LES OGSÅ: Deler ærlig bilde av egen kropp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer