Chrishell Stause:

Bekrefter ny flamme

Realitystjernen har funnet lykken på ny med 13 år yngre artist.

ROMANTIKK I LUFTA: Kjærligheten blomstrer mellom G Flip og Chrishell Stause. Foto: Skjermdump fra Instagram
ROMANTIKK I LUFTA: Kjærligheten blomstrer mellom G Flip og Chrishell Stause. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember i fjor ble det kjent at realityprofilene Jason Oppenheim (45) og Chrishell Stause (40) hadde gått hver til sitt.

Eksparet, kjent fra programmet «Selling Sunset», møttes på jobb i eiendomsmeklerfirmaet «The Oppenheim Group», der Oppenheim er Stauses sjef.

Nå blomstrer imidlertid kjærligheten på ny for sistnevnte, som bekrefter et nytt forhold i realityprogrammets gjenforeningsepisode, ifølge People.

- Fantastisk

Stjernens utkårede er ikke ukjent for rampelyset. Til programleder Tan France forteller Stause at hennes nye flamme er den ikke-binære artisten G Flip (27), hvis virkelige navn er Georgia Claire Flipo.

- I det siste har jeg tilbrakt mye tid sammen med noen som er veldig viktig for meg. Navnet er G Flip. Hen er ikke-binær, så hen bruker pronomenet hen, og er en utrolig talentfull musiker, forklarer Stause.

SAMMEN: Slik ble Live Nelvik og Tore Sagen kjærester. Video: NRK Vis mer

Realitystjernen avslører at paret møttes da Stause skulle spille i artistens musikkvideo.

- Det var så morsomt, vi hadde det å gøy. Ikke alle kommer til å være klar for det, men jeg synes den er bra. Jeg synes det er fantastisk, sangen er fantastisk, skryter 40-åringen.

Ifølge Us Magazine kommer G Flip fra Australia, og har drevet med musikk siden barndommen. Artisten er også engasjert i temaet psykisk helse.

Ble dumpet på tekstmelding

Stause og eksmannen Justin Hartley (45) skapte overskrifter da det ble kjent at paret gikk fra hverandre. Ifølge Marie Claire ba Hartley om skilsmisse via tekstmelding i 2019. De giftet seg i 2017, etter fire år som kjærester.

KJÆRESTER: Nå avslører realityprofilene forholdet. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

Stause har også vært forlovet med den tidligere «Glee»-stjernen Matthew Morrison (43).

LES OGSÅ: - Han var mitt livs store kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer