Bekrefter ny flamme

Har funnet lykken på ny etter skilsmissen.

NY FLAMME: Skuespilleren viste frem sin nye flamme. Foto: Instagram
NY FLAMME: Skuespilleren viste frem sin nye flamme. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Kaley Cuoco (36) er mest kjent for sin rolle som Penny i «The Big Bang Theory», og har også spilt i komedien «8 Simple Rules». I 2018 giftet hun seg med Karl Cook (31), men et år etter kunne paret avsløre at de fortsatt ikke bodde sammen.

Etter fem år som kjærester og tre år som gift brast lykken, og i september i fjor søkte skuespilleren om skilsmisse fra ektemannen.

Siden da har hun vært singel, men nå ser det imidlertid ut til at hun har funnet lykken på ny. Det skriver People.

SAMMEN: Slik ble Live Nelvik og Tore Sagen kjærester. Video: NRK Vis mer

Tirsdag «bekreftet» nemlig hun og «Ozark»-skuespiller Tom Pelphrey (39), romansen på Instagram.

I et innlegg som har fått bildeteksten «Livet i det siste», delte Cuoco flere søte bilder av sin utkårede og seg selv.

Bildene gir et innblikk i parets romantiske hyttetur på fjellet. Også Pelphrey har delt to polaroidbilder av han og Cuoco.

Instagram-oppdateringen kom ikke lenge etter 36-åringen åpnet seg om kjærlighetslivet sitt i et intervju med Glamour for magasinets aprilutgave.

- Jeg ville elsket å ha et langvarig forhold eller partnerskap. Men jeg kommer aldri til å gifte meg igjen. Absolutt ikke. Du kan bokstavelig talt putte det på forsiden, sa hun da.

Skuespilleren har, i tillegg til Cook, også vært gift med den tidligere tennisspilleren Ryan Sweeting (34). Også det ekteskapet varte i tre år.

«KOMPANI LAURITZEN»: Det har oppstått romanserykter mellom to av deltakerne, og én av dem har kjæreste fra før. Reporter: Celina Morken Vis mer

Da nyheten om bruddet mellom Cuoco og hennes siste eksmann ble kjent, ga de en felles uttalelse til People hvor de forklarte at de hadde vokst fra hverandre.

- Til tross for en dyp kjærlighet og respekt for hverandre, har vi innsett at våre nåværende veier har tatt oss i motsatte retninger. Vi har begge delt så mye av reisen vår offentlig, så selv om vi foretrekker å holde dette aspektet av vårt personlige liv privat, ønsket vi å være nærværende i vår sannhet sammen. Det er ingen sinne eller fiendskap mellom oss, snarere tvert imot, het det i uttalelsen.

LES OGSÅ: Angrer på pikant spørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer