Jaime King:

Bekrefter kjæreste etter den bitre skilsmissen

- Du fortjener å bli elsket.

FORELSKET: Jaime King er lykkelig forelsket. Foto: Jean-Baptiste LACROIX / AFP / NTB
FORELSKET: Jaime King er lykkelig forelsket. Foto: Jean-Baptiste LACROIX / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I fjor vår kom nyheten om at Jaime King (42) og ektemannen gjennom 12 år, Kyle Newman (45), skulle skilles.

Ifølge TMZ skal det ha vært et vondt og trøblete brudd. Skuespilleren og modellen ba nemlig samtidig om besøksforbud fra Newman, som hun har sønnene James Knight (7) og Leo Thames (6) med.

Et halvt år etter det bitre bruddet begynte derimot ryktene å svirre om at King, kjent fra filmer som «Pearl Harbor» og «Sin City», hadde funnet lykken igjen.

Da ble nemlig tobarnsmoren oftere og oftere sett sammen med entreprenøren Sennett Devermont.

Instagram-offisielle

I desember ble duoen også sett hånd i hånd mens de var på shopping sammen i Los Angeles, og Hollywood-stjernen delte i tillegg bilder av sin nye flamme på Instagram. Den gang viste hun kun frem Devermont ben, til tross for at han var tagget i bildet.

SINGELLIVET: Vi har spurt Isabelle Eriksen hvordan det går med kjærligheten. Reporter: Celina Morken Video: Rød Løper / Thea Hope Vis mer

Nå, 15 måneder etter at skilsmissen fra eksmannen ble kjent, velger King og ta romansen ett skritt videre.

Onsdag gjorde hun nemlig forholdet Instagram-offisielt ved å poste et søtt bilde av seg selv hvor hun kikker forelsket på kjæresten som holder kjærlig rundt henne.

«Jeg elsker deg», har hun skrevet som tekst.

Venner og fans har kommet med hyggelige gratulasjoner i kommentarfeltet under innlegget.

- Jeg er lykkelig når du er lykkelig! Fuck alt og alle andre, skriver en bruker.

- Dere er favorittene mine, mener en annen.

- Det er lett å se at dere begge er en kilde til lys og kjærlighet.

- Han er en bra fyr, hevdes det.

- Du fortjener å bli elsket, skyter enda en.

Ifølge People er Devermont en aktivist som er kjent for å ha lagd appen Mr. Checkpoint som hjelper brukere å filme politiet i trafikkinteraksjoner.

ENSOM: Venke Knutson gjester denne uka «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

Skitten skilsmisse

Jaime King giftet seg med regissøren Kyle Newman i 2007 i Los Angeles, etter at de hadde truffet hverandre på settet til filmen «Fanboys». Men etter nesten 13 år som mann og kone havarerte altså ekteskapet.

Ifølge Daily Mail hevdet skuespilleren i skilsmissedokumentene at Newman mishandlet henne de siste fem årene av forholdet. Han har på sin side beskrevet henne som en rusavhengig alkoholiker som har satt deres to barn i fare på grunn av misbruket sitt.

I november søkte han også om full foreldrerett og hevdet at han har hatt hovedansvaret for sønnene helt siden fødslene, skrev nettstedet.

«Nok en gang har Kyles advokater sendt inn selektiv og redigerte dokumenter som gir en falsk fremstilling av Jaime. Jaimes første prioritet har alltid vært barnas velvære og dette vil hun fortsette å sette høyest bak lukkede dører for deres skyld», var Kings tilsvar via sin talsperson til People den gang.

LES OGSÅ: «Viser fram» datteren for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer