Taylor Swift:

Bekrefter hun utroskapsryktene her?

Fansen er overbevist om at Justin Bieber var utro mot Taylor Swifts bestevenninne.

STÅR I STORMEN: De siste dagene har det stormet rundt Taylor Swift, etter et innlegg hun delte på Tumblr. Nå spekulerer fansen i om hennes beste venninne, Selena Gomez, ble bedratt av ekskjæresten Justin Bieber da de var sammen. Foto: NTB Scanpix
STÅR I STORMEN: De siste dagene har det stormet rundt Taylor Swift, etter et innlegg hun delte på Tumblr. Nå spekulerer fansen i om hennes beste venninne, Selena Gomez, ble bedratt av ekskjæresten Justin Bieber da de var sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har det stormet rundt verdensartisten Taylor Swift (29) og kjendismanageren Scooter Braun (38), etter at 29-åringen gikk ut og anklaget Braun for mobbing.

Bakgrunnen for utspillet var at Scooter Braun har kjøpt opp deler av firmaet som har rettighetene til Swifts musikk.

I et lengre innlegg på Tumblr gikk Swift søndag hardt ut ved å omtale det som «kvalmt» at Braun nå har blitt deleier og at oppkjøpet er «det verste som kunne ha skjedd».

I tillegg hevdet hun seg mobbet av 38-åringen, som har kjente artistnavn som Ariana Grande (26) og Justin Bieber (25) i stallen.

- Det er dette som skjer når du signerer en avtale i en alder av 15 år med noen som bare anser begrepet «lojalitet» som et kontraktsord, var blant det Swift skrev i innlegget.

- Du var utro mot henne

Kort tid senere kastet også Justin Bieber seg på feiden. Han tok til Instagram etter at Swift hadde dratt ham inn i debatten ved å legge ut et bilde hvor han og Scooter var nevnt.

25-åringen svarte med et ironisk Instagram-bilde som tok Scooter i forsvar og som var et stikk til Swift - men som siden ble slettet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer