Kim Kardashian:

Bekrefter hun graviditeten her?

Kim Kardashians veskekjøp kaster nytt vann på ryktemølla.

HELLER BENSIN PÅ RYKTEBÅLET: Etter at Kim Kardashian delte et bilde av sitt nyeste innkjøp, har babyryktene satt fart igjen. Foto: Instagram, NTB Scanpix
HELLER BENSIN PÅ RYKTEBÅLET: Etter at Kim Kardashian delte et bilde av sitt nyeste innkjøp, har babyryktene satt fart igjen. Foto: Instagram, NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På denne tiden i fjor kunne Kardashian-Jenner-familien glede seg over flere familieforøkelser, da det ble kjent at både Kylie Jenner (21) og Khloé Kardashian (34) ventet barn. Samtidig kunne Kim Kardashian (38) og ektemannen Kanye West (41) kunne ønske lille Chicago (1) velkommen til verden.

Nå ser det tilsynelatende ut til at familien venter et enda familiemedlem. De siste ukene har det versert rykter om at Kim venter sitt fjerde barn via surrogat, og spekulasjonene lar ikke vente på seg.

Tirsdag satte ryktebørsen fart igjen, denne gang etter at Kim selv la ut et bilde på sin Instagram-historie, der flere nå hevder at hun bekrefter babyryktene.

OOPS: Da Kim Kardashian gjestet Paris under moteuken i byen høsten 2014, klarte hun tilsynelatende å glemme datteren North inne på hotellet da hun skulle ut på vift. Les hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/glemte-du-datteren-din-kim/64188999 Vis mer

Kjøpte luksusvesker

- Skaffet disse fra Japan til alle babyjentene i familien til jul, skriver Kim til bildet av åtte vesker, alle fra luksusmerket Louis Vuitton.

LUKSUSGAVE: Kim Kardashian handlet inn luksusvarer til jentebarna i familien. Nå lurer fansen på hvem de to resterende veskene er til. Foto: Skjermdump, Instagram
LUKSUSGAVE: Kim Kardashian handlet inn luksusvarer til jentebarna i familien. Nå lurer fansen på hvem de to resterende veskene er til. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Ifølge People er vesken fra Takashi Murakami-kolleksjonen, og koster rundt 6000 dollar, noe som tilsvarer rundt 51 000 norske kroner, ifølge Fashion Law.

Til tross for det noe oppsiktsvekkende kjøpet til smårollingene i familien, er det likevel ikke merket eller prisen på veskene fansen biter seg størst merke i.

Totalt tok Kim med seg åtte vesker hjem til USA - en til hver av jentebarna i familien: Penelope (6), Stormi (11 måneder), Dream (2), True (8 måneder), Chicago (1) og hennes eldste datter North (5). Dermed gjenstår to vesker igjen, og flere mener at den ene er til den kommende babyen.

- Beholdt en for meg selv, og en ekstra for fremtiden, svarte Kim på spørsmålet fra en fan, om hvem som skulle få de gjenværende veskene, på Twitter.

- Venter en gutt

Den noe oppsiktsvekkende kommentaren til Kim får fansen til å klø seg i hodet.

Kort tid etter at ryktene om at Kim og Kanye venter sitt fjerde barn, var det nemlig flere utenlandske medier som hevdet at paret skal få en gutt.

Ifølge en kilde People har snakket med, er Kim og Kanyes store ønske å ha en familie med to sønner og to døtre. Fra før av har de altså døtrene North og Chicago, og sønnen Saint.

Om det stemmer at Kim venter sin andre sønn, faller dermed spekulasjonene om at den ene vesken er en fremtidig gave til Kims datter. Men fansen lar seg ikke stoppe.

- Så det betyr at det er en jente, spekulerer en fan i Twitter-tråden til Kim.

- De venter tvillinger, spekulerer en annen.

- Påvirker familien

Foreløpig har verken Kim eller Kanye bekreftet babyryktene, men ifølge kanalen E!, TV-stasjonen som sender «Keeping up with the Kardashians», har Kims angivelige babyplaner skapt store ringvirkninger innad i familien.

En kilde forteller til nettstedet at flere Kardashian-søstre har fått hastverk med å følge etter Kim.

- Kims babynyhet påvirker søstrene og deres babyplaner. De elsket å være gravide samtidig, og vil at barna skal være nær i alder. Alle spøker med at de vil ha en ny runde med «trillinger», fortalte kilden.

LES OGSÅ: Den uplanlagte hyllesten tar nettet med storm

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer