<strong>- BLIR MAMMA:</strong> Flere har de siste ukene hevdet at den yngste i Kardashian/Jenner-klanen, 20 år gamle Kylie Jenner, skal bli mamma. Nå kan hun ha bekreftet det selv. Foto: NTB scanpix
- BLIR MAMMA: Flere har de siste ukene hevdet at den yngste i Kardashian/Jenner-klanen, 20 år gamle Kylie Jenner, skal bli mamma. Nå kan hun ha bekreftet det selv. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kylie Jenner

Bekrefter hun graviditeten her?

Snapchat-filmer av Kylie Jenner gjør fansen glade.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den siste tiden har Kardashian-Jenner familien fått særdeles mye omtale i utenlandsk presse og i sosiale medier.

Årsaken er hele fire graviditetsavsløringer på rappen.

Kim Kardashian (36) har nemlig bekreftet at hun venter sitt tredje barn gjennom surrogati, mens Khloe Kardashian (33) angivelig er gravid med kjæresten Tristan Thompson (26).

Ryktene rundt den yngste i Jenner-Kardashian-klanen, Kylie Jenner (20), har også satt fart den siste tiden, etter at det ble kjent at hun og kjæresten Travis Scott (25) skal vente sitt første barn sammen.

Fredag begynte også ryktene å svirre rundt Kourtney Kardashian (38), som allerede har tre barn fra før. Flere medier skrev at hun ventet barn med modellkjæresten Younes Bendjima (24).

- Bekreftelse?

Så langt har verken Kourtney eller Khloe uttalt seg om ryktene, men flere mener nå at Kylie kanskje endelig har bekreftet graviditeten.

<strong>FILMSNUTT:</strong> Kylie Jenner la ut denne filmen med denne teksten på Snapchat. Flere mener det kan være en slags bekreftelse på graviditeten. Foto: Kylie Jenner
FILMSNUTT: Kylie Jenner la ut denne filmen med denne teksten på Snapchat. Flere mener det kan være en slags bekreftelse på graviditeten. Foto: Kylie Jenner Vis mer

Som ivrig bruker av Snapchat skal hun angivelig være en av verdens mest fulgte brukere på bildedelingstjenesten, hvor hun ofte legger ut små glimt fra hverdagen sin.

Nylig delte Jenner en video av seg selv, hvor hun på skjermen skrev følgende tekst:

«Nothing's gonna hurt you baby», etterfulgt av en stjerneemoji. Direkte oversatt blir det «Ingenting skal skade deg, baby». Det er på grunn av det siste ordet i setningen at flere nå reagerer, og enkelte har tolket det som en bekreftelse på at 20-åringen blir mor det kommende året.

Hun la ut flere filmer, men fansen fikk ikke se noe av magen hennes. Om det er bevisst eller ikke, er usikkert. Hennes søster Khloe har de siste dagene fått kritikk for å gjemme magen sin under offentlige opptredener, så det kan hende Kylie kjører samme strategi.

Flere medier, deriblant People, har omtalt saken. En kilde forteller til magasinet at Kylie trives med å være hjemme i disse dager.

- Hun føler seg bra, men kroppen hennes endrer seg. Hun vil ikke bli tatt bilde av, og ønsker for tiden mer privatliv.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 01.12.2015 Vis mer

Handler merkeklær til sitt ufødte barn

Nylig skal den yngste i Jenner-Kardashian-klanen ha gått til innkjøp av babyutstyr for 70 000 amerikanske dollar, ifølge TMZ. Det tilsvarer omtrent 560 000 norske kroner.

Nettstedet skriver at kilder nær den 20 år gamle stjernen forteller at Kylie har lagt til seg en vane, hvor hun handler titt og ofte på nett til sin kommende baby. Det skal trolig ikke være tilfeldig hva den moteriktige realitystjernen bestiller, og ifølge kildene er hennes kommende barn allerede eier av dyre designerklær.

TMZ har blitt fortalt at Kylie Jenner allerede skal ha fylt opp et helt klesskap til sin lille.

- Dette kommer til å bli det best kledde barnet dere noen gang har sett, har en kilde nær 20-åringen uttalt.

Kardashian-familien er kjent for overdådige fester, og holder sjelden igjen på kruttet - det er derfor å vente at den vordende moren trolig også vil bli skjenket med et stort gavedryss i en eventuell babyshower.

Kylie Jenner har selv ikke kommentert graviditetsryktene konkret ennå, men hennes mor, Kris Jenner (61), skal allerede være godt i gang med å planlegge den neste spin-off-serien for sitt kommende barnebarn.

- Hun vil definitivt lage en serie om Kylies graviditet. Hun har bare ikke funnet den beste måten å gjøre det på enda, sa en kilde, som skal være en nær venn av familien, til Radar Online.

LES OGSÅ: Saksøkes etter luksusliv på ubetalt kreditt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer