Khloé Kardashian:

Bekrefter hun gjenforeningen her?

Realitystjernen deler kjærlighetserklæring til Tristan Thompson.

SAMMEN IGJEN?: Khloé Kardashian deler lørdag et lengre innlegg i anledning ekskjæresten Tristan Thompsons bursdag. I innlegget hyller hun bursdagsbarnet. Foto: Instagram
SAMMEN IGJEN?: Khloé Kardashian deler lørdag et lengre innlegg i anledning ekskjæresten Tristan Thompsons bursdag. I innlegget hyller hun bursdagsbarnet. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Det har lenge blitt spekulert på om realitystjernen Khloé Kardashian (36) og ekskjæresten Tristan Thompson (30) har funnet tilbake til hverandre.

I dag fyller sistnevnte 30 år, og i et innlegg på Instagram kan det se ut til at Khloé bekrefter at de er blitt et par. Daily Mail er blant mediene som tolker innlegget som en bekreftelse.

Kjærlighetserklæring

Til flere bilder av de to sammen med datteren True Thompson (2) deler Khloé en aldri så liten kjærlighetserklæring til Tristan.

«De som er ment for hverandre er de som går gjennom alt som er laget for å ødelegge dem, og kommer enda sterkere ut av det enn det de var», skriver hun innledningsvis.

«Takk for at du har vist meg alt du sa du skulle vise meg, for faren du er. og for den beste vennen jeg har i deg. Jeg er takknemlig for at jeg kan gjøre absolutt ingenting sammen med deg og at det likevel føles ut som alt», fortsetter hun.

Videre skriver realitystjernen at hun håper Tristan vet hvor elsket han er av henne og så mange andre.

«Gratulerer med dagen, TT. Velkommen til 30. Jeg kan nesten ikke vente til alle minnene vi skal skape sammen. Dette er når livet begynner å bli bra», avslutter hun innlegget med.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Utroskandale

I kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner til basketballstjernen.

«Tilgivelse er alt. Å komme seg videre og vokse sammen er vakkert. Glad på deres vegne», skriver en av følgerne.

«For en vakker familie. Så glad på deres vegne. Å være lykkelig kommer før alt annet», lyder en annen kommentar.

Som nevnt har det lenge blitt spekulert på om Khloé og Tristan, som sto for 2019s største utroskandale, har funnet tilbake til hverandre.

I 2018 fikk paret sitt første barn sammen, da de kunne ønske datteren True Thompson velkommen til verden. Kort tid før fødselen ble Tristan imidlertid fanget på film mens han var utro mot Khloé.

Året etter, i februar 2019, ble han sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (23), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (23).

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

FULL KRANGEL: Det blir opphetet stemning mellom bestevenninnene Khloé Kardashian og Malika Haqq når sistnevnte feirer bursdagen sin. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Forlovelsesrykter

De to eksene har de likevel klart å opprettholde en fin tone for å samarbeide om datterens oppdragelse. I juli fjor verserte det også rykter om at de to skulle ha funnet tilbake til hverandre. Tre måneder senere skrev amerikanske medier at de offisielt var sammen igjen.

I november verserte det også rykter om at paret var forlovet. Lille julaften ble nemlig realitystjernen observert med en gigantisk ring, på korrekt finger, mens hun var ute og gjorde ærend med True og Tristan.

FORLOVET?: Denne ringen ble den yngste Kardashian-søsteren observert med. Foto: Rymi / Patriot Pics / BACKGRID USA / NTB
FORLOVET?: Denne ringen ble den yngste Kardashian-søsteren observert med. Foto: Rymi / Patriot Pics / BACKGRID USA / NTB Vis mer

Bildene var tatt i Boston, der Tristan bor for øyeblikket for å spille basketball for Boston Celtics. Tidligere spilte han for Cleveland Cavaliers.

Bildene fikk umiddelbart forlovelsesryktene til å svirre, og fans var overbevist om at paret hadde tatt det neste steget i forholdet. Det var imidlertid helt til en kilde fortalte til US Weekly at det ikke var sant.

- Det er ikke en forlovelsesring. Hun har ofte på seg en ring på den fingeren, sa kilden.

Om de nå er blitt et par igjen eller ikke gjenstår imidlertid å se.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

LES OGSÅ: Avslører nye detaljer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer