Nick Jonas og Priyanka Chopra:

Bekrefter hun forlovelsen her?

Skuespillervenninnen avslørte nyheten.

FORLOVET: Nick og Priyanka har vært på alles lepper det siste året. Nå skal de ifølge nye bilder være forlovet. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Nick og Priyanka har vært på alles lepper det siste året. Nå skal de ifølge nye bilder være forlovet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har det blitt spekulert heftig i om Nick Jonas (25) og Priyanka Chopra (36) har forlovet seg. Kilder nær paret har satt fart på ryktene etter at de to turtelduene skal ha blitt observert mens de valgte ut ringen på eksklusive Tiffany & Co. i New York.

Ifølge People gikk Nick ned på kne i juli da Priyanka feiret 36-årsdagen sin i London. Siden den gang har derimot paret vernet godt om den angivelige ringen - helt til nå.

Det er derimot ikke Priyanka selv som viser den frem for første gang, det er det nemlig henne og Nicks gode venninne Raveena Tandon (43) som gjør, skriver TMZ.

På sin Instagram har sistnevnte delt en rekke bilder sammen med Priyanka, som holder rundt venninnen med venstrearmen. På den måten stjeler den store diamanten på ringfingeren all oppmerksomhet.

Dette har ikke sjokkerende raskt blitt fanget opp av fansen. I kommentarfeltet renner gratulasjonene inn til Priyanka og Nick, og en bruker skriver blant annet:

- Så de skal virkelig gifte seg?

Peecee and I getting our pouts in order ! 😂

Et innlegg delt av Raveena Tandon (@officialraveenatandon)

Setter fart på ryktene

Ryktene om forlovelsen har svirret siden midten av juli, da regissøren for den indiske filmen «Bharat», Ali Abbas Zafar (38), kunne meddele at 36-åringen ikke lenger var en del av filmprosjektet.

Det gjorde han i en noe kryptisk tweet, som hintet til at noe helt spesielt har skjedd mellom henne og Nick Jonas.

«Priyanka er ikke lenger en del av filmen, og grunnen er veldig spesiell. Hun fortalte oss det i «the Nick of time» (akkurat i tide), og vi er svært glade på hennes vegne. Team Bharat ønsker Priyanka mye kjærlighet og lykke for livet», skrev han i tweeten.

Med det var det mange som bet seg merke i at regissøren ganske så åpenlyst hintet til at grunnen til at skuespilleren har trukket seg fra filmen har noe med Nick å gjøre.

HETT PAR: Priyanka og Nick viser seg stadig offentlig sammen og er ikke redde for å vise sine følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix
HETT PAR: Priyanka og Nick viser seg stadig offentlig sammen og er ikke redde for å vise sine følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Overrasket sammen

En kilde nær paret har tidligere uttalt til People at ungpikeidolet i forkant av frieriet hadde tatt turen til eksklusive Tiffany & Co. i New York for å kjøpe forlovelsesringen.

- De er så lykkelige, sa kilden, og la til at familien er svært glade på 25-åringens vegne.

- Venner og familie har aldri sett ham på denne måten. Han er definitivt svært seriøs når det kommer til forholdet med Priyanka.

I mai i fjor skapte også paret overskrifter da de dukket opp sammen på MET-gallaen.

Da den indiske skjønnheten gjestet TV-showet til Jimmy Kimmel (50) kort tid etterpå, skal hun ha rødmet da hun ble spurt om forholdet deres.

- Vi skulle sitte ved samme bord og vi kjente hverandre fra før, så han spurte om vi skulle dra dit sammen. Det endte opp med å funke bra, svarte hun den gang, ifølge nettstedet.

Verken Nick eller Priyanka har foreløpig kommentert de siste bildene.

LES OGSÅ: Avslørte forlovelse på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer