Bella Hadid:

Bekrefter hun forholdet her?

Bella Hadid setter fart på romanseryktene.

NY FLAMME: Bella Hadid er i Franrike i anledning filmfestivalen, men det ser ikke ut til at hun er alene. Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP / NTB
NY FLAMME: Bella Hadid er i Franrike i anledning filmfestivalen, men det ser ikke ut til at hun er alene. Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Supermodellen Bella Hadid (24) og artisten Abel Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd (31), var i halvannet år et av Hollywoods heteste par.

Derfor var det mange som ble overrasket da superparet i november 2016 valgte å gå hver til sitt.

Bruddet skulle imidlertid ikke vare lenge. Et par år etter klarte ikke paret å skjule følelsene for hverandre lengre, og etter å ha blitt observert sammen flere ganger bekreftet de endelig forholdet i oktober 2018.

Nå er derimot duoen historie, og i forrige uke ble Tesfaye observert på lunsj med ingen ringere enn Angelina Jolie (46). Hadid har på sin side også blitt koblet til en annen kjekkas den siste tiden, nemlig Marc Kalman.

Nå spekuleres det på om supermodellen bekrefter romanseryktene på Instagram.

REAGERER: «The Weeknd» sin opptreden i «Super bowl» har skapt reaksjoner. Vis mer

Romantikk i Frankrike?

Det er uklart hvor lenge Hadid og Kalman har datet, men duoen ble observert sammen på lunsj i New York i begynnelsen av juni. Det melder blant andre Page Six.

24-åringen befinner seg for tiden i Frankrike, nærmere bestemt reiser hun mellom Cannes og Paris i forbindelse med filmfestivalen i Cannes.

Et innlegg på superstjernens Instagram er det som nå får internett til å koke.

Under innlegget, som består av en rekke bilder av modellen, har hun skrevet følgende:

«Den beste tiden i livet mitt. Sunn, jobber og elsket».

Det er dog det siste bildet som følgerne har bitt seg merke i. Avbildet er hun, og det som identifiseres som Kalman, som omfavner hverandre og deler et kyss.

Innlegget har høstet mange kommentarer, hvor de fleste ser ut til å vektlegge det siste bildet høyest:

«!!!!!!!! Siste bilde».

«SISTE BILDE HERREGUD JEG SKRIKER».

«Du gled inn det åttende bildet som om vi ikke skulle legge merke til det».

«Hvem er den fyren?».

Dette er imidlertid første gang modellen går offentlig med et forhold siden hennes av-og-på forhold til The Weeknd.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuken i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Stjal showet

Endelig begynner ting å se noenlunde normalt ut igjen, og det betyr at stjernene er tilbake i svindyre designerklær på den røde løperen.

Som nevnt er Hadid i Frankrike i anledning den årlige filmfestivalen, som i år blir arrangert for 74. gang. Den nesten to uker lange festivalen gikk av stabelen tirsdag denne uken, og til tross for at det gjenstår mange dager med glamour og blitsregn på den røde løperen - har stjernene allerede rukket å imponere.

Blant dem er 24-åringen selv, som nesten kan sies å være tro til tradisjonen når hun nok en gang stjeler showet.

Supermodellen sparte nemlig ikke på kruttet, da hun tirsdag leverte både smil, sensuelle blikk og peace-tegn til de oppmøtte fotografene.

I år var det Jean-Paul Gaultier som sto for antrekket.

TETTSITTENDE: Bella Hadids vintage-stunt gjorde underverker i Cannes. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB
TETTSITTENDE: Bella Hadids vintage-stunt gjorde underverker i Cannes. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB Vis mer
ÅPEN RYGG: Jean-Paul Gaultier designet denne kjolen i 2002. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
ÅPEN RYGG: Jean-Paul Gaultier designet denne kjolen i 2002. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer

Hadid var nemlig kledd i en hvit tettsittende vintage-kjole fra den verdensberømte designeren, med et sort slør hengende bak. Den svarte detaljen kom også til syne ved brystet, og var festet rundt modellens nakke. Ryggen forble åpen.

BLING: Til kjolen valgte Hadid oppsatt hår og et par digre diamantøredobber. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
BLING: Til kjolen valgte Hadid oppsatt hår og et par digre diamantøredobber. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer

Ifølge motemagasinet Elle kommer kjolen fra Gaultiers vårkolleksjon fra 2002. Den gang var det ingen ringere enn Naomi Campbell som viste den frem under moteuken i Paris.

STJAL SHOWET: Det var liten tvil om at Bella Hadid ble et populært blinkskudd for fotografene. Foto: Valery Hache/AFP/NTB
STJAL SHOWET: Det var liten tvil om at Bella Hadid ble et populært blinkskudd for fotografene. Foto: Valery Hache/AFP/NTB Vis mer

LES OGSÅ: Derfor dukket han opp uten gifteringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer