Miley Cyrus og Cody Simpson:

Bekrefter hun forholdet her?

Romanseryktene setter nok en gang fart etter at Cody Simpson kom på sykebesøk til stjernen.

ROMANSERYKTER: Ryktene om at Cody Simpson og Miley Cyrus har funnet tonen har nådd nye høyder etter at førstnevnte besøkte sangstjernen på sykehuset. Foto: NTB Scanpix/Instagram/Miley Cyrus
ROMANSERYKTER: Ryktene om at Cody Simpson og Miley Cyrus har funnet tonen har nådd nye høyder etter at førstnevnte besøkte sangstjernen på sykehuset. Foto: NTB Scanpix/Instagram/Miley Cyrus Vis mer
Publisert

I disse dager er det flere som spekulerer på om Disney-stjernen Miley Cyrus (26) og den australske sangeren Cody Simpson (22) har funnet tonen - på romantisk vis.

Romanseryktene kommer kort tid etter at 26-åringens forhold til Brody Jenners (36) ekskjæreste, Kaitlynn Carter (31), tok slutt, og drøye to måneder etter at sjokkbruddet mellom Miley og Liam Hemsworth (29) ble kjent.

Simpson og Cyrus satte fart på romanseryktene etter at duoen ble observert på det som så ut som en date i forrige uke. TMZ publiserte også en video som viste at Miley lente seg mot Cody og kysset 22-åringen på en restaurant i Los Angeles. I ettertid har duoen blitt observert flere ganger sammen, og de begge har delt bilder av hverandre på Instagram.

KLINER TIL: Cody Simpson kysset Cyrus på pannen på et bilde på Instagram. Det satte fart på romanseryktene. Foto: Cody Simpson / Instagram
KLINER TIL: Cody Simpson kysset Cyrus på pannen på et bilde på Instagram. Det satte fart på romanseryktene. Foto: Cody Simpson / Instagram Vis mer
NY ROMANSE?: Miley Cyrus la ut dette bildet av Cody Simpson på lørdag. Foto: Instagram / Miley Cyrus
NY ROMANSE?: Miley Cyrus la ut dette bildet av Cody Simpson på lørdag. Foto: Instagram / Miley Cyrus Vis mer

Kom på sykebesøk

For tiden er Cyrus innlagt på sykehuset på grunn av tonsillitt, som ifølge Store medisinske leksikon er en samlebetegnelse på forskjellige betennelser i tonsillene (halsmandlene, journ.anm.).

26-åringen har delt flittig av både bilder og videoer fra sykehusinnleggelsen med fansen på Instagram, og der ser man at ingen ringere enn Cody har tatt turen for et aldri så lite sykebesøk.

INNLAGT: Miley Cyrus er innlagt på sykehuset etter å ha fått påvist tonsillitt. Foto: Instagram/Miley Cyrus
INNLAGT: Miley Cyrus er innlagt på sykehuset etter å ha fått påvist tonsillitt. Foto: Instagram/Miley Cyrus Vis mer

Flere av fansen mener nå at bildene er en bekreftelse på at duoen er kjærester ettersom Miley har skrevet: «BF (en vanlig forkortelse for «boyfriend» eller kjæreste, journ.anm.) kommer for å besøke meg på sykehuset» under et av bildene.

26-åringen har også delt en video av seg selv sammen med Cody, hvor man ser sistnevnte sitte i sengen og spille gitar og synge for Disney-stjernen.

SANGSTUND: Cody benyttet anledningen til å synge for Miley i sykesengen. Foto: Instagram/ Miley Cyrus
SANGSTUND: Cody benyttet anledningen til å synge for Miley i sykesengen. Foto: Instagram/ Miley Cyrus Vis mer
SKREVET SANG: Cody skal ha skrevet en egen sang til Miley som han fremførte for henne. Foto: Instagram/ Miley Cyrus
SKREVET SANG: Cody skal ha skrevet en egen sang til Miley som han fremførte for henne. Foto: Instagram/ Miley Cyrus Vis mer

- Plutselig føler jeg meg mye bedre, skriver stjernen under videoen, før hun følger opp med nok en video av en syngende Cody.

- Den her søte gutten har kommet for å besøke meg på sykehuset og sang den søteste sangen han har skrevet til meg, fortsetter Miley og legger ved en hjerteformet emoji.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukket opp i traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Dukket opp med roser

Det ser ut til at Cody har skrevet en egen sang tilegnet Miley, som også er den sangen han fremfører for sangstjernen i sykesengen.

- Den er for spesiell for at bare ørene mine skal få høre den, så akkurat nå forsøker jeg å presse ham til å slippe den neste uke og det fungerer, skriver 26-åringen i nok et innlegg.

ROMANTISK: Miley legger ikke skjul på at hun ønsker at resten av verden skal få høre sangen til Cody. Foto: Instagram/ Miley Cyrus
ROMANTISK: Miley legger ikke skjul på at hun ønsker at resten av verden skal få høre sangen til Cody. Foto: Instagram/ Miley Cyrus Vis mer
KVALITETSTID: At Cody dukket opp med gitar fikk stjernen til å føle seg bedre. Foto: Instagram/ Miley Cyrus
KVALITETSTID: At Cody dukket opp med gitar fikk stjernen til å føle seg bedre. Foto: Instagram/ Miley Cyrus Vis mer

Etterfulgt av den romantiske videoen hvor Cody synger for sin «utkårede», deler Miley et bilde av bare ham.

- Kom med roser og en gitar i hånden, skriver Miley etterfulgt av en gråtende emoji og emneknaggen - jeg gråter ikke, du gjør det.

ROSER OG GITAR: Cody Simpson sparte ikke på kruttet da han kom på sykebesøk til Miley. Foto: Instagram/ Miley Cyrus
ROSER OG GITAR: Cody Simpson sparte ikke på kruttet da han kom på sykebesøk til Miley. Foto: Instagram/ Miley Cyrus Vis mer

Gode venner

At det muligens er en flørt på gang mellom Miley og Cody, kommer kanskje ikke som en overraskelse på mange, De to har nemlig vært gode venner i flere år, og i et GQ-intervju fra 2015 ga 22-åringen nettopp Miley æren for å holde ham jordnær.

- Miley er en av mine beste venner og hun hjelper meg med noen av overgangsgreiene, som å forsøke å rømme fra barndommen. Hun er veldig åpensinnet og jeg jobber med å bli mer som henne, sa han i intervjuet.

Cody Simpson har for øvrig tidligere vært kjæreste med supermodell Gigi Hadid (24), som også har vært sammen med «One Direction»-sangeren Zayn Malik.

Vis mer

Det var i august i år det ble kjent at Miley Cyrus og ektemannen Liam Hemsworth hadde gått hver til sitt. Nyheten kom i form av en uttalelse fra Cyrus' representant.

– Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem.

LES OGSÅ: - Eks-svigerfamilien er rasende på Miley

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer