Miley Cyrus:

Bekrefter hun ekteskapet her?

Intime «bryllupsbilder» setter fyr på ryktene

<strong>GIFT?:</strong> Etter alt å dømme har Miley Cyrus og Liam Hemsworth har giftet seg. Foto: NTB Scanpix
GIFT?: Etter alt å dømme har Miley Cyrus og Liam Hemsworth har giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele to ganger har Miley Cyrus (26) og skuespillerkjekkasen Liam Hemsworth (28) vært forlovet. Nå ser det imidlertid ut til at den mye av-og-på-duoen endelig har giftet seg. I hvert fall om en skal tro sosiale medier.

Søndag kveld, ifølge flere utenlandske medier, la parets gode venn Conrad Jack Carr ut en rekke filmsnutter på sin Instagram Story. Filmsnuttene viser blant annet Miley i en hvit, lang kjole, lik en brudekjole. Hun er sammen med Liam, og de to skjærer opp det som kan se ut som en bryllupskake.

Nå har Miley selv lagt ut en rekke bilder på Instagram fra det som skal ha vært parets bryllup. Foran en rekke blomster og en peis poserer paret tett i tett. Miley har på seg en hvit kjole designet av Vivienne Westwood, og etter bildene å dømme er den laget av silke.

Se dette innlegget på Instagram

10 years later .....

Et innlegg delt av Miley Cyrus (@mileycyrus)

Bekreftelse?

Liam har på sin side på seg en enkel dress, med hvite joggesko til. Bildene kunne ha vært alminnelige julebilder, men som følge av bryllupsspekulasjonene som allerede eksisterer, er det mange som tolker dette som parets offisielle bekreftelse.

At man kan skimte det som ligner på en brudebukett, liggende foran peisen, sørger for enda flere spekulasjoner. Miley har til sammen delt tre individuelle innlegg på Instagram, men har ikke skrevet bekreftende bildetekster til noen av dem.

Derfor er det umulig å tolke om hun mener dette som en bekreftelse på at hun faktisk har giftet seg, eller om hun bare ønsker å vise sin kjærlighet overfor kjæresten til fansen.

Uavhengig av hva intensjonen nå enn må ha vært - gratulasjonene strømmer på. Flere celebre venner, deriblant Rebel Wilson og en rekke verdenskjente dragartister, har kommet med sine gratulasjoner.

Fansen får smøre seg med tålmodighet enn så lenge. for bekreftelsen kommer nok etter hvert. Om vi kjenner Miley, klarer hun nok ikke å holde det inne i seg stort lenger.

Avslørende ballonger

Ifølge Entertainment Tonight, som var blant mediene som først omtalte «bryllupet» søndag, finnes også videoklipp av parets venner og familie, deriblant to av Mileys søstre, Noah (18) og Brandi Cyrus (31), som danser og fester i et lokale.

<strong>HETT PAR:</strong> Fotografene følger stadig etter Miley og Liam. Her er de avbildet i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
HETT PAR: Fotografene følger stadig etter Miley og Liam. Her er de avbildet i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På et av bildene, som People har tilgang på, ser man også Liam og vennene hans i en drikkelek, med ballonger med påskriften «Mr. og Mrs.» hengende i bakgrunnen.

Foreløpig har verken Miley Cyrus eller Liam Hemsworth kommentert bryllupsryktene selv - i hvert fall ikke direkte.

GRÅTKVALT: Miley Cyrus filmet seg selv mens hun gråtkvalt snakket om presidentvalget som Donald Trump vant. Video: Twitter / Miley Cyrus via AP Vis mer

Turbulent fortid

Det var i 2009, under opptakene av dramafilmen «The Last Song», der de for øvrig spilte kjærester, at duoen møttes for første gang.

De to fant raskt tonen både foran og bak kamera, men etter fire år som kjærester brøt superparet forlovelsen i september 2013.

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Rundt juletider i 2015 fant imidlertid duoen tilbake til hverandre, og da Miley gjestet «The Ellen DeGeneres Show» gratulerte TV-verten med at paret igjen var forlovet.

- Det finnes et bilde av forlovelsesringen din som har fått veldig mye oppmerksomhet. Gratulerer, smilte Ellen til artisten, som bekreftet at de var i gang med å planlegge bryllup igjen, ifølge Contacmusic.com.

Brøt forlovelsen for andre gang

I juli så det imidlertid ut til at bryllupsplanene var blitt lagt på is.

Den gang fortalte en kilde til OK!, gjengitt av Metro, at Miley skal ha uttalt at hun i utgangspunktet aldri vil gifte seg.

- Hun ville egentlig ikke gifte seg. Det har vært tydelig for alle andre, bortsett fra Liam, hevder kilden, og forteller videre at hans familie har bedt ham om å få opp øynene, men at han stolte for mye på Miley. Nå føler Liam seg angivelig som en idiot, skal kilden ha sagt.

- Han vil ha barn og slå seg til ro, det var ikke helt det Miley hadde planer om. Han er knust, hevdet kilden videre.

Kalde føtter eller ei, nå ser det imidlertid ut til at lykken smiler for duoen igjen.

LES OGSÅ: Forlovet seg med sin 16 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer