INGEN DIAMANT PÅ FINGEREN: På en vårfest i New York 8. april viste Uma Thurman seg uten forlovelsesringen fra Arpad Busson. Kanskje var dette et klart tegn på at forholdet var over?  Foto: action press/All Over Press
INGEN DIAMANT PÅ FINGEREN: På en vårfest i New York 8. april viste Uma Thurman seg uten forlovelsesringen fra Arpad Busson. Kanskje var dette et klart tegn på at forholdet var over? Foto: action press/All Over Press Vis mer

Bekrefter hun bruddet her?

Ett og et halvt år etter datterens fødsel skal forholdet mellom Uma Thurman og Arpad Busson være over.

Publisert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2012 ble Uma Thurman (43) og finans-kjæresten Arpad Busson foreldre til datteren Luna (21 mnd). Paret planla bryllup, men nå er forlovelsen brutt - det skriver People.

- Det er flere måneder siden paret bestemte seg for å avlyse bryllupet, får People bekreftet.

De to skal i lang tid ha levd separate liv og under en gallafest i begynnelsen av april kom Uma alene - og uten forlovelsesringen på fingeren. «Pulp Fiction»-stjernen så sliten og trøtt ut, og kommenterte ikke juvelens fravær.

MED RING: Styrtrike Arpad fridde med en gigantisk diamantring som skuespilleren vanlivis var på sin venstre ringfinger.  Foto: Richie Buxo / Splash News/ All O
MED RING: Styrtrike Arpad fridde med en gigantisk diamantring som skuespilleren vanlivis var på sin venstre ringfinger. Foto: Richie Buxo / Splash News/ All O Vis mer

Arpad, som har to barn med supermodellen Elle Macpherson, ble samme Uma etter et middagsselskap i Milano i 2007. Året etter forlovet de seg og fikk datteren med det spesielle navnet Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence - kalt Luna.

Thurman har fra før datteren Maya (15) og sønnen Leon (12) med sin tidligere ektemann, «Training Day»-skuespilleren Ethan Hawke.

Uma og Arpad gikk fra hverandre etter et to år i 2009, men fant tilbake til hverandre etter kort tid. Nå er forholdet altså over for andre gang.

LES OGSÅ: Slik har du ikke sett henne før!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer