Bekrefter hun bruddet her?

Ett og et halvt år etter datterens fødsel skal forholdet mellom Uma Thurman og Arpad Busson være over.

INGEN DIAMANT PÅ FINGEREN: På en vårfest i New York 8. april viste Uma Thurman seg uten forlovelsesringen fra Arpad Busson. Kanskje var dette et klart tegn på at forholdet var over?  Foto: action press/All Over Press
INGEN DIAMANT PÅ FINGEREN: På en vårfest i New York 8. april viste Uma Thurman seg uten forlovelsesringen fra Arpad Busson. Kanskje var dette et klart tegn på at forholdet var over? Foto: action press/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2012 ble Uma Thurman (43) og finans-kjæresten Arpad Busson foreldre til datteren Luna (21 mnd). Paret planla bryllup, men nå er forlovelsen brutt - det skriver People.

- Det er flere måneder siden paret bestemte seg for å avlyse bryllupet, får People bekreftet.

De to skal i lang tid ha levd separate liv og under en gallafest i begynnelsen av april kom Uma alene - og uten forlovelsesringen på fingeren. «Pulp Fiction»-stjernen så sliten og trøtt ut, og kommenterte ikke juvelens fravær.

MED RING: Styrtrike Arpad fridde med en gigantisk diamantring som skuespilleren vanlivis var på sin venstre ringfinger.  Foto: Richie Buxo / Splash News/ All O
MED RING: Styrtrike Arpad fridde med en gigantisk diamantring som skuespilleren vanlivis var på sin venstre ringfinger. Foto: Richie Buxo / Splash News/ All O Vis mer

Arpad, som har to barn med supermodellen Elle Macpherson, ble samme Uma etter et middagsselskap i Milano i 2007. Året etter forlovet de seg og fikk datteren med det spesielle navnet Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence - kalt Luna.

Thurman har fra før datteren Maya (15) og sønnen Leon (12) med sin tidligere ektemann, «Training Day»-skuespilleren Ethan Hawke.

Uma og Arpad gikk fra hverandre etter et to år i 2009, men fant tilbake til hverandre etter kort tid. Nå er forholdet altså over for andre gang.

LES OGSÅ: Slik har du ikke sett henne før!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer