Bekrefter Hugh Grants babylykke

Moren til svenske Anna Eberstein letter på sløret om den nyfødte.

NY BABYLYKKE: Filmstjernen Hugh Grant skal ha fått en liten datter med svenske Anna Eberstein. Ifølge Xposure er de to her fotografert på husjakt i Kensington i London i oktober (t.v). I disse dager er Grant TV-aktuell i juleklassikeren «Love Actually» - her i en scene med Martine McCutcheon. Foto: Xposure/ Universal Studios/ Filmweb.no
NY BABYLYKKE: Filmstjernen Hugh Grant skal ha fått en liten datter med svenske Anna Eberstein. Ifølge Xposure er de to her fotografert på husjakt i Kensington i London i oktober (t.v). I disse dager er Grant TV-aktuell i juleklassikeren «Love Actually» - her i en scene med Martine McCutcheon. Foto: Xposure/ Universal Studios/ Filmweb.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag meldte den svenske avisen Sundsvalls Tidning at Hugh Grant (55) og svenske Anna Eberstein (35) hadde blitt foreldre for annen gang.

Nå bekrefter Annas mor, Susanne Eberstein, den gledelige nyheten overfor den svenske avisen.

- Vi har vidunderlige barnebarn, sier hun til Sundsvalls Tidning.

Selv har ikke den nybakte tobarnsmoren eller Grant, som i disse dager er TV-aktuell med juleklassikeren «Love Actually», kommentert babynyheten.

En nær venn av Anna Ebersteins familie har derimot kommet med en kommentar til Daily Mail.

- Jeg hørte fra Annas foreldre at hun fødte forrige onsdag. Det ble en liten pike. Det virket som om alt gikk fint, sier kilden.

Saken fortsetter under bildene.

PROFILERT DUO: Her er Hugh Grant fotografert med sønnen John Mungo i Sverige i 2014 (t.v), og på Wimbledon med Anna Eberstein og «Sherlock»-stjernen Benedict Cumberbatch (t.h) sommeren 2015. Foto: Aftonbladet/ Pa Photos/ NTB Scanpix
PROFILERT DUO: Her er Hugh Grant fotografert med sønnen John Mungo i Sverige i 2014 (t.v), og på Wimbledon med Anna Eberstein og «Sherlock»-stjernen Benedict Cumberbatch (t.h) sommeren 2015. Foto: Aftonbladet/ Pa Photos/ NTB Scanpix Vis mer

Fire barn på fire år

Selv om Hugh Grant og Anna Eberstein heller aldri har bekreftet at de er et par, kjøpte de et hus sammen i Annas hjemland Sverige i oktober. Og Annas bror, Christian Eberstein, hinter om at søsteren hans og den britiske filmstjernen har et nært forhold:

- Som familie er vi veldig kjærlige mot alle, både mot dem som har vært en del av familien i lang tid og mot dem som nylig er blitt en del av familien, sier han til Daily Mail.

Tidligere i høst ble de to dessuten fotografert sammen i Londons gater, Anna med en synlig babymagen under jakken sin.

Fra før av har Hugh Grant sønnen John Mungo Grant (3) med Anna, mens den nyfødte pikens farskap foreløpig ikke er bekreftet av Grant selv. I tillegg har «Gutter er gutter»-stjernen barna Tabitha (4) og Felix (2) med Tinglan Hong.

Saken fortsetter under bildet.

GOD FAR: Elizabeth Hurley (t.v) skryter av Hugh Grants evner som pappa. Her er de to, som var sammen fra 1987 til 2000, på Frank Sinatras 80-årsfeiring i L.A. i desember 1995. Foto: Rex Features
GOD FAR: Elizabeth Hurley (t.v) skryter av Hugh Grants evner som pappa. Her er de to, som var sammen fra 1987 til 2000, på Frank Sinatras 80-årsfeiring i L.A. i desember 1995. Foto: Rex Features Vis mer

Grants berømte ekskjæreste, modell og skuespiller Elizabeth Hurley (50), har tidligere skrytt av 55-åringens evner som småbarnsfar.

- Han er en fantastisk far (...) han har virkelig gått inn i rollen. Selv om han ikke liker å snakke om det, fordi han liker å bli oppfattet som tøff, er han den snilleste mannen i verden, fortalte Hurley til Access Hollywood i våres.

Hugh Grant er for øvrig gudfaren til Elizabeth Hurleys sønn, Damian Charles (13), som hun har med forretningsmannen Steve Bing (50).

LES OGSÅ: - Jeg var på fødestua i seks minutter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer