Scott Disick:

Bekrefter han Khloés forhold her?

Scott Disick fyrer opp under romanseryktene mellom Khloé Kardashian og ekskjæresten Tristan Thompson.

SAMMEN IGJEN?: Khloé Kardashian og Scott Disick har vært nære venner i mange år. Nå spekuleres det heftig på om sistnevnte har bekreftet at Khloe har funnet tilbake til eksen, Tristan Thompson. Foto: NTB scanpix
SAMMEN IGJEN?: Khloé Kardashian og Scott Disick har vært nære venner i mange år. Nå spekuleres det heftig på om sistnevnte har bekreftet at Khloe har funnet tilbake til eksen, Tristan Thompson. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har det blitt heftig spekulert på om «Keeping Up With The Kardashians»-stjerne Khloé Kardashian (36) har funnet tilbake til ekskjæreste og barnefar Tristan Thompson (29).

Det er ingen hemmelighet at duoen har hatt sitt å stri med etter flere utroskapsrunder, men ettersom de har datteren True (2) sammen, tilbringer de to eksene naturligvis mye tid sammen.

Flere utenlandske medier har hevdet at de også skal være romantisk involvert med hverandre igjen, og nå kan det se ut til at det faktisk er hold i disse spekulasjonene.

- En heldig mann

I hvert fall om vi skal tro Scott Disick (37), Khloés tidligere svoger, sin reaksjon under hennes siste bilde på Instagram.

36-åringen har delt et bilde av seg selv i bikini til sine over 120 millioner følgere, og mens det lettkledde bildet i seg selv får mange til å sperre opp øynene, er det altså Disicks kommentar som virkelig får kommentarfeltet til å ta av.

«Tristan er en heldig mann», skriver Disick, som har tre barn med Khloés eldste søster Kourtney Kardashian (41).

Kommentaren ble raskt fanget opp av Instagram-brukeren «Commentsbycelebs», som deler minneverdige kommentarer fra ulike stjerner.

View this post on Instagram

👀 #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Hyllet eksen

Det mange nå tar som en bekreftelse på at de to eksene har funnet tilbake til hverandre, kommer bare kort tid etter at realitystjernen i juni hadde bursdag.

Mye tydet nemlig allerede da på at Thompson ikke har tenkt til å la utroskapsskandalen stoppe ham fra å finne tilbake til Khloé. I et lengre innlegg på Instagram kom han derfor med en lang kjærlighetserklæring til bursdagsbarnet.

«Jeg er klok nok til å vite at du kom inn i livet mitt for å vise meg hva det vil si å være en fantastisk person», skrev basketballstjernen innledningsvis til et bilde av seg selv, Khloé og deres felles datter True.

«Jeg setter veldig pris på at jeg klarer å lære og vokse takket være deg. Jeg takker gud for den vakre og kjærlige kvinnen du er sammen med alle, spesielt datteren vår», fortsatte han.

«Du fortjener hele verden, Koko. True og jeg elsker deg, mama. Gratulerer med dagen», avsluttet Thompson innlegget med.

Thompsons lovord til eksen kom bare kort tid etter at hun selv uttalte at hun ikke utelukker flere barn med basketballspilleren. Det gjorde hun i en episode av familiens realityserie.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

Offentlig skandale

Realitystjernen har flere ganger vært åpen om bruddet og ekskjærestens utroskap.

Skandalen var til å ta og føle på da det kom frem at han hadde vært i hete omfavnelser med Kardashians lillesøster Kylie Jenners (23) daværende bestevenninne, Jordyn Woods (22).

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

Khloé har imidlertid også vært bestemt på at hun ikke kommer til å holde eksen unna datteren, uansett hvordan hennes egne følelser mot ham er.

Så langt har verken 36-åringen eller Thompson kommentert forholdsryktene, ei heller kommentert Scott Disicks nye «bekreftelse».

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

LES OGSÅ: Dette er historien bak Kardashian-barnas navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer