Cole Sprouse og Lili Reinhart:

Bekrefter han forholdet med dette bildet?

Delte toppløsbilde av Lili på 22-årsdagen hennes.

KJÆRESTER?: Det var i fjor at romanseryktene for alvor begynte å svirre rundt skuespillerduoen Lili Reinhart og Cole Sprouse, men et år senere har de fortsatt ikke bekreftet forholdet. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER?: Det var i fjor at romanseryktene for alvor begynte å svirre rundt skuespillerduoen Lili Reinhart og Cole Sprouse, men et år senere har de fortsatt ikke bekreftet forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Romanseryktene rundt de populære «Riverdale»-stjernene Cole Sprouse (26) og Lili Reinhart (22) vil ingen ende ta.

Selv om ingen av partene har bekreftet forholdet til offentligheten enda, deler de stadig bilder av hverandre i sosiale medier, til fansens store glede.

I går fylte Lili 22 år, og i den anledning delte Cole et vakkert toppløsbilde av skuespillerkollegaen på Instagram.

Under bildet holdt han ikke tilbake på komplimenter til den vakre skuespilleren.

«Både bursdagen og gaven. Min lille «muse». Gratulerer med dagen, min kjære».

Bildet har allerede fått over fem millioner likerklikk, og det strømmer inn med kommentarer fra følgerne. På Instagram viser Cole en stor interesse for fotografering, og profilen inneholder flere bilder han har fotografert av Lili.

For kun noen få dager siden delte Cole et uskarpt nærbilde av han og Lili hvor det ser ut til at de er i ferd med å kysse hverandre.

View this post on Instagram

It’s pretty, pretty late

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

Det er tydelig at de to turtelduene har en god kjemi påde foran og bak tv-skjermen, men å bekrefte forholdet slik at fansen slipper å bite av seg neglene i frustrasjon, det vil de ikke.

Vil ikke snakke om forholdet

I den populære Netflix-serien spiller stjerneduoen det forelskede paret Betty og Jughead, og de har det siste året blitt observert kyssende på fest, i tillegg til å ha stilt opp på flere arrangementer sammen.

Likevel holder Hollywood-stjernene en svært lav profil i offentligheten, men i et intervju med motebladet Harper's Bazaar i juli, lettet Lili såvidt det var på sløret om den påståtte romansen.

Saken fortsetter nedenfor.

I intervjuet fortalte «Riverdale»-stjernen at hun var lei av alle spekulasjonene rundt livet hennes.

- For meg er det ikke ok å snakke om forholdet mitt. Jeg kommer ikke til å fortelle deg min kjærlighetshistorie. Det passer seg bare ikke akkurat nå, sa hun til bladet.

Videre innrømmet skuespillerstjernen at hun ønsker at fansen og media skal holde familien hennes utenfor.

- Jeg synes det er helt sprøtt at folk sender mamma meldinger i innboksen om dette, sa hun.

Synes det er fornærmende

Cole, på sin side, var først ute med å uttale seg om rykteflommen i et intervju med People i november.

- Alle hovedrollene i «Riverdale» er nå innblandet i datingskandaler som overgår vår villeste fantasi, fortalte 26-åringen, og la til at han har hørt rykter om at han har datet alle hovedrollene i serien.

View this post on Instagram

6am.

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart) on

I intervjuet avslo han imdlertidig romanseryktene, men innrømmet at han var veldig smigret over all oppmerksomheten.

- Jeg synes at det på mange måter er fornærmende, og en invadering av privatlivet, men samtidig veldig smigrende. Det betyr bare at man får kjemien mellom karakterene til å virke så ekte at man vil se det i virkeligheten, sa Cole.

Holder det hemmelig

Det er ikke rart at fansen spekulerer vilt i om «Riverdale»-stjernene har funnet tonen i det virkelige liv, ettersom de ved flere anledninger holder ryktene i live.

Cole og Lili skal trolig ha begynt å date i juli fjor, det var i alle fall da de som nevnt tidligere, ble observert kyssende på en etterfest under Comic Con i San Diego.

Tidligere i år ble duoen også observert på ferie sammen i Hawaii like etter nyttår, der de så ut til å storkose seg i hverandres selskap.

HAWAII-FERIE: Lili og Cole latet seg på stranda i vannkanten. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
HAWAII-FERIE: Lili og Cole latet seg på stranda i vannkanten. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
STRAND-DATE: «Riverdale»-duoen tilbrakte dagen på stranda sammen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
STRAND-DATE: «Riverdale»-duoen tilbrakte dagen på stranda sammen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Ut fra bildene så det ut til at de to skuespillerne ikke klarte å holde fingrene fra hverandre mens de spaserte sammen i vannkanten.

LES OGSÅ: Bekrefter de forholdet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer