Colton Underwood:

Bekrefter han forholdet her?

Sto frem som homofil tidligere i år.

SPEKULASJONER: Det har lenge vært spekulert på om Colton Underwood og Jordan C. Brown er i et forhold. Foto: Sarah Morris/AFP/NTB
SPEKULASJONER: Det har lenge vært spekulert på om Colton Underwood og Jordan C. Brown er i et forhold. Foto: Sarah Morris/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Colton Underwood (29) har, siden han ble utpekt som den 23. «Ungkaren» i 2019, skapt en rekke overskrifter. Han ble frontfigur i det som skulle vise seg å bli en av programmets mest spektakulære sesonger - og det har heller ikke vært stille rundt ham i etterkant.

I programmet ble han og Cassie Randolph (26) et par, og Underwood avbrøt innspillingen før tiden for å være med henne. I mai i fjor ble det imidlertid kjent at de to hadde gått fra hverandre.

I vår sto Underwood frem som homofil, noe som kom som et sjokk på mange, gitt hans rolle i det populære datingprogrammet.

- Jeg har rømt fra meg selv i veldig lang tid. Jeg fant ut av dette tidligere i år og har prosessert det for meg selv, og neste steg i alt dette er å fortelle det til folk, sa han da.

Siden fortalte han at han ble presset til å stå frem, etter at en anonym stalker angivelig hadde tatt nakenbilder av ham på et spa for homofile, og truet med å avsløre ham.

UT AV SKAPET: «Ungkar-stjernen» Colton Underwood kom ut som homofil tidligere i år - nå får han en egen realityserie på Netflix. Video: Netflix Vis mer

I tiden etterpå skal imidlertid livet sett lyst ut for Underwood, og det har den siste tiden vært spekulert om han og politisk strateg Jordan C. Brown har funnet tonen. De kom blant annet sammen på en veldedighetsgalla i november.

Nå går også Underwood langt i å bekrefte forholdet. Det gjør han på historiefunksjonen til Instagram. Han har lagt ut flere bilder av Brown i en bursdagshilsen.

«Gratulerer med dagen til min [...] kjære», skriver han.

KJÆRESTER? Dette bildet er nærmest som en bekreftelse å regne. Foto: Skjermdump/Instagram
KJÆRESTER? Dette bildet er nærmest som en bekreftelse å regne. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Til ordet «kjære» er et bilde av de to som holder rundt hverandre. Han har også lagt ved flere andre bilder hvor han beskriver Brown som «familiemann» og «hundeelsker».

Underwood, som tidligere var amerikansk fotball-spiller i ligaen NFL, har tidligere bekreftet at han datet noen, og at det var seriøst. Han sa da følgende til Entertainment Tonight:

- Å ha et offentlig forhold var ikke det sunneste sist gang. Jeg er veldig lykkelig. Jeg er i et veldig godt sted i forholdet mitt med ham, sa han da.

Underwood og Brown ble også oppdaget av paparazzifotografer under en romantisk tur til Hawaii. Brown har jobbet med flere presidentkampanjer som strateg, blant annet for Barack Obama og Hillary Clinton.

LES OGSÅ: Derfor ble det slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer