Colton Underwood:

Bekrefter han forholdet her?

Sto frem som homofil tidligere i år.

SPEKULASJONER: Det har lenge vært spekulert på om Colton Underwood og Jordan C. Brown er i et forhold. Foto: Sarah Morris/AFP/NTB
SPEKULASJONER: Det har lenge vært spekulert på om Colton Underwood og Jordan C. Brown er i et forhold. Foto: Sarah Morris/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Colton Underwood (29) har, siden han ble utpekt som den 23. «Ungkaren» i 2019, skapt en rekke overskrifter. Han ble frontfigur i det som skulle vise seg å bli en av programmets mest spektakulære sesonger - og det har heller ikke vært stille rundt ham i etterkant.

I programmet ble han og Cassie Randolph (26) et par, og Underwood avbrøt innspillingen før tiden for å være med henne. I mai i fjor ble det imidlertid kjent at de to hadde gått fra hverandre.

I vår sto Underwood frem som homofil, noe som kom som et sjokk på mange, gitt hans rolle i det populære datingprogrammet.

- Jeg har rømt fra meg selv i veldig lang tid. Jeg fant ut av dette tidligere i år og har prosessert det for meg selv, og neste steg i alt dette er å fortelle det til folk, sa han da.

Siden fortalte han at han ble presset til å stå frem, etter at en anonym stalker angivelig hadde tatt nakenbilder av ham på et spa for homofile, og truet med å avsløre ham.

I tiden etterpå skal imidlertid livet sett lyst ut for Underwood, og det har den siste tiden vært spekulert om han og politisk strateg Jordan C. Brown har funnet tonen. De kom blant annet sammen på en veldedighetsgalla i november.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.