Tom Holland og Zendaya Coleman:

Bekrefter han forholdet her?

Tom Holland setter fyr på nettet med nytt bilde.

SNAKKIS: Zendaya Coleman og Tom Holland er etter alt å dømme Hollywoods nye stjernepar. Foto: F. Thomson/REX/NTB
SNAKKIS: Zendaya Coleman og Tom Holland er etter alt å dømme Hollywoods nye stjernepar. Foto: F. Thomson/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok mange Marvel-fans som satte kaffen i halsen, da bilder av Tom Holland (25) og Zendaya Coleman (25) i hete omfavnelser så dagens lys en lørdag formiddag i juli.

Reaksjonene lot mildt sagt ikke vente på seg, og både Twitter og Instagram kokte over av fans i ekstase over det som kunne se ut som et privat og romantisk øyeblikk mellom skuespillerkollegaene.

Holland og Coleman har spilt mot hverandre i foreløpig to «Spider-Man»-filmer, som henholdsvis Spider-Man og Michelle Jones. I desember kommer en tredje film ut.

Det antatte paret har verken bekreftet eller avkreftet forholdet, men Hollands siste Instagram-bilde heller mer bensin på ryktebålet.

«Bekreftet de det akkurat?»

Onsdag 1. september fyller Coleman 25 år, og i den anledning har Holland inntatt Instagram med en aldri så liten gratulasjon.

Til et bilde av seg selv iført Spider-Man-kostyme og Coleman som lener seg over skulderen hans med et engangskamera, skriver han følgende:

«Min MJ (Michelle Jones, journ.anm.), gratulerer så mye med dagen. Ring meg når du står opp xxx».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer