Tom Holland og Zendaya Coleman:

Bekrefter han forholdet her?

Tom Holland setter fyr på nettet med nytt bilde.

SNAKKIS: Zendaya Coleman og Tom Holland er etter alt å dømme Hollywoods nye stjernepar. Foto: F. Thomson/REX/NTB
SNAKKIS: Zendaya Coleman og Tom Holland er etter alt å dømme Hollywoods nye stjernepar. Foto: F. Thomson/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok mange Marvel-fans som satte kaffen i halsen, da bilder av Tom Holland (25) og Zendaya Coleman (25) i hete omfavnelser så dagens lys en lørdag formiddag i juli.

Reaksjonene lot mildt sagt ikke vente på seg, og både Twitter og Instagram kokte over av fans i ekstase over det som kunne se ut som et privat og romantisk øyeblikk mellom skuespillerkollegaene.

Holland og Coleman har spilt mot hverandre i foreløpig to «Spider-Man»-filmer, som henholdsvis Spider-Man og Michelle Jones. I desember kommer en tredje film ut.

Det antatte paret har verken bekreftet eller avkreftet forholdet, men Hollands siste Instagram-bilde heller mer bensin på ryktebålet.

«Bekreftet de det akkurat?»

Onsdag 1. september fyller Coleman 25 år, og i den anledning har Holland inntatt Instagram med en aldri så liten gratulasjon.

Til et bilde av seg selv iført Spider-Man-kostyme og Coleman som lener seg over skulderen hans med et engangskamera, skriver han følgende:

«Min MJ (Michelle Jones, journ.anm.), gratulerer så mye med dagen. Ring meg når du står opp xxx».

Coleman har selv respondert på innlegget, med følgende gratulasjon:

«Ringer nå», etterfulgt av et rødt hjerte.

Holland har delt bilde med Coleman på bildedelingstjenesten tidligere, men aldri med en romantisk tone. Det hele har fått fansen til å storme inn i kommentarfeltet - og flere undrer seg om dette er 25-åringens måte å bekrefte romanseryktene på.

Flere henger seg blant annet opp i at Holland kaller Coleman «Min MJ».

«Min MJ, dere jeg gråter», har en kommentert.

«Bekreftet de det akkurat? Ahhh», skriver en annen.

«Det er offisielt. De dater», mener en tredje.

KJÆRESTER: Denne uken gjester Maria Mena «Senkveld», der snakker hun om kjæresten. «Senkveld med Helene og Stian» ser du på TV 2 fredag kl. 22.15. Video: TV 2 Vis mer

Klinte til i bilen

Som nevnt var det et hett øyeblikk i juli som først satte fyr på ryktebørsen. Holland og Coleman har blitt lenket til hverandre en rekke ganger før, men har gått langt i å avkrefte en romanse.

Coleman har på sin side datet flere andre de siste årene, sist ut skuespillerkjekkasen og «The Kissing Booth 3»-aktuelle Jacob Elordi (24). Flørten ble imidlertid avblåst i juli, da Holland tilsynelatende hadde kapret hjertet hennes.

Den romantiske stunden ble fanget på film da Holland stoppet Audien sin i et rødt lys, ifølge Page Six. Paret skal også ha tullet og ledd sammen i bilen, og skal ifølge nettstedet ha sett ut til å trives stort i hverandres selskap.

De skal også ha tilbrakt 4. juli-helgen sammen, som markerer USAs grunnlovsdag. Ifølge kilder som snakket med ET Online, skal de blant annet ha spist en romantisk middag sammen i Santa Barbara, California.

- De kom sammen, satte seg ned og nøt en rolig middag. Dagen etter, 5. juli, spilte de minigolf på hotellet. Zendaya tok noen søte bilder av Tom og de lo, klemte og tilbrakte tiden sammen. De spiste også lunsj sammen på hotellet og hang ved bassenget, har kilden fortalt, ifølge nettstedet.

Paret har som nevnt ikke bekreftet romansen, men for to uker siden skal de ha dratt sammen i en venns bryllup, ifølge Page Six.

LES OGSÅ: - Ny flamme etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer