Brooklyn Beckham:

Bekrefter han bryllupet her?

Brooklyn Beckham fyrer opp under ryktene om at han har giftet seg.

GIFT?: Den siste tiden har det blitt heftig spekulert på om Brooklyn Beckham og Nicola Peltz har giftet seg. Nå setter ryktene fart igjen. Foto: NTB scanpix
GIFT?: Den siste tiden har det blitt heftig spekulert på om Brooklyn Beckham og Nicola Peltz har giftet seg. Nå setter ryktene fart igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke satte kjendissønn Brooklyn Beckham (21) internett på hodet, da et nytt bilde av han og forloveden Nicola Peltz (25) så dagens lys.

Fansen bet seg raskt merke i detaljen på ringfingeren til Brooklyn, noe som ble grobunn for heftige spekulasjoner om at de to, som forlovet seg i juli, allerede har giftet seg.

De to turtelduene bekreftet aldri om de har inngått ekteskap, og gjør heller fint lite for å avkrefte det.

- Kona mi

Nicola har nemlig delt et nytt bilde på Instagram av seg selv og Brooklyn, hvor hun skriver «my forever», eller «min for alltid» på norsk.

Det er imidlertid ikke 25-åringens tekst til bildet som får fansen til å sperre opp øynene, men kommentaren Brooklyn ifølge The Sun har lagt igjen i kommentarfeltet.

«Kona mi», skriver han nemlig.

View this post on Instagram

my forever

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

- Hun sa ja

Som nevnt ble det kjent i juli at fotballsønnen hadde fridd til skuespillerkjæresten. Forlovelsen overrasket mange, da paret «bare» hadde vært sammen i et halvt år.

Beckham fikk likevel en drøss med gratulasjoner, likerklikk og hjerter under Instagram-kunngjøringen.

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om hun ville gifte seg med meg, og hun sa ja!», skrev han blant annet til bildet av de nyforlovede.

I anledning forlovelsen ga kjendissønnen Peltz en forlovelsesring til 50 000 britiske pund, noe som tilsvarer drøye 2,9 millioner norske kroner, ifølge The Sun. Beckham skal ha designet forlovelsesringen selv.

Senere ble det nokså stille fra turtelduene, før 21-åringen noen uker senere delte noen romantiske glimt fra forlovelsen med sine 12,3 millioner Instagram-følgere.

FORLOVET?: Pia Tjelta får spørsmål om diamantringen sin, og svarer på følgende måte. Reporter/video: Henriette Eilertsen / Madeleine Liereng. Vis mer

Bildene viste blant annet paret omfavne hverandre, samt kjendissønnen som holder hender med kjæresten. Nicola og faren gir hverandre en klem på et annet bilde.

Og bare en drøy måned senere begynte altså ryktene om et giftermål å svirre.

På Instagrams historiefunksjon delte Nicola nemlig nylig et bilde av at de holder hender, og gullringen på Brooklyns hånd ble raskt plukket opp av fansen - og ikke minst den internasjonale pressen.

View this post on Instagram

brooklyn you’re my world

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

To bryllup

Om paret har giftet seg eller ei, så var dette i så fall bare det første av to bryllup. Kilder nær stjerneparet har nemlig uttalt til The Sun at duoen ønsker å gifte seg to ganger.

Ifølge den britiske tabloidavisen skal det ene bryllupet finne sted i Storbritannia, mens det andre skal holdes i Florida.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

- Det er for tidlig å sette en dato, men de sikter mot slutten av neste sommer eller tidlig på høsten, sa kilden.

Brooklyns forlovede er født og oppvokst i New York, og er datter av den amerikanske forretningsmannen Nelson Peltz og modell Claudia Heffner Peltz.

LES OGSÅ: Bryter tausheten etter ekstrem forvandling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer