Brooklyn Beckham:

Bekrefter han bryllupet her?

Brooklyn Beckham fyrer opp under ryktene om at han har giftet seg.

GIFT?: Den siste tiden har det blitt heftig spekulert på om Brooklyn Beckham og Nicola Peltz har giftet seg. Nå setter ryktene fart igjen. Foto: NTB scanpix
GIFT?: Den siste tiden har det blitt heftig spekulert på om Brooklyn Beckham og Nicola Peltz har giftet seg. Nå setter ryktene fart igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke satte kjendissønn Brooklyn Beckham (21) internett på hodet, da et nytt bilde av han og forloveden Nicola Peltz (25) så dagens lys.

Fansen bet seg raskt merke i detaljen på ringfingeren til Brooklyn, noe som ble grobunn for heftige spekulasjoner om at de to, som forlovet seg i juli, allerede har giftet seg.

De to turtelduene bekreftet aldri om de har inngått ekteskap, og gjør heller fint lite for å avkrefte det.

- Kona mi

Nicola har nemlig delt et nytt bilde på Instagram av seg selv og Brooklyn, hvor hun skriver «my forever», eller «min for alltid» på norsk.

Det er imidlertid ikke 25-åringens tekst til bildet som får fansen til å sperre opp øynene, men kommentaren Brooklyn ifølge The Sun har lagt igjen i kommentarfeltet.

«Kona mi», skriver han nemlig.

- Hun sa ja

Som nevnt ble det kjent i juli at fotballsønnen hadde fridd til skuespillerkjæresten. Forlovelsen overrasket mange, da paret «bare» hadde vært sammen i et halvt år.

Beckham fikk likevel en drøss med gratulasjoner, likerklikk og hjerter under Instagram-kunngjøringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer