<strong>NYGIFTE:</strong> Hillary Duff og Matthew Koma har giftet seg. Foto: NTB scanpix
NYGIFTE: Hillary Duff og Matthew Koma har giftet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hilary Duff:

Bekrefter giftermål

Hilary Duff og Matthew Koma arrangerte bryllupsfest i hagen.

Publisert
Sist oppdatert

På et drøyt år har det skjedd mye i forholdet til skuespiller Hilary Duff (32) og artist Matthew Koma (32). I oktober i fjor ble de foreldre til en datter, Banks, og i mai i år kunne de dele nyheten om at de var forlovet.

Nå, syv måneder etter at Koma gikk ned på kne, er de blitt erklært mann og kone. Det skriver flere amerikanske medier, deriblant TMZ.

Kilder forteller til kjendisnettstedet at bryllupet fant sted i parets bakhage i deres hjem i Los Angeles lørdag. Kun nære venner og familie var invitert til den intime feiringen.

Se dette innlegget på Instagram

Everything’s gunna be alright♥️

Et innlegg delt av Hilary Duff (@hilaryduff)

- En dag med kjærlighet

Kort tid etter at ryktene begynte å versere, bestemte det lykkelige paret seg for å bekrefte giftermålet. Natt til mandag la Duff ut et bilde på Instagram av seg selv og ektemannen, som poserer foran en bil med påskriften «Just Married».

Bruden bar en lang, hvit kjole med slør, signert designeren Jenny Packham. Brudgommen gikk på sin side for en klassisk dress, med sløyfe om halsen.

Se dette innlegget på Instagram

This.

Et innlegg delt av Hilary Duff (@hilaryduff)

Kilder som hevder de er gode venner av paret bekrefter tilsynelatende også den hyggelige nyheten. Duffs venninne og hårstylist, Jessica Paster, har delt et bilde av det som ser ut som en brudebukett.

Om det er «Lizzie MacGuire»-stjernens egen bukett eller om det bare er en del av dekorasjonene til festen som er avbildet er ikke kjent, men ifølge Daily Mail hinter bildeteksten tydelig til et bryllup.

Til bildet har Paster skrevet:

- Vinterverv. En dag med kjærlighet.

Bryllupsspekulasjoner

Det var altså i mai at Duff og kjæresten forlovet seg, etter snaue to år som kjærester. Nyheten delte skuespilleren selv på Instagram.

- Han spurte meg om jeg ville være kona hans, skrev Duff til et bilde der hun viste frem forlovelsesringen.

Siden den gang har det blitt spekulert på om de to har giftet seg i hemmelighet, noe fansen senest trodde i midten av oktober - da Koma delte et bilde av Duff.

Se dette innlegget på Instagram

Wife.

Et innlegg delt av Matthew Koma (@matthewkoma)

Til et bilde av 32-åringen, tatt under Adopt Together Baby Ball i Los Angeles, skrev han nemlig følgende:

«Wife», eller «kone» på norsk.

Trolig var det da bare et kjælenavn, men nå kan omsider Koma - etter alt å dømme - kalle Duff for sin kone.

<strong>GIFT:</strong> Duff og Koma avbildet i oktober, da bryllupsryktene sist svirret. Nå skal de imidlertid faktisk ha giftet seg, hevder flere kilder nær paret. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Duff og Koma avbildet i oktober, da bryllupsryktene sist svirret. Nå skal de imidlertid faktisk ha giftet seg, hevder flere kilder nær paret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duff har vært gift en gang tidligere, med ishockeyspilleren Mike Comrie (39). Sammen har de også en sønn.

Gjør comeback

Med andre ord kan det se ut til at livet smiler for Hilary Duff om dagen. I tillegg til å ha oppnådd stor suksess i serien «Younger», kunne hun nemlig i sommer avsløre at hun gjør comeback som Lizzie McGuire.

<strong>STJERNE:</strong> Hilary Duff returnerer som Lizzie McGuire. Her under innspillingen av filmen fra 2003. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: Hilary Duff returnerer som Lizzie McGuire. Her under innspillingen av filmen fra 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Serien, som har samme navn, gikk på tv fra 2001 til 2004, i tillegg til at det ble laget en film i 2003. Det var Hilary Duffs store gjennombrudd.

Både serien og filmen om tenåringsjenta hadde en enorm fanskare, og det var mange som jublet da Duff delte gladnyheten om at hun igjen blir å se på tv.

Overfor People fortalte hovedrolleinnehaveren at hun først nå følte tiden var inne for å spille Lizzie McGuire igjen, nå som begge to har gått inn i de voksnes rekker.

- Samtaler om dette har foregått i et par år, men timingen har ikke føltes riktig før nå - når Lizzie fyller 30 år.

Duff beskrev også hvordan hun personlig har oppfattet rollefiguren.

- For meg var hun alles bestevenn, og hun var der for oss ... Å gå inn i 30-årene er en stor greie, sa hun.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

LES OGSÅ: Forventet å komme med store nyheter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer