Liam Payne og Maya Henry:

Bekrefter forlovelsen

- Vi er bare så lykkelige.

FORLOVET: NÅ bekrefter den britiske artisten at han har forlovet seg med kjæresten Maya Henry. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: NÅ bekrefter den britiske artisten at han har forlovet seg med kjæresten Maya Henry. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har det versert en rekke rykter i internasjonale medier om at One Direction-stjernen Liam Payne (27) har forlovet seg med sin seks år yngre modellkjæreste, Maya Henry (20).

De ble først koblet til hverandre i 2018, kort tid etter at sangstjernen gikk ut av forholdet med den britiske artisten Cheryl Cole (37). Allerede året etter bekreftet Payne forholdet til Henry - ved å dele et romantisk bilde på Instagram.

I forrige uke skrev britiske tabloider altså at One Direction-stjernen skal ha gått ned på kne og fridd til 20-åringen - angivelig med en diamantring til en verdi av svimlende tre millioner pund - noe som tilsvarer rundt 35 millioner norske kroner.

VISER HUD: Artist Liam Payne og modell Stella Maxwell kaster klærne i ny video for Hugo Bodywear. Video: Instagram/@hugo_official Vis mer

Paret har imidlertid ikke selv bekreftet forlovelsen - før nå. I et intervju med morgenshowet «Good Morning America» forteller 27-åringen at de er svært lykkelige om dagen.

- Vi er bare så lykkelige. Den siste uken har jeg hatt bursdag, sønnen min har begynt på skolen, så det føles som at det er mange førstegangshendelser som skjer med meg, noe som er topp, sier Payne i intervjuet når programlederen gratulerer han med forlovelsen.

Svindyr ring

Paynes bekreftelse kommer som nevnt en knapp uke etter at forlovelsesryktene begynte å svirre sist uke - etter at Henry ble observert med det mange mente var en forlovelsesring.

Ifølge The Sun fridde Payne med en diamantring til en verdi av tre millioner pund, under en romantisk date i London.

En kilde fortalte til Daily Mail i forrige uke at Henry stolt viste frem den angivelige forlovelsesringen på den romantiske daten med artisten.

FORLOVET: Forlovelsesryktene begynte for alvor å svirre etter at paret ble satt sammen på date i London i forrige uke. Nå bekrefter Payne selv forlovelsen. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Forlovelsesryktene begynte for alvor å svirre etter at paret ble satt sammen på date i London i forrige uke. Nå bekrefter Payne selv forlovelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I anledning parets romantiske aften hadde Maya på seg en enkel svart silkekjole med en skinnjakke godt plassert over skuldrene, mens Liam var ikledd en sennepsfarget skjorte med svarte bukser.

Ifølge Daily Mail skal artisten ha fridd til sin utkårede bare noen måneder etter at flere medier hevdet at de hadde gått hver til sitt i februar.

- Forholdet mellom Liam og Maya har vært turbulent den siste tiden og de bestemte seg etter hvert for å avslutte det, fortalte en kilde til The Sun.

- Han er ikke trist og vil heller legge det bak seg. Han forteller til folk at han er singel og ser frem til fremtiden, la kilden til.

Gjenforent

Måneden etter så vinden ut til å ha snudd, da Payne delte flere bilder på sin Instagram-profil i anledning et arrangement han hadde vært på, sammen med blant andre forloveden og kjendissønnen Brooklyn Beckham (21).

Også Henry delte et bilde på sin Instagram-konto. Til bildet skrev hun følgende:

«Så glad for å feire Liam Paynes TINGS Magazine-forside i går kveld. Dette er min favorittforside så langt. Elsker dere og jeg er så stolt», skrev hun til et bilde av seg sammen med Payne, Brooklyn og hans forlovede Nicola Peltz (25).

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Og nå er det ingen tvil om at det bare er fryd og gammen for Liam Payne og Maya Henry. «One Direction»-stjernen har tidligere vært sammen med Cheryl Cole, som han har sønnen Bear (3) sammen med.

LES OGSÅ: Koser seg etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer