Matthew Perry:

Bekrefter forlovelse

«Friends»-stjernen skal gifte seg.

SKAL GIFTE SEG: Matthew Perry har hatt et trøblete privatliv. Nå smiler lykken. Foto: NTB
SKAL GIFTE SEG: Matthew Perry har hatt et trøblete privatliv. Nå smiler lykken. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar kom den hyggelige nyheten om at Matthew Perry (51) hadde funnet lykken med den 22 år yngre talentspeideren Molly Hurwitz (29).

Det hadde den gang allerede svirret rykter om at de hadde datet en god stund. Ifølge The Sun feiret blant annet Hurwitz jula hjemme hos «Friends»-stjernen i Los Angeles i fjor.

Duoen ble også observert sammen på en italiensk restaurant i november 2019, og i januar fortalte en kilde til US Weekly at de var kjærester.

- Molly forteller venner at hun ikke er i det for berømmelsen, men hun elsker oppmerksomheten hun får for forholdet deres i hemmelighet, hevdet kilden.

SAMLET: «Friends», eller «Venner for livet» som den heter på norsk, ble raskt en av de mest populære TV-seriene i hele verden. Foto: NTB
SAMLET: «Friends», eller «Venner for livet» som den heter på norsk, ble raskt en av de mest populære TV-seriene i hele verden. Foto: NTB Vis mer

Hyllet forloveden

Torsdag avslører Matthew Perry selv at han har fridd til Hurwitz og fått ja.

- Jeg bestemte meg for å forlove meg. Heldigvis så dater jeg den mest fantastiske kvinnen på jordens overflate på dette tidspunktet, forteller han til People.

På Valentines Day i år delte 29-åringen en søt melding til skuespilleren på sosiale medier, og røpte samtidig at hun og Perry har vært kjærester lenger enn de fleste kanskje visste.

- Andre år han er min kjære valentine, men første år han er en Instagram-influenser, skrev hun på sin private konto, ifølge People, og henviste sannsynligvis til Perrys nyopprettede Instagram-profil.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Trøblete fortid

Nyheten om det forestående bryllupet kommer nok som et friskt pust i skuespillerens liv. De senere årene har nemlig vært tunge for Perry, som har slitt med både depresjoner og alkoholproblemer.

Fra han var 24 til han ble 34 år spilte 51-åringen karakteren Chandler Bing i den populære komiserien «Friends».

Også under innspillingen av tv-serien, som har gjort seg til en kultserie gjennom ti sesonger fra 1994 til 2004, strevde stjernen med rusmisbruk og mentale problemer.

I fjor skal flere av «Friends»-kollegene ha vært bekymret for Perrys helse, og de skal ha uttrykt sjokk over å se hvilken forfatning han var i.

Åpen om problemer

Perry har ingen barn, og før han traff Molly Hurwitz hadde han ikke vært offentlig i et forhold siden 2012. Den gang ble det slutt mellom han og den «hemmelige kjæresten», Lizzy Caplan (37), fordi han ikke ville gifte seg, ifølge Daily Mail.

Paret skal ha vært sammen i rundt seks år før de gikk hver til sitt.

Den populære skuespilleren har som tidligere nevnt vært åpen om sine problemer med alkohol og dop, som også førte til hukommelsestap på 1990-tallet. Mye av tiden mellom da sesong tre og seks av «Friends» ble spilt inn, har nemlig gått i glemmeboken hos Perry.

- Jeg var aldri full eller høy under innspilling, men jeg var ofte svært fyllesyk, har han tidligere fortalt til People.

- Jeg var verdenskjent! Alle ville ha en bit av oss. Fra andres perspektiv, virket det som vi hadde alt vi kunne drømme om. For min del var det den mest ensomme perioden i livet mitt, fordi jeg slet med alkoholisme, har han også fortalt til nettstedet.

I november i fjor kunne fansen glede seg over at «Friends»-gjengen var samlet igjen, da Jennifer Aniston sørget for å nesten knuse Instagram med å plutselig dukke opp på plattformen - og det med bilde av seg og sine fem «Friends»-kolleger.

LES OGSÅ: - Kourtney støtter Scotts nye forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer