Brooklyn Beckham:

Bekrefter forlovelse

Kjendissønnen og kjæresten Nicola Peltz har tatt et nytt steg i forholdet.

FORLOVET: Noen måneder etter at de skal ha blitt samboere, har kjendissønnen Brooklyn Beckham og Nicola Peltz forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Noen måneder etter at de skal ha blitt samboere, har kjendissønnen Brooklyn Beckham og Nicola Peltz forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendissønnen Brooklyn Beckham (21) har de siste årene blitt koblet til en rekke vakre kvinner, men siden januar har han vært i et forhold med den 25 år gamle skuespilleren Nicola Peltz.

Forholdet bekreftet han på Instagram i januar, i anledning Peltz' 25-årsdag. På bildet så man Brooklyn omfavne sin utkårede - som bare var iført et håndkle.

«Gratulerer med dagen, babe. Du har et fantastisk hjerte», skrev han til bildet, og siden den gang kan man trygt si at det har gått fort i svingene for de to turtelduene.

Fort i svingene

I slutten av februar skrev The Mirror at 21-åringen hadde store planer om å forlove seg med skuespillerkjæresten - noe som ikke skal ha blitt godt tatt imot av hans celebre pappa, David Beckham (45).

En måned senere kom det frem at de to skulle bli samboere i New York, hvor Nicola har en egen leilighet.

Se dette innlegget på Instagram

I Promise to always be by your side ❤️

Et innlegg delt av 🇬🇧 (@brooklynbeckham)

- Dette er et stort steg for Brooklyn, men han føler at hun er den rette. Han og Nicola er nærmere hverandre enn noen gang, og de er begge glade for å ta forholdet sitt til neste nivå ved å dele det samme hjemmet, fortalte en kilde til The Sun.

Nå har de tatt forholdet videre. På Instagram skriver Beckham lørdag ettermiddag at han har fridd til kjæresten - og at han fikk et ja.

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om å gifte seg med meg, og hun sa ja! Jeg er den lykkeligste mannen i verden. Jeg lover å være den beste ektemannen og faren til våre barn en dag. Elsker deg, babe», skriver han.

Gratulasjonene renner inn, og det er mange som åpenbart er lykkelige på vegne av fotballsønnen. Nicola har delt det samme bildet på Instagram. Der røper hun at det er forlovedens lillesøster, Harper Beckham, som har tatt det søte bildet.

«Jeg kan nesten ikke vente med å tilbringe resten av livet mitt ved din side», skriver skuespilleren.

- Min bestevenn

Både David og Victoria Beckham (46) skal være overlykkelige over at eldstesønnen planlegger å gifte seg med skuespillerkjæresten. På Instagram skriver den stolte mammaen at hun gleder seg stort over forlovelsen.

«Jeg ønsker dere et helt liv med kjærlighet og lykke. Vi elsker dere alle så mye», skriver Victoria Beckham.

Til The Sun forteller en kilde at det er en veldig spennende tid for hele familien, og at Brooklyn omsider har fått begge føttene godt plantet på jorden etter sine tidligere forhold.

Brooklyn har delt flere bilder av kjæresten i sosiale medier, og nylig delte han et bilde hvor han beskrev Nicola som sin «min bestevenn for alltid.»

Se dette innlegget på Instagram

My best friend forever ❤️

Et innlegg delt av 🇬🇧 (@brooklynbeckham)

Nicola på sin side delte et romantisk bilde av hun og Brooklyn i slutten av mars, hvor hun skrev følgende:

«Jeg dater min bestevenn og det gjør meg så glad».

Se dette innlegget på Instagram

i’m dating my best friend and that makes me so happy

Et innlegg delt av nicola (@nicolaannepeltz)

Beckhams kjæreste er født og oppvokst i New York, og er datter av den amerikanske forretningsmannen og milliardæren Nelson Peltz (78) og modell Claudia Heffner Peltz.

25-åringen har blant annet medvirket i filmen «Transformers: Age of Extinction», sammen med stjerner som Mark Wahlberg (49) og Titus Welliver (58).

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Mente eksen lignet på moren

Nyheten om forlovelsen kommer om lag et år etter at Brooklyn og den britiske modellen Hana Cross gikk hver til sitt - etter omtrent åtte måneder som par. Det bekreftet kilder overfor Daily Mail.

Videre var det flere, deriblant Daily Mail, som mente at bruddet ikke kom som noen overraskelse, da det hadde gått rykter om skjær i sjøen mellom de to en god stund allerede.

Da de to først viste sin kjærlighet for hverandre på Instagram, var det flere som ble overrasket. Mange hevdet nemlig at Brooklyns kjæreste var prikk lik hans berømte mor, Victoria Beckham.

PÅ WIMBLEDON: Her er Hana Cross og Brooklyn Beckham avbildet under herrenes Wimbeldon-finale i midten av juli i fjor. Foto: NTB Scanpix
PÅ WIMBLEDON: Her er Hana Cross og Brooklyn Beckham avbildet under herrenes Wimbeldon-finale i midten av juli i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Dette er så rart, hun ligner på moren din», kommenterte en av følgerne.

«Jeg trodde dette var moren din! Hun ser definitivt ut som en yngre versjon av Victoria Beckham», skrev en annen.

MODELL-KJÆRESTE: Bli bedre kjent med Brooklyn Beckhams kjæreste, Hana Cross. Video: Rød Løper Vis mer

Før David og Victoria Beckhams sønn fant lykken med Hana, var han i et av-og-på-forhold med skuespiller Chloë Moretz (23).

LES OGSÅ: Møtte Beckham: - Ble helt skjelven

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer