Bekrefter forlovelse med ekskjæresten

Skuespiller Hayden Panettiere gifter seg med tungvektsbokser Wladimir Klitschko.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Hayden Panettiere (24) avslørte onsdag denne uken at hun er forlovet med den ukrainske tungvektsbokseren Wladimir Klitschko (37).

Paret møttes for første gang i 2009, men lykken tok slutt i mai 2011.

Som ordtaket sier: «gammel kjærlighet ruster ikke» - og i april i år fant de to tilbake til hverandre.

Onsdag denne uken gjestet Hayden talkshowet «Live With Kelly & Michael», og midt under intervjuet klarte ikke host Kelly Ripa å kue nysgjerrigheten:

- Jeg er litt distrahert - ikke av slangen - men av den gigantiske diamantringen på fingeren din. Det er ikke sikkert at du vil avsløre noe her, men har den en spesiell betydning? Er det en løfte-ring?

Og 24-åringen bekreftet:

- Jeg tror ringen snakker for seg selv! Ja, jeg er forlovet!

Forlovelsesryktene startet å svirre allerede i sommer, men det er ikke før nå at Nashville-skuespilleren bekrefter nyheten.

FORLOVET: Hayden Panettiere og Wladimir Klitschko møttes for første gang i 2009. Siden har de gjort det slutt, blitt sammen igjen, og er nå forlovet.  Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Hayden Panettiere og Wladimir Klitschko møttes for første gang i 2009. Siden har de gjort det slutt, blitt sammen igjen, og er nå forlovet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Til magasinet Glamour lettet 24-åringen litt på sløret om sitt forhold med den 13 år eldre bokseren:

- Det er som en 2.0 versjon. Jeg har alltid hatt en god tone med eksene mine.

Hayden vær tidligere kjæreste med Heros-kollega Milo Ventimiglia (36), mens Wladimir på sin side har datet den tjekkiske Victoria's Secret-modellen Karolína Kurková (29).

Ifølge UsMagazine har ikke det nyforlovede paret satt noen dato for bryllupet.

LES OGSÅ: - Han har gjort sin gifte personlige trener gravid