Bekrefter forholdet

- Jeg er veldig lykkelig.

KJÆRESTER: Stylist Chris Appleton bekrefter at han er i et forhold med «White Lotus»-stjernen Lukas Gage. Foto: CraSH/Shutterstock
KJÆRESTER: Stylist Chris Appleton bekrefter at han er i et forhold med «White Lotus»-stjernen Lukas Gage. Foto: CraSH/Shutterstock Vis mer
Publisert

De siste ukene har ryktene svirret om et potensielt nytt stjernepar.

«White Lotus»-stjernen Lukas Gage (27) og stylist Chris Appleton (39) har delt flere bilder av hverandre i sosiale medier, og forrige uke dukket de opp sammen på rød løper.

Det er derfor mange som har mistenkt at det kan ha oppstått romantikk mellom de to mennene.

Nå tar endelig Appleton bladet fra munn.

HEISANN!: Da et kjønnsorgan dukket opp i første episode av sesong to av «White Lotus» på HBO, tok publikum til sosiale medier. Video: HBO / Rød Løper. Vis mer

- Veldig spesielt

På besøk hos «The Drew Barrymore Show» åpner stylisten om kjærlighetslivet.

- Jeg er veldig lykkelig, veldig forelsket. Jeg er veldig takknemlig for at jeg får dele tiden min med en som er veldig spesiell. Kjærlighet er veldig spesielt, sier artisten.

Programleder Drew Barrymore (48) viser deretter fram et bilde av 39-åringen og Gage.

- Ja, der er Lukas. Vi var i Mexico, legger stylisten til.

Romanseryktene mellom paret oppsto tidligere i år, etter at de begge delte flere bilder fra Mexico-turen i sosiale medier.

Flere spekulerer i om det er søt musikk mellom Helene Spilling og Martin Ødegaard. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

Gage har tidligere forholdt seg ordknapp rundt romansen.

- Jeg er en åpen bok når det kommer til det meste i livet mitt, men jeg har et problem med kulturen rundt at man alltid skal vite alt og ingenting kan være privat. Det er et vanskelig skille som jeg fortsatt prøver å finne ut, har 27-åringen sagt til New York Times.

Sterkt press

Skuespilleren, kjent fra seriene «You», «Euphoria» og «White Lotus», åpnet tidligere denne uken om sin seksuelle orientering.

Han fortalte blant annet om følelsen av et sterkt press rundt det å måtte definere legningen sin.

- En agent som droppet meg sa: «Slutt å farge håret ditt, slutt å ha rare klær, og velg en vei: homofil, bi eller streit. Det er for forvirrende», fortalte Gage.

Skuespilleren la til at han skjønner at det er viktig med representasjon, men at han vil gjøre ting i sitt tempo.

- La meg gjøre det når jeg er klar, avsluttet 27-åringen.

LES OGSÅ: - Hører til et annet liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer