Bekrefter forholdet

- Jeg er veldig lykkelig.

KJÆRESTER: Stylist Chris Appleton bekrefter at han er i et forhold med «White Lotus»-stjernen Lukas Gage. Foto: CraSH/Shutterstock
KJÆRESTER: Stylist Chris Appleton bekrefter at han er i et forhold med «White Lotus»-stjernen Lukas Gage. Foto: CraSH/Shutterstock Vis mer
Publisert

De siste ukene har ryktene svirret om et potensielt nytt stjernepar.

«White Lotus»-stjernen Lukas Gage (27) og stylist Chris Appleton (39) har delt flere bilder av hverandre i sosiale medier, og forrige uke dukket de opp sammen på rød løper.

Det er derfor mange som har mistenkt at det kan ha oppstått romantikk mellom de to mennene.

Nå tar endelig Appleton bladet fra munn.

- Veldig spesielt

På besøk hos «The Drew Barrymore Show» åpner stylisten om kjærlighetslivet.

- Jeg er veldig lykkelig, veldig forelsket. Jeg er veldig takknemlig for at jeg får dele tiden min med en som er veldig spesiell. Kjærlighet er veldig spesielt, sier artisten.

Programleder Drew Barrymore (48) viser deretter fram et bilde av 39-åringen og Gage.

- Ja, der er Lukas. Vi var i Mexico, legger stylisten til.

Romanseryktene mellom paret oppsto tidligere i år, etter at de begge delte flere bilder fra Mexico-turen i sosiale medier.

Gage har tidligere forholdt seg ordknapp rundt romansen.

- Jeg er en åpen bok når det kommer til det meste i livet mitt, men jeg har et problem med kulturen rundt at man alltid skal vite alt og ingenting kan være privat. Det er et vanskelig skille som jeg fortsatt prøver å finne ut, har 27-åringen sagt til New York Times.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.